Βόμβα από Καγιά για Χριστοπούλου! «Όποιος φεύγει από το STAR, δεν επιστρέφει!» Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της!

 

Η Βίκυ Καγιά μίλησε ανοιχτά στο Πρωινό και «πέταξε» φλόγες για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Το ρεπορτάζ για αυτό που της πήρε μέσα από τα χέρια της αλλά και το μέλλον του GNTM! Έρχεται βόμβα μεγατόνων....

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Μέσα από το σχετικό βίντεο, το Πρωινό σχολιάζει το ρεπορτάζ το οποίο αναφέρει ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πήρε τη διαφημιστική καμπάνια μέσα από τα χέρια της Βίκυς Καγιά. Η εκπομπή συνάντησε την παρουσιάστρια του GNTM και όταν την ρώτησε για την συνεργάτιδά της είπε: «Δεν έχω πρόβλημα με την Ηλιάνα, αλλά και με κανένα συνεργάτη μου....» με ένα πλατύ χαμόγελο.

Λίγο αργότερα μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι η Έλενα Χριστοπούλου δεν θα είναι στο show αφού «Όποιος φεύγει από το star δεν επιστρέφει.» Εντύπωση πάντως, προκάλεσε το ρεπορτάζ που θέλει την Ηλιάνα να μην έχει καλή σχέση με την Βίκυ, μιας και της πήρε μέσα από τα χέρια της διαφημιστική καμπάνια για καλλυντικά. Σε κάθε περίπτωση, μόνο ο χρόνος θα δείξει τι ισχύει.... 

«Η διάθεση του καναλιού είναι να δούμε ξανά το GNTM. Επίσημη ανακοίνωση δεν έχουμε για τίποτα ακόμα, ούτε καν για το μπάτζετ. Από ό,τι ξέρω η κριτική επιτροπή θα είναι η ίδια. Θα αστειεύεστε που δεν ήθελα την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην επιτροπή. Ναι και την πρώτη χρονιά είχα θέσει βέτο για τον Δημήτρη. Όλο ασκώ βέτο… Τι προβλήματα έχω εγώ. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την Ηλιάνα, ίσα ίσα που φέτος συνεργαστήκαμε όλοι πολύ αρμονικά. Προσωπικά σαν Βίκυ δεν έχω πρόβλημα με κανέναν συνεργάτη μου. Από εκεί και πέρα, αν έχουν κάποια μεταξύ τους συμφωνία που εγώ δεν τη γνωρίζω, δεν ξέρω. Η δική μου πληροφόρηση είναι ότι δεν θα αλλάξει κάτι.», ανέφερε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

Όταν όμως ρωτήθηκε για το αν θα δούμε ξανά την Έλενα Χριστοπούλου στο GNTM, η απάντηση της Βίκυς Καγιά ήταν: «Δεν μπορούμε (να την ξαναδούμε) γιατί έχει πάει σε άλλη εκπομπή. Δεν νομίζω να γίνεται να επιστρέψει, όποιος φεύγει από το STAR δεν επιστρέφει. Όχι επειδή έχουν κάποιο θέμα προσωπικά με την Έλενα Χριστοπούλου, αλλά οποιοσδήποτε φεύγει δεν γυρνάει στο κανάλι.

Την έχω δει την Έλενα Χριστοπούλου στο My style rocks, είναι μετρημένη, όπως πρέπει να είναι. Το My style rocks δεν είναι του τύπου μου. Δεν θέλω να πω κάτι άσχημο, δεν είναι του στυλ μου να λέω άσχημα πράγματα. Απλώς δεν μου αρέσει σαν concept. Τα κορίτσια στο My style rocks δεν μου αρέσουν», ανέφερε η Βίκυ Καγιά αφήνοντας τη μια «βόμβα» μετά την άλλη.

«Εννοείται πως θα ήθελα την ίδια επιτροπή στο GNTM», δήλωσε ο Δημήτρης Σκουλός. Από την πλευρά της, η Ζενεβιέβ Μαζαρί είπε πως ελπίζει πως θα έχουμε νέο κύκλο GNTM του χρόνου και απέφυγε να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Είναι αυτή η αντικαταστάτρια της Έλενας Χριστοπούλου στο GNTM;

Όπως ανέφερε η Βίκυ Καγιά την Έλενα, δεν θα την δούμε καθώς όποιος φεύγει από το Star δεν γυρνάει και πάλι πίσω. Ποια θα δούμε λοιπόν στην θέση της του χρόνου;

Όπως ανέφερε αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής "Πρωινό" μια άλλη στυλίστρια θα πάρει την θέση της στο GNTM. Ο λόγος για την Χρυσάνθη Θωμάτου που είναι στυλίστρια και πολύ γνωστή στον χώρο.

Όπως ανέφερε η εκπομπή είναι ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στο χώρο, και έχει συνεργαστεί με τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη, αλλά και την Έλενα Παπαρίζου.

"Η κοπέλα είναι πάρα πολύ καλή στην δουλειά της, ωστόσο δεν έχει τηλεοπτική εμπειρία" ανέφερε η Φαίη Σκορδά. Στο μεταξύ, μιλώντας στο Dot, έκανε λόγο για την προσβολή που δέχθηκε στα social media.

"Ούτε η Έλενα Χριστοπούλου με την Ζενεβιέβ είχαν και όμως ήταν η έκπληξη" πρόσθεσε ο 'Αρης Καβατζίκης.

Δείτε το ρεπορτάζ της εκπομπής:

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
#SurvivorGR: Τέλος και ο Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη και τα... πυρά στον Φάνη
Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»