Αυτό είναι το τραγούδι της Κύπρου στην #Eurovision2020

 

Αυτός είναι ο τίτλος και οι συντελεστές του τραγουδιού μας στην #ESC2020. Δείτε τον  κούκλο συνθέτη του τραγουδιού μας από την Αυστραλία!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο εκπρόσωπος της Κύπρου στην #Eurovision2020, Sandro  ανακοίνωσε τον τίτλο του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. στον προσωπικό του λογαριασμό.

Ο τίτλος του τραγουδιού δεν είναι άλλος από το "Running" και το οποίο όπως έχει ειπωθεί θα είναι σε αγγλικούς στίχους. 

 

Από την επίσημη σελίδα στο facebook , ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Κύπρου ξεκίνησε να μας δίνει στοιχεία για την συμμετοχή της Κύπρου.

Το πρώτο στοιχείο που δόθηκε ήταν ένα απόσπασμα από το βίντεο κλιπ ενός τραγουδιού του Alfie Arcuri με λίγες ώρες αργότερα, ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας να επιβεβαιώνει ότι το κλιπ σχετίζεται κατά μία έννοια με την συμμετοχή του Sandro.

Mέσω της επίσημης σελίδας στο facebook CYBC: Eurovision Cyprus, ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Κύπρου ανακοίνωσε ότι ο Alfie Arcuri θα είναι ο συνθέτης της Κυπριακής συμμετοχής.

Ο Alfie Arcuri, στέφθηκε νικητής του The Voice της Αυστραλίας το 2016. 

 

Γεννημένος από Ιταλο-Αυστραλούς γονείς, ο Alfie κέρδισε τις καρδιές του έθνους με την γοητευτική του προσωπικότητα και μοναδική φωνή. Έχει υπογράψει μια παγκόσμια συμφωνία με την Universal Music, ο Alfie τον περασμένο χρόνο έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους πιο περιζήτητους συνθέτες και παραγωγούς του κόσμου, τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και στις ΗΠΑ. 

Το «If they only new» που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2017 έχει ήδη ξεπεράσει τα 3 εκατομμύρια streaming σε όλες τις πλατφόρμες. 

Το 2019 ήταν ένας από τους δέκα υποψήφιους στον πρώτο διοργανωμένο εθνικό τελικό της Αυστραλίας για τη Eurovision. Η συμμετοχή του «To Myself» κατάφερε να τερματίσει στη 5η θέση του εθνικού τελικού έχοντας συγκεντρώσει συνολικά 49 βαθμούς. 

 

Τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς συμμετείχε το «Golden Stag Festival» της Ρουμανίας εκπροσωπώντας την Αυστραλία κερδίζοντας τον βραβείο «Καλύτερη Ερμηνεία Ρουμανικού Τραγουδιού».  

Λίγο καιρό αργότερα κυκλοφόρησε τη τελευταία του μέχρι στιγμής δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Same». Το επερχόμενο single "Same" ήταν πρόσφατα φιναλίστ ανάμεσα σε πάνω από 4.000 συμμετοχές στον διαγωνισμό 2018 Vanda και Young Songwriting.

 

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της κυπριακής συμμετοχής έχει αναλάβει ο αυστριακός σκηνοθέτης Marvin Dietmann ο οποίος συγκαταλέγεται στους κορυφαίους χορογράφους και σκηνοθέτες.

Είναι μόλις 34 ετών κι έχει στο ενεργητικό του 302 ολοκληρωμένα projects μεταξύ των οποίων τηλεοπτικά shows, θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικά έργα.

Μεταξύ των πρότζεκτ που έχει αναλάβει είναι ταινίες όπως "Der Zauberer", "Komplett von der Rolle" και "Der Wolf", τηλεοπτικές εκπομπές όπως "Dancing stars", "Gala Nacht des Sports" και "Die große Chance", θεατρικές παραστάσεις όπως "Victor Viktoria" και "Anton das Mäusemusical" αλλά και τηλεοπτικά shows όπως τα "Austria Music Awards 2014" και "Miss Austria 2015".

Η Κύπρος θα διαγωνιστεί στις 12 Μάϊου στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιτελικού θα διαγωνιστεί η Κύπρος ενώ η Ελλάδα δυο ημέρες αργότερα στις 14 Μαΐου θα βάλει τα δυνατά της για να περάσει στον τελικό του διαγωνισμού.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε επικά
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν