«Αυτός ο βλάκας ο Κύπριος!» Η εμμονή της Μαριάννας με τον Σταύρο!

 

 

Τον βρίζει όπου σταθεί! Απίστευτα σχόλια για τον Σταύρο στο #MasterChefGR - Ο πανηγυρισμός του που έφερε… γαλλικά! Οι πρώτες κλίκες έχουν ήδη αρχίσει να σχηματίζονται! Ποιοι παίχτες αντιπαθούν τους υπόλοιπους!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Με μια αντίδραση γηπέδου πανηγύρισε η μπλέ ομάδα τη νίκη στην πρώτη ομαδική δοκιμασία του MasterChef! Όπως ήταν αναμενόμενο, ωστόσο, η αντίδραση αυτή και ειδικά ο πανηγυρισμός του Σταύρου ξεσήκωσε θύελλα σχολίων και αντιδράσεων από τους συμπαίκτες του.

“Θα μπορούσαν nα είχαν πανηγυρίσει λίγο πιο χαλαρά και να μην έκαναν όλο αυτό, λες και κέρδισαν τον τελικό του Champions League” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ηλίας ενώ ο Γιώργος πρόσθεσε πως “θεώρησαν ότι είμαστε σε γήπεδο; Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο ήταν τόσο έντονη η αντίδραση τους. Μπορεί και να μην πίστευαν ότι θα νικήσουν”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος από τους κριτές, ο Σταύρος δεν θέλησε να κρύψει στιγμή την ευχαρίστηση πως κέρδισε τους αντιπάλους του και τα… σχόλια ήταν αναπόφευκτα! “Αυτός ο κανιβαλισμός του Σταύρου, να πετάει τα σκαμπό κάτω, προσπαθώ να κρατηθώ και να μην βρίσω… Απλά ήθελα να φύγει, να μην τον βλέπω μπροστά μου! Πραγματικά μου γύρισε το μάτι! Οκ, να κουλάρει λίγο και θα φανεί σε λίγο ποιος είναι ο καλύτερος” δήλωσε στην κάμερα η Μαριάννα από την πράσινη ομάδα.

Επίσης, η Μαριάννα πρόσθεσε προς τους συμπαίκτες της πως “έσπασε την καρέκλα αυτός ο βλάκας ο Κύπριος! Την πέταξε κάτω, ρε φίλε!”. Όταν μάλιστα ο Θεοχάρης θέλησε να… μαζέψει τον χαρακτηρισμό για τον Σταύρο, η Μαριάννα απάντησε απευθείας πως “εγώ δεν του μίλησα μπροστά σε κάμερα έτσι όπως μου μίλησε αυτός οπότε μπορώ να λέω ότι θέλω”.

Σε τεντωμένο σχοινί μοιάζουν οι σχέσεις των παικτών του MasterChef!

 

Οι πρώτες κλίκες έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνονται στο Masterchef!

Μέσα από το χθεσινό επεισόδιο του Masterchef έγινε αντιληπτό ποιες είναι οι κλίκες των παιχτών μέσα στο παιχνίδι.

Την πρώτη κλίκα την αποκάλυψε η Κατερίνα Λένη η οποία έχει κερδίσει τη χρυσή κάρτα και χθες διάλεξε τους αρχηγούς των τριών ομάδων που διαγωνίστηκαν χθες στην πρώτη ομαδική δοκιμασία.

Η Κατερίνα δεν ήθελε να λειτουργήσει με τη στρατηγική και επέλεξε για αρχηγό τον Ηλία, τον Σταύρο και τον Ηρακλή.

«Δεν θέλω να λειτουργήσω με τη στρατιγική. Αν ήθελα να παίξω στρατηγικά είναι πολύ απλό: είναι ο Γιώργος Λασκαρίδης, είναι ο Ηλίας Κιαζόλι είναι και ο Θεοχάρης Βιγλάκης. Είναι το παρεάκι… Αυτοί που είναι superwow!». Σε αυτούς τους 3 προσθέστε και τον Κώστα Νταλιάνη.

 

Η Μαριάννα Πουλμεντή αποκάλυψε τη δεύτερη κλίκα: « Δεν θέλω με τίποτα να μπω στην ομάδα του Σταύρου Γεωργίου. Γενικότερα δεν κάνω με αυτά τα άτομα, δεν κολλάμε καθόλου ούτε μαγειρικά ούτε σαν προσωπικότητες. Είμαστε λίγο τσακωμένοι μεταξύ μας αυτή η παρέα, αυτή η τετράδα. Η τετράδα είναι: ο Δημοσθένης Μασσαλάς, ο Σταύρος Γεωργίου, ο Γιώργος Λασκαρίδης και ο John Levi Reano

Προς το παρόν τα κορίτσια δεν έχουν ενταχθεί σε κλίκες.

Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι η Μαριάννα Πουλμεντή σιχαίνεται τον Σταύρο Γεωργίου και η Κατερίνα Λένη σιχαίνεται τους πάντες

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων