«Αισθάνομαι περήφανος για την γυναίκα μου. Αν βάλει κάτι στο μυαλό της, ο κόσμος να χαλάσει θα το πετύχει…»

 

«Αγαπώ είναι η καπατσοσύνη της. Από κοινού αποφασίσαμε να δοκιμάσει ο καθένας τις δυνάμεις του ατομικά και κανείς δεν μας εμποδίζει κάποια στιγμή στο μέλλον να ξανασμίξουμε. Στην τελική, στο σπίτι είμαστε μαζί, ας κάνουμε ένα διαλειμματάκι τα απογεύματα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο Χάρης Βαρθακούρης απαντά για το αν πρόκειται να παρουσιάσει το Big Brother, αλλά και για την Αντελίνα Βαρθακούρη, σε συνέντευξη που δίνει στο Πρωινό και την Άννα Ζηρδέλη.

“Θα σας πω τίμια, ακόμα συζητάμε. Αν υποθέσουμε ότι είχα συμφωνήσει, δεν θα ήταν πιο φρόνιμο να το ανακοινώσω επισήμως και όχι λίγο στα πεταχτά, στον δρόμο;

Αισθάνομαι περήφανος για την γυναίκα μου. Ένα από τα πράγματα που αγαπώ είναι η καπατσοσύνη της. Αν βάλει κάτι στο μυαλό της, ο κόσμος να χαλάσει θα το πετύχει. Αποδεικνύεται ότι το όνειρο της τηλεόρασης, όχι μόνο το είχε πολύ σοβαρά στο μυαλό της, αλλά να, τώρα που συζητάμε έχει υπογράψει.

Από κοινού αποφασίσαμε να δοκιμάσει ο καθένας τις δυνάμεις του ατομικά και κανείς δεν μας εμποδίζει κάποια στιγμή στο μέλλον να ξανασμίξουμε. Στην τελική, στο σπίτι είμαστε μαζί, ας κάνουμε ένα διαλειμματάκι τα απογεύματα”, κατέληξε ο Χάρης Βαρθακούρης.

 

Ο Στέλιος Κρητικός και ο γιος του, Μιχαήλ – Άγγελος μίλησαν στην κάμερα του “Ευτυχείτε” και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ντάφλο τόσο για την επόμενη μέρα του Globetrotters όσο και τις συμφωνίες της Αντελίνας και του Χάρη Βαρθακούρη με Alpha και ΣΚΑΪ αντίστοιχα.

“Στο Globetrotters υπήρχε αμοιβή γιατί λείπεις 50 μέρες από το σπίτι σου και μάλιστα την λάβαμε την επόμενη μέρα” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Κρητικός. “Πήραμε και προκαταβολικά κάποια χρήματα” πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός.

Όσον αφορά την ανακοίνωση του Alpha για την Αντελίνα Βαρθακούρη, ο Στέλιος Κρητικός σχολίασε πως “η Αντελίνα έχει μπροστά της δύσκολο έργο. Να μπορέσει να κρατήσει το κοινό της και να δείξει τι μπορεί να κάνει”.

Είχε προτάσεις τηλεοπτικές, τόσο ο ίδιος όσο και ο γιος του, μόλις ολοκληρώθηκε το Globetrotters; “Δεν είμαι εδώ για να γίνω παρουσιαστής και δεν είμαστε όλοι για όλα. Δεν συμβαίνουν σε όλους όλα” απάντησε με χαμόγελο ο ηθοποιός.

“Την ταινία του Μάρκου Σεφερλή δεν έχω προλάβει να την δω, αλλά πάντα είναι ωραίο να συμμετέχεις σε τέτοιες δουλειές” πρόδωσε ο Στέλιος Κρητικός σε ερώτηση για το εάν θα ήθελε να βρίσκεται στο φιλμ “Χαλβάη 5 – 0”.

“Έχουμε να μιλήσουμε καιρό αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε τσακωμένοι ή μισιόμαστε. Ο Μάρκος με έχει παντρέψει και είναι νονός της μικρής μου” κατέληξε ο ηθοποιός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
#MasterChefGR: Ξέρουμε τον πρώτο διεκδικητή του Silver Award και των 20.000 ευρώ! Ποιος θα είναι μαζί του;
#SurvivorGR: Τέλος και ο Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη και τα... πυρά στον Φάνη
Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!