Αυτή είναι η πρώτη αποχώρηση στο #MasterChefGR! «Εγώ φεύγω, δεν με διώχνουν»

 
 
 
Οι παίκτες φόρεσαν τη μαύρη ποδιά και διεκδίκησαν τη θέση τους στο παιχνίδι! Έδωσε ρεσιτάλ αλαζονείας και αγένειας και κατηγόρησε τους συμπαίκτες της για υποκρισία!
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Οι 24 παίκτες που πήραν την ποδιά του MasterChef μπήκαν στην κουζίνα όπου αντίκρισαν τους τρεις σεφ, οι οποίοι τους είχαν ετοιμάσει μια πολύ μεγάλη έκπληξη.

«Η διαδικασία δεν έχει ολοκληρωθεί. Μπορεί να έχετε κερδίσει όλοι μια ποδιά, αλλά δεν θα μπείτε όλοι στο σπίτι του MasterChef», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς και άφησε όλους παίκτες άφωνους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Νταν! Έρχεται μια καμπάνα εδώ, έτσι. Κάτι γίνεται εδώ πέρα, κάτι θα παιχτεί», είπε ο Σταύρος.

«Σοκαρίστηκα πάρα πολύ μόλις το άκουσα. Νομίζαμε ότι και οι 24 μπαίναμε στο σπίτι», είπε ο Διονύσης.

Στη συνέχεια, οι παίκτες κάθε ομάδας μαγείρεψαν με τον μέντορά τους και ο διαγωνιζόμενος με την πιο αδύναμη προσπάθεια, από κάθε ομάδα, θα έπρεπε να διεκδικήσει την είσοδό του στο σπίτι.

 

Αποδεδειγμένα έως τώρα στο MasterChef, όταν όλοι πιστεύουν ότι όλα έχουν μπει στη θέση τους, οι τρεις σεφ ξαναπαίρνουν την «τράπουλα» και μοιράζουν πάλι. Όσοι πίστεψαν ότι τα Bootcamp τελείωσαν αισίως και το μόνο που μένει είναι να μπουν στο σπίτι του MasterChef 4, έκαναν μεγάλο λάθος!

Άλλη μια δύσκολη δοκιμασία ήρθε να ξεκαθαρίσει το τοπίο για τους τρεις Μέντορες, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο και να επιβεβαιώσουν τις επιλογές για τις ποδιές, που μοίρασαν. Σε σειρά, όπως στο σχολείο, μπροστά ο Μέντορας Σεφ  και πίσω να ακολουθούν οι «μαθητευόμενοι», ήρθε μια από τις πιο δύσκολες δοκιμασίες να ταράξει την κανονική ροή του διαγωνισμού.

Η δοκιμασία «Follow the Chef» και η άμεση δοκιμή της κάθε προσπάθειας από τον κάθε σεφ, ξεκαθάρισε τα πράγματα άμεσα. Το άγχος, η έλλειψη συγκέντρωσης και παρατηρητικότητας, η αυθαίρετη πρωτοβουλία, θα στοίχιζε σε κάποιον την ποδιά και επομένως την παραμονή του στον διαγωνισμό, πριν ακόμα αρχίσει.

Η λιγότερο πιστή εκτέλεση από την κάθε ομάδα, κρίθηκε στο τέλος σε μία δοκιμασία αποχώρησης. Εκείνος ή εκείνη, που δεν θα κατάφερνε, θα αποχωρούσε οριστικά από τον διαγωνισμό. Σε κάποιους ακούστηκε εύκολο, για άλλους όμως δεν ήταν καθόλου! Η δοκιμασία θρίλερ αποδεικνύει ότι το παιχνίδι συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε. Το επίπεδο μπορεί μόνο να ανεβαίνει και όποιος δεν έχει την ικανότητα να το ακολουθήσει …θα μένει πίσω, στην καλύτερη περίπτωση, ή και εκτός διαγωνισμού!

Μία από τις παίκτριες της ομάδας του Σωτήρη Κοντιζά όμως, απογοητεύτηκε από τη μαγειρική της και το αποτέλεσμα που έφερε και έβαλε τα κλάματα.

Μάλιστα, δεν δίστασε να ζητήσει από τον κριτή του MasterChef να της δώσει απευθείας τη μαύρη ποδιά.

 

Οι τρεις παίκτες που είχαν την χειρότερη επίδοση ήταν η Γιώτα από την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ο Ηλίας από την ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά και ο Ηρακλής από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη.

 

 

Οι τρεις τους έπρεπε στη συνέχεια να φτιάξουν μια ομελέτα, ένα τηγανητό αυγό, ένα αυγό μελάτο και ένα αυγό ποσέ. Οι παίκτες είχαν συγκεκριμένο αριθμό αυγών που μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν, κάτι που τους δυσκόλεψε πολύ, καθώς έπρεπε να είναι αρκετά προσεκτικοί.

 

Ο Ηρακλής ήταν ο νικητής στη δοκιμασία, έβγαλε τη μαύρη ποδιά και ανέβηκε στον εξώστη με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Ο Ηλίας και η Γιώτα είχαν από δύο καλές και δύο κακές παρασκευές, οπότε οι κριτές αποφάσισαν να επαναληφθεί η διαδικασία για τους δύο παίκτες.

 

Και πάλι, όμως, οι δύο τους ήρθαν… ισόπαλοι και στη δεύτερη δοκιμασία, καθώς και οι τέσσερις παρασκευές τους ήταν αποτυχημένες. Έτσι, οι κριτές αποφάσισαν να κοιτάξουν περισσότερες λεπτομέρειες, προκειμένου να βγάλουν την τελική τους απόφαση.

 

Οι τρεις κριτές, τελικά, αποφάσισαν πως πρέπει να αποχωρήσει από το MasterChef η Γιώτα.

«Αυτό που έχω να πω για τα παιδιά που είναι στο MasterChef είναι να προσέχουν, να αγαπάνε πραγματικά, γιατί είναι κρίμα. Η υποκρισία εμένα δεν μου αρέσει. Προτιμώ να είμαι μόνη μου παρά να έχω ανθρώπους δίπλα να με χειροκροτούν, ενώ στην ουσία περιμένουν να πέσω», είπε η Γιώτα.

 

Μετά την αποχώρηση της Γιώτας από το MasterChef, οι υπόλοιποι 23 παίκτες μπήκαν στο σπίτι του διαγωνισμού και το “ταξίδι” ξεκίνησε γι’ αυτούς.

Πρόκειται για μια νέα αρχή για τους υποψήφιους MasterChef και πάντα μια αρχή κρύβει και δυσκολίες. Έτσι και στην περίπτωση των 23 διαγωνιζόμενων που με το που μπήκαν στο σπίτι του MasterChef ξεκίνησαν οι καβγάδες.

Η ένταση δημιουργήθηκε για τα δωμάτια και τα κρεβάτια. Ποιοι θα πάρουν το ένα δωμάτιο, ποιοι θα πάρουν το άλλο δωμάτιο, αυτό έχει έξι κρεβάτια, αυτό έχει οκτώ, “πηγαίνετε εσείς εκεί, να πάμε εμείς στο άλλο” κλπ…

Ένας χαμός πραγματικά, ωστόσο, στο φινάλε κατάφεραν να βρουν μια άκρη και να τακτοποιηθούν.

Η Ηλιάνα, που πήρε μαζί της τέσσερις βαλίτσες, ρώτησε τις συγκατοίκους της: «σε ποια από τις τρεις ντουλάπες να τις βάλω;».

«Φυσικά και είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα να μην έχεις ντουλάπες. Που θα βάλεις όλη τη γκαρνταρόμπα που πρέπει να δείξεις στο MasterChef; Φυσικά, μη δείξεις τις ικανότητές σου, δείξε το styling. Ειλικρινά συγχύζομαι πάρα πολύ», είπε η Σεμίνα για την Ηλιάνα.

 

Το πρωί της Πέμπτης, η Γιώτα μπήκε Στη φωλιά των Κου Κου και εξήγησε για όλα όσα είδαμε χθες βράδυ: “Αυτή τη στιγμή εγώ δεν έχω φίλους γιατί από μικρή έκανα οικογένεια και δεν είχα χρόνο να ξοδέψω για τους άλλους. Κράτησα την οικογένεια για 18 χρόνια, μέχρι που έφυγε ο άντρας μου από τη ζωή. Από εκεί και πέρα αφοσιώθηκα πάλι στην οικογένεια και τη δουλειά μου. Δεν έχω χρόνο, πέντε φορές τον χρόνο βγαίνω για φαγητό με τον γιο μου. Όχι γιατί δεν θέλω ή φοβάμαι να εμπιστευτώ.

Με πέντε μέρες που είσαι εκεί να αγκαλιάζεις κάποιον και να πεθαίνεις να τον στηρίξεις; Την άλλη μέρα θα έρθει η σειρά σου. Κακία δεν έχω για κανέναν, νεύρα μπορεί να έχω αυτή τη στιγμή. Το παιδί έπρεπε να περάσει, όμως εγώ δεν έχω χάσει ποτέ στη ζωή μου. Εγώ φεύγω, δεν με διώχνουν”!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
#SurvivorGR: Τέλος και ο Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη και τα... πυρά στον Φάνη
Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»