Δολοφόνησαν τον φίλο της μπροστά στα μάτια της!

 

H ιστορία του παίκτη που έχασε τους γονείς του & ανέτρεψε τη μέχρι τότε ζωή του, το μοντέλο που έπνιξε τον Κοντιζά, την αποκάλεσαν ξινή αλλά πήρε την ποδιά! Η παίκτρια που υπήρξε 120 κιλά και έλιωνε για τον Πάνο Ιωαννίδη «Το μανάρι μου», ο Ιρφάν επέστρεψε στο #MasterChefGR ένα χρόνο μετά πήρε ξανά την ποδιά και πέρασε στην επόμενη φάση! Οι προσωπικές ιστορίες που συντάραξαν τους τηλεθεατές 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Μια ειλικρινή εξομολόγηση έκανε η παίκτρια του διαγωνισμού.

Η Έλενα μπήκε και μαγείρεψε στους κριτές σολομό με χυμούς εσπεριδοειδών και ταλιατέλες καρότου και φιστίκι αιγίνης.

Η διαγωνιζόμενη, η οποία ήταν πολύ καλοδιάθετη και με χιούμορ, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι έχει υπάρξει παχύσαρκη, εξηγώντας τους λόγους.

ΔEITE EΠΙΣΗΣ:

 

«Έχω υπάρξει παχύσαρκη! Έχω υπάρξει 120 κιλά! Αδυνάτισα γιατί έπρεπε να αδυνατίσω. Δεν μπορούσα να ζήσω πια. Είχα κατάθλιψη! Οπότε, αποφάσισα να αλλάξω τη ζωή μου μετά από ένα δύσκολο πρόβλημα υγείας που πέρασα. Είχε να κάνει με τον καρκίνο. Μετά τον καρκίνο έχασα 60 κιλά κι η ζωή μου χαρίστηκε. κι είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ και κάνω πράγματα που μου αρέσουν», ανέφερε!

 

Η Πολυτίμη θέλησε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της, όμως τα πράγματα ήταν ολίγον περίεργα. Η «σπάνια» όπως αυτοχαρακτηρίστηκε ετοίμασε ένα ινδικό κοτόπουλο με ρύζι, ενώ όπως παραδέχτηκε η σχέση της με την μαγειρική είναι ερασιτεχνική, καθώς εκείνη είναι φαρμακοποιός.

Κατά τη διαδικασία, οι απαντήσεις στις ερωτήσεις των κριτών ήταν κάπως ειρωνικές, κάτι που αντιλήφθηκε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και είπε:

«Έχει ένα περίεργο χιούμορ, είναι βαθύ με λίγη ειρωνεία. Και είναι και λίγο ξινούλα».

 

Μια τραυματική εμπειρία εξομολογήθηκε η διαγωνιζόμενη μπροστά στους κριτές.

Η Μαριάννα Πουρμέντη συγκλόνισε τηλεοπτικό κοινό και κριτική επιτροπή, όταν μιλώντας για τις δυσκολίες που έχει ζήσει, αποκάλυψε πως δολοφόνησαν τον φίλο της μπροστά στα μάτια της.

«Είχα μια δύσκολη εμπειρία, έχασα έναν φίλο μου μπροστά στα μάτια μου. Ήταν δολοφονία. Δεν μπορώ να το ξεπεράσω…. Πυροβολήθηκε μπροστά στα μάτια μου, από κάποιον άνθρωπο που δεν ξέρω τι σκεφτόταν και τι έκανε. Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω, είναι μια ιστορία που θέλω αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω», είπε μεταξύ άλλων. 

 

Ο Κωνσταντίνος από τη Βέροια μπήκε στην κουζίνα, όπου τον υποδέχτηκαν οι κριτές κι εκείνος τους ετοίμασε ένα λαβράκι. Ο Κωνσταντίνος, μάλιστα, ασχολείται με το modeling!

Ωστόσο, μια άτυχη στιγμή είδαμε να συμβαίνει στο πλατό. Ο Σωτήρης Κοντιζάς πήγε να δοκιμάσει το λαβράκι του διαγωνιζόμενου και κάπου εκεί πνίγηκε. Έβηχε, ξανάβηχε και ξανάβηχε τόσο έντονα που χρειάστηκε να βγει στα παρασκήνια και να πιει νερό!

 

Ο Ιρφάν από το Πακιστάν επέστρεψε ξανά στο MasterChef, ένα χρόνο μετά την πρώτη του “γνωριμία” με τους κριτές, και γι’ ακόμα μία φορά ήταν αποφασισμένος να εντυπωσιάσει τους κριτές με τη συνταγή του.

Πέρυσι είχε δηλώσει συμμετοχή στον διαγωνισμό γιατί: «Πιστεύω ότι μαγειρεύω καλά και μου έκανε εντύπωση που ένας Ινδός κέρδισε το MasterChef στην Αυστραλία και γιατί να μην κερδίσει ένας Πακιστανός στην Ελλάδα;», ενώ επανέλαβε την ίδια φράση και φέτος. Ο Ιρφάν πέρυσι είχε πάρει την ποδιά και πήγε στο bootcamp, αλλά δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι.

Φέτος, λοιπόν, ο Ιρφάν θα έχει ακόμα μια ευκαιρία να μπει στο σπίτι του MasterChef, καθώς για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πήρε την ποδιά στην οντισιόν.

«Δεύτερη ποδιά, δεύτερη φορά στο MasterChef! Για μένα αυτή η ποδιά είναι μια δεύτερη ευκαιρία», είπε ο Ιρφάν.

 

Ο Κωνσταντίνος Γιαννέας κατάφερε να πάρει τη λευκή ποδιά του #masterchefGR..

Ο διαγωνιζόμενος βρέθηκε μπροστά στους τρεις κριτές και κατά τη διάρκεια της συζήτησης του μαζί τους, αποκάλυψε πως έχει χάσει και του δύο γονείς του από καρκίνο, όταν εκείνος ήταν 9 και 11 ετών. Μάλιστα τόνισε πως τους έχασε με ένα χρόνο διαφορά.

Έκτοτε ο ίδιος αποφάσισε να παρατήσει την ομολογουμένως δύσκολη σχολή στην οποία είχε εισαχθεί και να ακολουθήσει το όνειρό του, δηλαδή τη μαγειρική. 

Ο παίκτης κατάφερε να τους εντυπωσιάσει με το πιάτο του και έτσι του είπαν τα τρία πολύτιμα «ναι» και έτσι πέρασε στο bootcamp.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της