H νικήτρια των 2.500, η αποχώρηση, τα κλάματα και τα «μπιπ» στο #MyStyleRocksGR

 

Η Βάνα Μπάρμπα πήγε στο Gala του #MyStyleRocksGR και ξεκίνησε τα «γαλλικά» και η εμπειρία της στα #Oscar

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Κατερίνα Στικούδη περπάτησε στο κόκκινο χαλί και ήταν πιο λαμπερή από ποτέ. 

Το κόκκινο χαλί στρώθηκε και ήταν έτοιμο να υποδεχτεί έντεκα "κινηματογραφικές" παρουσίες στο Gala του My style rocks!

Μακριές τουαλέτες και αποκαλυπτικά φορέματα, ιδιαίτερα χτενίσματα και μακιγιάζ, συνέθεσαν το σκηνικό για μια τέλεια εμφάνιση και τα κορίτσια ήταν έτοιμα να εντυπωσιάσουν τους κριτές.

Η Κατερίνα Στικούδη δεν θα μπορούσε να μην σταθεί αντάξια της περιστάσεως κι έτσι λοιπόν κατάφερε να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Η Κατερίνα Στικούδη είχε υποσχεθεί στον Στέλιο Κουδουνάρη πως θα του κάνει ένα δώρο και το έκανε on camera.

Αφού υποδέχτηκε κριτές και παίκτες στο πλατό και λίγο πριν ξεκινήσει το διαγωνιστικό κομμάτι, η παρουσιάστρια εμφάνισε το δώρο μπροστά σε όλους.

«Πριν ξεκινήσουμε, Στέλιο μου, σου είχα υποσχεθεί πως θα σου φέρω ένα δώρο. Επειδή λοιπόν δεν τα μπορείς τα καρτελάκια, σου έχω φέρει αυτό το υπέροχο ψαλίδι, το οποίο το έχω δανειστεί από τον συνέταιρό μου, το Θηρίο και κόβει κανονικά.
Μπορείς να κόβεις μαλλιά, γλώσσα αν χρειαστεί, καρτελάκια, βαθμούς, είναι δικό σου», του είπε μεταξύ άλλων.

Στο τέταρτο Gala του ριάλιτι μόδας η Βάνα Μπάρμπα ήταν η τέταρτη κριτής.

Οι κοπέλες έπρεπε να ντυθούν για να περπατήσουν στο κόκκινο χαλί και η Βάνα Μπάρμπα δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτή τη λαμπερή βραδιά.

Να θυμίσουμε πως στην 64η τελετή απονομής των Όσκαρ η ιταλική παραγωγή Μediterraneo με τη Βάνα Μπάρμπα στο πρωταγωνιστικό καστ τιμήθηκε με το Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας.


Η απονομή είχε γίνει στο Λος Αντζελες στις 30 Μαρτίου 1992, με οικοδεσπότη –για Τρίτη συνεχή χρονιά τότε- τον Μπίλι Κρίοταλ.
Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε για την εμπειρία της αυτή, μιας και είναι η τελευταία Ελληνίδα που έχει τιμηθεί με Όσκαρ και ήταν κάτι πολύ τιμητικό για εκείνη.

 

Δείτε την εμφάνιση και τα σχόλια της Τζώρτζια Παναγή

 

Την καλύτερη της επιλογή, κατά την ίδια, πραγματοποίησε η Γεωργία Σιακαβάρα στο Gala του My Style Rocks με θέμα το “Red Carpet”. Μια εμφάνιση, ωστόσο, που απογοήτευσε τόσο τις συμπαίκτριες της όσο και την κριτική επιτροπή στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ.

“Δεν περίμενα να σε δω ντυμένη έτσι σήμερα. Δηλαδή δεν σε καταλαβαίνω” σημείωσε χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου προς την ηθοποιό και τραγουδίστρια. “Καταρχήν, είναι πολύ άβολο αυτό που βλέπω γιατί είσαι πάρα γυμνή! Όχι γυμνή συντηρητικά, δεν το λέω από συντηρητισμό, είσαι πολύ γυμνή! Κάτι το οποίο δεν χρειάζεσαι”.

“Είτε κάτω από τη σκηνή είτε πάνω στη σκηνή είτε ως θεατής, δεν μπορώ να το τοποθετήσω πουθενά αυτό το λουκ. Δηλαδή μπορώ να το τοποθετήσω μόνο σαν να έχεις ντυθεί αποτυχημένα χανουμάκι. Δηλαδή απόκριες!” συμπλήρωσε χαρακτηριστικά η γοητευτική κριτής του My Style Rocks. “Στο λέω με πάρα πολύ αγάπη και σεβασμό. Η περούκα είναι πλαστική και όλο πάρα πολύ. Για μένα δεν είναι κιτς αυτό, γιατί το κιτς το ορίτζιναλ το εκτιμώ βαθιά, το κιτς είναι άποψη”.

“Το μόνο σικ επάνω σου είναι, για άλλη μια φορά, το πρόσωπο σου που αυτό κερδίζει σήμερα. Με κερδίζει η λάμψη των ματιών σου και πόσο αριστοκρατική είσαι στο πρόσωπο. Έχω χάσει εντελώς όλο το υπόλοιπο” πρόσθεσε η Έλενα Χριστοπούλου βαθμολογώντας με 2 την Γεωργία Σιακαβάρα.

 

 

Στο red carpet του My Style Rocks, στο Gala της Παρασκευής, ανέβηκε και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Η όμορφη διαγωνιζόμενη προσπάθησε να κερδίσει την κριτική επιτροπή με την ενδυματολογική της επιλογή, τα σχόλια της οποίας πρόδωσαν πως τα κατάφερε!

Η καλεσμένη της βραδιάς Βάνα Μπάρμπα δεν έκρυψε μάλιστα την αδυναμία που έχει στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για την ιστορία ζωής που φέρει μαζί της. ” Ευρυδίκη! Σε έβλεπα πίσω γιατί θέλω να παρατηρώ τους ανθρώπους και έλεγα, “τώρα τι περίεργο κορίτσι είναι αυτό”. Στην αρχή έλεγα πως είσαι μια κοπέλα άγρια, μόνο σέξι, χωρίς καμία αισθητική η οποία δεν μου λέει και τίποτα στην ουσία. Αυτού του είδους οι γυναίκες εμένα δεν μου αρέσουν. Μου αρέσουν οι γυναίκες που είναι σέξι, ερωτικές και έχουν περσόνα” σημείωσε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα προς την όμορφη διαγωνιζόμενη.

“Αυτό που με συγκίνησε ιδιαίτερα όμως και με έκανε να αλλάξω γνώμη για σένα είναι η ιστορία που διάβασα και σου βγάζω το καπέλο! Μια γυναίκα που έχει περάσει καρκίνο, όπως εσύ, που μπορεί να είναι όπως είσαι αυτή τη στιγμή. Είσαι ένα παράδειγμα προς μίμηση. Δίνεις μάθημα σε άλλες γυναίκες που δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλικαι δεν μπορούν να έχουν το μισό χαμόγελο από αυτό που έχεις σήμερα. Για αυτό και μόνο, δεν θα κρίνω την εμφάνιση σου, θα κρίνω την τόλμη σου και το κουράγιο να ζήσεις” πρόσθεσε συγκινημένη η γνωστή ηθοποιός.

Με τη σειρά της, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αντέδρασε στα όμορφα σχόλια αναφέροντας πως “από την περιπέτεια της υγείας μου και μετά άλλαξα. Πιο πριν ήμουν λίγο σνομπ, είχα πιο πολύ άμυνα, ζήλευα πολύ. Δεν είχα φίλες. Ήταν πολύ ωραίο μάθημα, πολύ ωραίο σχολείο αφού λέω πως “ευχαριστώ τον φίλο μου τον καρκίνο που με δίδαξε τη ζωή”. Αλήθεια. Το πιστεύω αυτό γιατί αλλιώς θα ζούσα με τα μάτια που έβλεπα και η ζωή μου δεν θα είχε σημασία εάν θα ήταν χωρίς περιπέτειες, χωρίς πόνο, χωρίς απώλειες. Θα ήταν η ίδια και έτσι δεν θα είχα ζήσει”.

Μια διαφορετική πλευρά της όμορφης παίκτριας του My Style Rocks…

 

Η Κορίνα παρουσίασε το κόνσεπτ της και βρέθηκε απέναντι από τους κριτές για να ακούσει τη γνώμη τους και να βαθμολογηθεί.

Τότε, η Βάνα Μπάρμπα έκανε την κριτική της και εκεί δεν έλειψαν τα «γαλλικά»!

Μάλιστα, όταν αντιλήφθηκε τι έκανε, έμεινε άφωνη, έβαλε τα χέρια της στο πρόσωπό της, αλλά δεν άργησαν να έρθουν και τα γέλια των υπόλοιπων κριτών.


Κάποιες τα πήγαν καλά και ήταν μέσα στο κόνσεπτ ενώ κάποιες άλλες πάλι όχι.
Η κοπέλα που κέρδισε το χρηματικό έπαθλο ήταν η Στέλλα Πάσαρη, η οποία πήρε την επιταγή με το χαμόγελο στα χείλη!

Όταν έφτασε η ώρα της αποχώρησης, δεν έλειψε η συγκίνηση και τα δάκρυα, όχι μόνο από τις παίκριες που βρέθηκαν ένα βήμα πριν αποχωρήσουν-με μία από αυτές φυσικά να φεύγει, αλλά και από την Έλενα Χριστοπούλου!

Ύστερα από τις εμφανίσεις και των έντεκα κοριτσιών, τις χαμηλότερες βαθμολογίες συγκέντρωσαν η Γεωργία Σιακαβάρα, η Τζώρτζια Παναγή και η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Την τελική απόφαση, ωστόσο, πήρε η κριτική επιτροπή με την ηθοποιό και τραγουδίστρια Γεωργία Σιακαβάρα να αποχωρεί από το My Style Rocks!

 

Δειτε Επισης

Απασφάλισαν Χατζίδου, Γκουντάρας, Κωνσταντάρας & Τσιμτσιλή για την Super Κική
H Ελένη Φουρέιρα έγραψε ιστορία με το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν αναγνωρίζω τίποτα στην καταγγελία εις βάρος μου. Δεν πιστεύω ότι θα καταδικαστώ»
Γαρυφαλλιά Καληφώνη για Χρήστο Μάστορα: «Να ξεκαθαρίσω κάτι, δεν έγινε ποτέ μπλοκ και unfollow»
Νίκος Αποστολόπουλος: «Ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι σαν γεροντοκόρη από το χωριό που δεν παντρεύεται»
Θανάσης Ευθυμιάδης: «Οι κόρες μου συχνά δεν θέλουν να πάνε σχολείο, οριακά περνάνε τις τάξεις με τις απουσίες»
Η Αλέξια, έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο στην Νέα Υόρκη: «Είμαι βαθειά συγκινημένη που είχα αυτή την τιμή»
Αναβλήθηκε η εμφάνισή της Δέσποινας Βανδή στο Ντουμπάι - Η ανάρτηση της: «Ελπίζω να είστε ασφαλείς»
Eurovision 2024: Tεράστια ανατροπή για τη σειρά εμφάνισης των χωρών στον Τελικό ανακοίνωσε η #EBU