Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Απαγορευτικό διάταγμα στον ΕΧΤRA για μετάδοση προγράμματος του MEGA

  21/02/2020 22:09
Απαγορευτικό διάταγμα στον ΕΧΤRA για μετάδοση προγράμματος του MEGA

Απαγορευτικό διάταγμα στον ΕΧΤRA για μετάδοση προγράμματος του MEGA

  21/02/2020 22:09
 
Προσωρινό διάταγμα εναντίον της εταιρείας Κ.Κ. NEW EXTRA LIMITED, με το οποίο απαγορεύει στον τηλεοπτικό σταθμό EXTRA ή NEW EXTRA να αναμεταδίδει και εκπέμπει με οποιονδήποτε τρόπο το τηλεοπτικό πρόγραμμα και σήμα του τηλεοπτικού της σταθμού πανελλήνιας εμβέλειας, που μεταδίδεται υπό το σήμα MEGA, εξασφάλισε σήμερα η ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, η ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ αναφέρει ότι προσέφυγε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, δια των δικηγόρων της Αιμιλιανίδης Κατσαρός ΔΕΠΕ και εξασφάλισε προσωρινό διάταγμα εναντίον της εταιρείας Κ.Κ. NEW EXTRA LIMITED, το οποίο απαγορεύει στον τηλεοπτικό σταθμό EXTRA ή NEW EXTRA να αναμεταδίδει και εκπέμπει με οποιονδήποτε τρόπο το τηλεοπτικό πρόγραμμα και σήμα του τηλεοπτικού της σταθμού πανελλήνιας εμβέλειας, που μεταδίδεται υπό το σήμα MEGA και των οποίων η AΛΤΕΡ ΕΓΚΟ είναι ιδιοκτήτης και αποκλειστική δικαιούχος εκμετάλλευσης και/ή πνευματικής ιδιοκτησίας.

Η ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ καθιστά σαφές ότι όντας η μοναδική δικαιούχος των σχετικών δικαιωμάτων μετάδοσης του τηλεοπτικού προγράμματος και του σήματος MEGA, θα συνεχίσει να προβαίνει σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες εναντίον κάθε παραβίασης των δικαιωμάτων της.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας