Αυτή η ομάδα κέρδισε την πολυπόθητη ασυλία! Ποιοι κινδυνεύουν στο #MasterchefGR;

 

 Άρχισαν τα πρώτα ξεσπάσματα - Λύγισε η Μάρλεν! Τα κλάματα και οι δικαιολογίες στο #MasterchefGR; 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Η ανακοίνωση της νικήτριας ομάδας ξεσήκωσε ένα κύμα χαράς για τους νικητές θυμίζοντας εξέδρα γηπέδου και μεγάλη θλίψη για τους ηττημένους!

Αυτή η ομαδική δοκιμασία απέδειξε ότι το μαγειρικό επίπεδο είναι αρκετά ανεβασμένο, όπως άλλωστε και οι απαιτήσεις των κριτών, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Κουβέντες πυροδότησαν ελαφρώς τα πνεύματα, αφού δύο από τις τρεις ομάδες πίστευαν πολύ ότι το τελικό αποτέλεσμα θα ήταν θετικό.
Μία όμως ομάδα κατάφερε να κερδίσει και να κερδίσει και το έπαθλο, που ήταν η συνάντηση με τον Γιάννη Αποστολάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Η μπλε ομάδα λοιπόν κέρδισε και οι παίκτες πανηγύρισαν έξαλλα, κάτι που εκνεύρισε τους παίκτες των άλλων ομάδων.

Μάλιστα, δεν έλειψαν και οι άσχημες αντιδράσεις, αφού οι περισσότεροι ενοχλήθηκαν πάρα πολύ όταν είδαν το πλατό του ριάλιτι μαγειρικής να θυμίζει αρένα.

Η Μαριάννα δεν δίστασε να πει on camera πως κρατήθηκε να μην βρίσει τον παίκτη που πέταξε κάτω ένα σκαμπό.

 

Με αφορμή την ανακοίνωση της νικήτριας ομάδας στην πρώτη ομαδική δοκιμασία του MasterChef, τα πνεύματα και οι διαθέσεις ήταν… ιδιαίτερα τσιτωμένα στο επεισόδιο της Πέμπτης. Μάλιστα, η Κατερίνα δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της όταν η κόκκινη ομάδα είχε μια μεγαλύτερης διάρκειας ευχάριστη διάθεση!

“Βλέποντας τους να γελάνε, γελάω και γω! Και εκνευρίζομαι” σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα στην κάμερα του MasterChef προσθέτοντας με ειλικρίνεια πως “εμένα με ενοχλούν αυτοί οι άνθρωποι! Με ενοχλεί η έπαρση πάρα πολύ, με ενοχλεί όλο αυτό το παιδικό, με ενοχλεί όταν κάποιος νομίζει ότι είναι σούπερ ουάου! Με ενοχλεί”!

Πιο συγκεκριμένα, η διαγωνιζόμενη στο ριάλιτι μαγειρικής στο STAR ήταν ιδιαιτέρως εκφραστική προς την αντίπαλη ομάδα όσο εκείνη είχε την πιο χαλαρή διάθεση από τις υπόλοιπες δύο.

“Παιδιά, οι ομάδες χωρίστηκαν ουσιαστικά αναλόγως με τις παρέες που γίνονται. Οι μπλε είναι ένα παρεάκι, οι κόκκινοι ένα άλλο παρεάκι και οι πράσινοι ότι… έτσι, από εδώ και από εκεί” σημείωσε με χαμόγελο στην κάμερα ο Θεοχάρης.

Και είμαστε ακόμα στην αρχή του νέου MasterChef…

 

Ακόμα δεν άρχισε το MasterChef και έχουμε δει τα πρώτα ξεσπάσματα.

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή, όμως, φαίνεται πως οι παίκτες έχουν ήδη αρχίσει να νιώθουν πιεσμένοι.

Η ομαδική δοκιμασία τελείωσε και οι διαγωνιζόμενοι βρέθηκαν μπροστά στους τρεις κριτές του ριάλιτι μαγειρικής προκειμένου να μάθουν ποιος κέρδισε.

Αρχηγός της πράσινης ομάδας ήταν ο Ηρακλής, της οποίας το επιδόρπιο ήταν το χειρότερο πιάτο όλης της δοκιμασίας.

Η παίκτρια που ο Ηρακλής είχε επιλέξει να ετοιμάσει το γλυκό ήταν η Μάρλεν και όταν ρωτήθηκε ο αρχηγός γιατί την επέλεξε είπε γιατί την είδε μέσα στο σπίτι να διαβάζει ένα βιβλίο ζαχαροπλαστικής.

Από τη μεριά της η Μάρλεν απάντησε:
«Αφού το ξέρεις ότι ρωτάω τους πάντες για τα γλυκά, για να μάθω τεχνικές. Γιατί με έβαλες δηλαδή; Γιατί δεν με έβαλες στα κυρίως πιάτα ή στα ζεστά που ξέρω να δουλεύω;».

Η Μάρλεν δεν άντεξε και λύγισε on camera βάζοντας τα κλάματα, δικαιολογώντας τον εαυτό της φυσικά.

Οι συμπαίκτες της, μιλώντας στην κάμερα ανέφεραν πως ήταν εκείνη που ήταν υπεύθυνη για την αποτυχία, ενώ πιθανότατα να λύγισε επειδή κατάλαβε πως θα ήταν υποψήφια για αποχώρηση.

 

Μαριάννα Πουλμεντή για τον Σταύρο Γεωργίου: «Το μόνο που θέλω όταν τελειώσει το MasterChef είναι να μου τον φέρετε στο Πασαλιμάνι»

Ο Σταύρος Γεωργίου κέρδισε το πρώτο Mystery Box του Masterchef.

Χωρίς να μασάει τα λόγια του ο νικητής του Mystery Box μοίρασε με ωμή και πολύ ξεκάθαρη αιτιολόγηση στους υπόλοιπους 22 τις εκδοχές της συνταγής του παστίτσιου.

Η επιλογή του όμως έκανε τους παίχτες να αρχίσουν τα… «γαλλικά» και την παραγωγή του Masterchef να μην προλαβαίνει να βάζει το χαρακτηριστικό μπιπ σε αυτά που έλεγαν οι παίχτες.

Εκείνη την ημέρα ξεκίνησε και η κόντρα του με την Μαριάννα γιατί όταν ήρθε η σειρά της, της ανέθεσε να κάνει ένα vegan παστίτσιο. «Η Μαριάννα θα πάρει αυτό που της αξίζει γιατί κάνει πολύ φασαρία. Είναι ένα κορίτσι που δεν έχει μέτρο στη ζωή της. Είναι 20 χρόνων και δεν έχει ωριμάσει και μπορεί να μην το κάνει και ποτέ, δικαίωμά της»,

Από την πλευρά της, η Μαριάννα μιλώντας στην κάμερα είπε: «Ο Σταύρος έπαιξε σήμερα και στρατηγικά, αλλά και σαν κομπλεξικός που είναι. Προφανώς έδωσε το πιο δύσκολο κομμάτι στους μάγειρες που φοβάται και κυρίως στον Ηλία Κιαζόλι γιατί σήμερα εδώ πέρα, εκτός από εμένα και τον Γιώργο, είναι από τους πιο δυνατούς μάγειρες .

Και προφανώς θέλει να προσπαθήσει να τον κάνει να φύγει από το σπίτι γιατί μπορεί να είναι ο φόβος και ο τρόμος του Σταύρου και πιστεύω ότι απλά είναι κότα.».

Από εκείνη την ημέρα όπου σταθεί και όπου βρεθεί η Μαριάννα βρίζει τον Σταύρο Γεωργίου πίσω από την πλάτη του.

 

Μια έκπληξη περίμενε τους νικητές της ομαδικής δοκιμασίας του MasterChef.

Η μπλε ομάδα κέρδισε και οι νικητές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την παρέα του Γιάννη Αποστολάκη, για πρώτη φορά από την είσοδό τους στο MasterChef 4, μαζί με έναν περσινό αγαπημένο παίκτη του ριάλιτι μαγειρικής.

Έναν παίκτη που μπορεί να μην έφτασε στον μεγάλο τελικό του MasterChef, αλλά κατάφερε να ξεχωρίσει.

Ο χαρακτήρας του και η αγάπη του για την μαγειρική ήταν αυτά που είχε δει ο κόσμος και τώρα ο Σταμάτης Κωβαίος το εισπράττει αυτό από τα λόγια που ακούει και τις προτάσεις που δέχεται, ενώ μάλιστα διατηρεί και το δικό του εστιατόριο στο οποίο έφαγαν οι νικητές της ομαδικής δοκιμασίας.

Ο Γιάννης Αποστολάκης δεν τους αποκάλυψε από την αρχή το πού θα πήγαιναν και τίνος ήταν το εστιατόριο κι έτσι έμειναν άφωνοι όταν τον είδαν μπροστά τους, ενώ ένας από αυτούς δεν δίστασε να τον αποκαλέσει και... «θρύλο»!

 

Ένα απίστευτο ατύχημα κατά τη διάρκεια δοκιμασίας έκοψε την ανάσα στο πλατό του  Masterchef.

Στην κουζίνα του MasterChef 4 όμως, μια πολύ απαιτητική δοκιμασία ασυλίας, περίμενε τους ηττημένους και ανέβασε την αδρεναλίνη στα ύψη!

Η μπλε ομάδα κέρδισε την πρώτη ομαδική δοκιμασία και η κόκκινη με την πράσινη ομάδα διαγωνίζονταν για το ποια ομάδα θα βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να προτείνει παίκτη της προς αποχώρηση.

Την πρώτη δοκιμασία κέρδισε η πράσινη ομάδα και στην δεύτερη οι παίκτες κλήθηκαν να κόψουν ένα κοτόπουλο σε 8 κομμάτια.

Τα μπούτια και το στήθος στη μέση και να αφαιρέσουν τις φτερούγες.

Αν και ακούγεται πολύ εύκολο για όσους μαγειρεύουν φαίνεται πως το άγχος κυρίευσε τον Κωνσταντίνο Γατόπουλο ο οποίος άρχισε να τρέμει τη διάρκεια της δοκιμασίας.

Έκοψε το δάχτυλό του από το πρώτο κοτόπουλο που προσπάθησε να κόψει, παρόλα αυτά δεν σταμάτησε και φόρεσε δεύτερο γάντι και συνέχισε να κόβει κοτόπουλα προκειμένου να μην καταδικάσει την ομάδα του.

Στο τέλος της δοκιμασίας οι κριτές φώναξαν τον διασώστη

 

Αύριο, οι χαμένοι ψηφίζουν τους δύο που θα μαγειρέψουν μαζί με τον Γιώργο. Ένας από τους τρεις τους, θα αποχωρήσει για πάντα από το #MasterchefGR;

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

 

Δειτε Επισης

#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται