Αποχώρηση με δάκρυα και συγκίνηση! Ποια κέρδισε τα 2.500 ευρώ στο #MyStyleRocksGR;

 

Η Στικούδη μίλησε στο #MyStyleRocksGR για τη μέρα του γάμου της και συγκινήθηκε: «Θα δακρύσω τώρα» Η Κρίστεν εμφανίστηκε με τον σύντροφό της! Έστησαν στον τοίχο την Κιάρα! Η λογομαχία με τον Κουδουνάρη και η έκρηξη! Επική η Ευρυδίκη! Η Καζαριάν παντρεύτηκε το κορίτσι της!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Με το θέμα του Gala, ήταν αδύνατον η Κατερίνα Στικούδη να μην κλέψει, στην έναρξη τις εντυπώσεις με την υπέροχη εμφάνισή της. 

Το concept είχε νύφες εκκεντρικές, ρομαντικές, αποκαλυπτικές, εναλλακτικές. Νύφες που θέλουν να ξεχωρίσουν για τη μόδα και το στυλ τους και η Κατερίνα Στικούδη τις υποδέχτηκε το ίδιο εντυπωσιακή και απαστράπτουσα.

Η όμορφη παρουσιάστρια επέλεξε για τη βραδιά μία υπέροχη μαύρη τουαλέτα από παγέτα που πραγματικά της πήγαινε πολύ. Το σχέδιο που άφηνε ακάλυπτη τη λεπτή μέση της, έκανε τη... διαφορά και φυσικά αναδείκνυε τις τέλεια σιλουέτα της.

 

Η Κατερίνα Στικούδη υποδέχτηκε επίσης και την εντυπωσιακή Ελένη Τσολάκη στη θέση του τέταρτου κριτή. Τα 10 κορίτσια δημιούργησαν ένα concept γάμου όπως ακριβώς το επιθυμούσαν.

Αυτό όμως που για άλλη μια φορά έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνιση, στο στυλ, την παρουσία και τον λόγο της δεν ήταν άλλη από την υπέροχη Έλενα Χριστοπούλου
 

 

Η Κρίστεν Λεωτσάκου ήταν η πρώτη παίκτρια που έδειξε το στυλ της στο πλατό του Gala και είχε μία έκπληξη για τους κριτές και το τηλεοπτικό κοινό. 

Η Κρίστεν λοιπόν, η οποία από το ξεκίνημα του παιχνιδιού μιλάει συνεχώς για τις οικολογικές της ανησυχίες, επέλεξε ένα ρομαντικό νυφικό αλλά δεν εμφανίστηκε μόνη της ενώπιον των κριτών αλλά μαζί με τον σύντροφό της.

Πρόκειται για τον γλυκύτατο Παναγιώτη ο οποίος θέλησε να συνοδεύσει την αγαπημένη του σε αυτή την εμφάνισή της η οποία πράγματι εντυπωσίασε τους κριτές.

Μάλιστα, ο Στέλιος Κουδουνάρης, αν και επεσήμανε πως το νυφικό ήταν πολύ όμορφο πάνω της, έμοιαζε λίγο μεγαλύτερο σε μέγεθος. Ο Λάκης Γαβαλάς τού έδωσε συγχαρητήρια και όλοι μαζί οι κριτές ευχήθηκαν στο ζευγάρι σύντομα να είναι και αληθινή η εικόνα του γαμπρού και της νύφης.

 

Η Κατερίνα Στικούδη, αν και δεν το συζητά συχνά, μίλησε απόψε για την ημέρα του γάμου της με τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη και συγκινήθηκε. 

Η παρουσιάστρια υποδέχτηκε τη Ζάννα Σιρεάκ μετά την αποκάλυψη του αποψινού της στυλ ως νύφης και με αφορμή το συγκεκριμένο κόνσεπτ του Gala δεν έκρυψε τη συγκίνησή της για την ομορφότερη -όπως είπε- ημέρα της ζωής της.

Ήταν, όπως είπε, η ημέρα που παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της.

"Θα δακρύσω τώρα" είπε η Κατερίνα Στικούδη αναπολώντας τις όμορφες στιγμές που έζησε εκείνη την ημέρα μαζί με στενούς συγγενείς και καλούς φίλους.

Δείτε το βίντεο με τη συγκίνηση της Κατερίνας...

 

Για ακόμα μία φορά η Κιάρα Μαρκέζη (εγγονή του 'Ακη Τσοχατζόπουλου) μπήκε στο στόχαστρο κριτών και συμπαικτριών της καθώς κατηγορείται εδώ και λίγες ημέρες πως τα outfits που επιλέγει, είναι προϊόν επαγγελματία στυλίστα και όχι δικά της. 

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες υπήρξαν φήμες πως ενδεχομένως πίσω από τις στυλιστικές επιλογές της κρύβεται η νικήτρια του πρώτου My Style Rocks Ραμόνα Βλαντή.

Το όλο θέμα επανήλθε στο προσκήνιο καθώς ο Στέλιος Κουδουνάρης, παίρνοντας τον λόγο, έστησε την Κιάρα στον... τοίχο, λέγοντάς της πως η πορεία της εδώ και τρεις εβδομάδες που έχει ξεκινήσει το παιχνίδι, δείχνει τρεις διαφορετικές προσωπικότητες στυλιστικά καθώς δεν έχει ποτέ το ίδιο στυλ.

Από την πλευρά της η Κιάρα, ενώ άκουσε όσα της είπε ο κριτής, δεν κατάφερε να συγκρατηθεί και ξέσπασε, λέγοντάς του πως προφανώς θα πρέπει να έρχεται με ένα τζιν και ένα απλό μπλουζάκι για να είναι ο ίδιος ευχαριστημένος.

Δείτε το απόσπασμα με όσα συνέβησαν ανάμεσα στον κριτή και την όμορφη 19χρονη παίκτρια του ριάλιτι μόδας.

 

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου φορούσε το μεγαλύτερο νυφικό, με μια τεράστια ουρά. Αυτό, από την αρχή, την δυσκόλευε στο να κάτσει στο σκαμπό της. Και ξαφνικά, σε κάποια στιγμή, το σκαμπό έπεσε, αλλά η ίδια έμεινε όρθια.

Δύο άνθρωποι της παραγωγής μπήκαν στο πλατό για να την βοηθήσουν, καθώς η ίδια δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, λόγω του τεράστιου νυφικού. Σήκωσαν, λοιπόν, το σκαμπό από κάτω, αλλά για να την βοηθήσουν να κάτσει, μπήκαν σχεδόν κάτω από το φόρεμά της.

Όλο αυτό το σκηνικό έκανε τους πάντες να βάλουν τα γέλια, με τον Στέλιο Κουδουνάρη να τον πιάνει νευρικό γέλιο.

Άλλο ένα επικό σκηνικό από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο My Style Rocks.

 

Άλλο ένα gala έφτασε στο τέλος του και ένα κορίτσι κατέκτησε το εβδομαδιαίο έπαθλο των 2.500 ευρώ και ένα άλλο είπε οριστικά αντίο από το παιχνίδι. 

Η Κατερίνα Στικούδη, υποδέχτηκε κριτές και παίκτριες και παρακολουθήσαμε ένα επεισόδιο γεμάτο προτάσεις και στιλ, τις οποίες η καθεμία από τις κοπέλες παρουσίασε με τον δικό της τρόπο. 

Κάποιες κατάφεραν να πείσουν τους κριτές ενώ κάποιες άλλες δεν μπόρεσαν να κλέψουν τις εντυπώσεις και να λάβουν θετικά σχόλια, ούτε από τις συμπαίκτριές τους, ούτε και από τους κριτές.

Μία όμως ήταν η παίκτρια που δεν κατάφερε να προχωρήσει στο παιχνίδι και τελείωσε το ταξίδι της στο My style rocks όπως μία ήταν και αυτή που κέρδισε τα 2.500 ευρώ.

Το εβδομαδιαίο έπαθλο κέρδισε η Κορίνα Αδραμιτίδου

 

Οι τρεις κοπέλες που ήταν υποψήφιες προς αποχώρηση, ήταν η Κυριακή, η Γεωργία και η Ευρυδίκη. Μάλιστα η Γεωργία, φορτισμένη συναισθηματικά, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της ενώπιον κριτών και συμπαικτριών της.

Τελικά αποχώρησε η Κυριακή η οποία δεν πήρε καμία ψήφο από τις συμπαίκτριές της. Οι κριτές διχάστηκαν καθώς η Έλενα Χριστοπούλου θεώρησε πως έπρεπε να μείνει στο παιχνίδι.

Δείτε το βίντεο με τη στιγμή της ανακοίνωσης για την αποχώρηση της παίκτριας από το My Style Rocks...

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της