Ευρυδίκη και Λιβιεράτος μιλούν για τη συμμετοχή τους στο #YFSFgr

 

Πρεμιέρα πρόκειται να κάνει την επόμενη, Κυριακή 16/2 για έκτη συνεχή χρονιά το επιτυχημένο show μεταμφιέσεων του ANT1, #YFSFgr

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Λίγο πριν την έναρξη του show δυο από τους διαγωνιζόμενους, ο Λάμπης Λιβιεράτος και η Ευρυδίκη μίλησαν στο FTHIS.GR και αποκάλυψαν τους λόγους που τους έκαναν να πουν το ναι στην πρόταση αυτή, ποιο είναι το κλίμα στα παρασκήνια αλλά και τι ήταν αυτό που τους δυσκόλεψε περισσότερο στην πρώτη τους μεταμφίεση.

«Είχα παρακολουθήσει τα προηγούμενα χρόνια το Your Face Sounds Familiar και η αλήθεια είναι πως ήταν ένα show που μου άρεσε πολύ. Η απόφασή μου να πω το «ναι» στην πρόταση για να συμμετάσχω και εγώ σε αυτό ήρθε μετά από πολύ σκέψη. Το συζήτησα με τον σύζυγό μου, με το παιδί μου, τους γονείς μου.Η αλήθεια είναι πως είχα δεχθεί και στο παρελθόν προτάσεις και ήμουν αρνητική για δυο λόγους. Αρχικά, δεν είχα τον απαιτούμενο χρόνο και δεύτερον νόμιζα ότι δεν θα μπορούσα να ανταποκριθώ με επιτυχία. Τελικά είμαι τον προκλήσεων. Μου αρέσει να θέτω δύσκολους στόχους στον εαυτό μου. Το αποτέλεσμα έδειξε πως όλο αυτό είναι εκτός από πολύ διασκεδαστικό και πολύ ενδιαφέρον. Μου ανοίγει νέους ορίζοντες. Άρχισα να ανακαλύπτω νέες πτυχές του εαυτού μου» ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια και συνέχισε, «Στο πρώτο γύρισμα, πέρασα πάρα πολύ ωραία. Το χάρηκα. Υπήρξαν στιγμές που ένιωσα πραγματικά παιδί γιατί όλο αυτό έχει μέσα του μια χαρά και μια ανεμελιά. Δε σου κρύβω βέβαια ότι υπήρξαν και στιγμές που συγκινήθηκα πολύ γιατί μου δόθηκε ένα τραγούδι που έχει σημαδέψει τα εφηβικά μου χρόνια. Αν κάτι θα έλεγα ότι με δυσκόλεψε είναι η προσέγγιση της φωνής» κατέληξε τελικά η Ευριδίκη.

Από τη δική του πλευρά ο Λάμπης Λιβιεράτος ανέφερε: «Είναι ένα παιχνίδι  που το έχω παρακολουθήσει κατά καιρούς και μου άρεσε. Είναι ένα ωραίο παιχνίδι και μια εξαιρετική παραγωγή πράγμα που με κάνει να νιώθω ιδιαίτερη τιμή και χαρά που συμμετέχω σε αυτό».

Στη συνέχεια ο γνωστός τραγουδιστής περιέγραψε το κλίμα που επικρατεί στα πρώτα γυρίσματα.

«Το κλίμα είναι εξαιρετικό. Τα παιδιά που συμμετέχουν είναι πολύ ταλαντούχα, με πολύ καλή ενέργεια, όπως και η ενέργεια των κριτών αλλά και όλων των ανθρώπων που δουλεύουν για να βγει το τελικό αποτέλεσμα».

Όσο για την πρώτη του μεταμφίεση παραδέχεται πως αυτό που τον δυσκόλεψε ήταν τα πολλά πράγματα που έπρεπε να κάνει ταυτόχρονα πάνω στη σκηνή, «Εκτός από το να τραγουδήσω, έπρεπε να κάνω κι άλλα πράγματα ταυτόχρονα. Κάτι ακόμη που θα έλεγα πως με δυσκόλεψε είναι το γεγονός πως έπρεπε να μπω σε έναν χαρακτήρα που είναι πιο κουλ και ήρεμος ενώ εγώ είμαι πιο νευρικός και υπερκινητικός».

Τέλος ο Λάμπης Λιβιέρατος απάντησε και στο ερώτημα αν υπάρχει ένας χαρακτήρας τον οποίο θα επιθυμούσε να ενσαρκώσει.

«Η αλήθεια είναι πως ακομη δεν έχω μπει στη διαδικασία να το σκεφτώ αυτό. Εύχομαι όμως να τύχουν πράγματα που θα έχουν ενδιαφέρον και για μένα αλλά και για τον κόσμο».

 

 

Δειτε Επισης

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»
#MasterChefGR: Το μαγειρικό δίδυμο από την Κύπρο μπήκε στην 10άδα! Αποθέωση Χριστίνας & Μάριου!
#SurvivorGR: Aνατροπή στη νέα υποψηφιότητα: «Ζήτησα από όλη την ομάδα να με ψηφίσει»
Eίκοσι Έλληνες αυτοαποκαλούμενoι «influencers», στη λίστα για παραπλάνηση των καταναλωτών
Απασφάλισαν Χατζίδου, Γκουντάρας, Κωνσταντάρας & Τσιμτσιλή για την Super Κική