Πέμπτη, 2 Απριλίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«24 ΩΡΕΣ» μαζί με 3 ανθρώπους που βίωσαν τον εφιάλτη της ασφάλτου...

  31/01/2020 11:01
«24 ΩΡΕΣ» μαζί με 3 ανθρώπους που βίωσαν τον εφιάλτη της ασφάλτου...

«24 ΩΡΕΣ» μαζί με 3 ανθρώπους που βίωσαν τον εφιάλτη της ασφάλτου...

  31/01/2020 11:01
 
Μία «κόντρα» στήνει καρτέρι θανάτου, ένας ΜΜΑΔίτης πέφτει σε γκρεμό και μία μάνα βλέπει τον γιο της να χάνει τη ζωή του οδηγώντας μοτοσυκλέτα... Ο μινώταυρος της ασφάλτου «ζωντανεύει» στην εκπομπή-ντοκιμαντέρ «24 ΩΡΕΣ» του ALPHA Κύπρου, μέσα από τη συγκλονιστική περιγραφή των ατυχημάτων τριών ανθρώπων - μελών της Ομάδας Πρωτοβουλίας για την Οδική Ασφάλεια.
Το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου στις 21:15, ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου συναντά την Τούλα Καρατζιά, τον Ιορδάνη Ιορδάνους και την Ελένη Αδαμίδου, οι οποίοι είδαν το σκληρό πρόσωπο της ασφάλτου και σήμερα ζουν το δικό τους γολγοθά. Ετοιμάζονται να περιγράψουν τα προσωπικά τους βιώματα και την τωρινή τους ζωή, σε μία προσπάθεια της εκπομπής να συμβάλει κι αυτή στη μείωση των θανατηφόρων δυστυχημάτων αλλά και των σοβαρών ατυχημάτων.
 
H Τούλα Καρατζιά ήταν μόλις 20 ετών, νέα, όμορφη και έτοιμη να ζήσει το κάθε λεπτό της καθημερινότητάς της. Ένα βράδυ διασκέδαζε μαζί με φίλους της σε νυχτερινό κέντρο, όταν κατά την αναχώρηση η παρέα χωρίστηκε σε δύο αυτοκίνητα. Οι οδηγοί αποφασίζουν να βάλουν «κόντρα» μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να συμβεί το μοιραίο…
 
Η Τούλα τραυματίζεται σοβαρά και από τότε είναι τετραπληγική, καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι. Στο προσκήνιο έρχεται και η ζωή του Ιορδάνη Ιορδάνους, που την περίοδο του δικού του ατυχήματος υπηρετούσε ως αστυνομικός στη ΜΜΑΔ. Έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο έπεσε σε γκρεμό. Όταν οι γιατροί του είπαν ότι θα έμενε παραπληγικός, είδε τα όνειρα του να γκρεμίζονται. Σήμερα ο ίδιος εξακολουθεί να εργάζεται ως αστυνομικός, αποτελώντας παράδειγμα για όλους.
 
Οι «24 ΩΡΕΣ» συναντούν και την Ελένη Αδαμίδου, μία γυναίκα που «γνώρισε» το θάνατο στη χειρότερή του μορφή. Είδε τον γιο της να χάνει τη ζωή του τη στιγμή που οδηγούσε τη μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτα ενός φίλου του. Από εκείνη τη μέρα έχασε… τη μισή ζωή της.
 
Σε σκηνοθεσία Γιώργου Νταούλη, μην χάσετε το επεισόδιο που θα φέρει στην οθόνη τρία μέλη της Ομάδας Πρωτοβουλίας για την Οδική Ασφάλεια, με σκοπό να μοιραστούν μαζί με τους τηλεθεατές του ALPHA Κύπρου τα τραγικά βιώματά τους και να στείλουν μηνύματα δύναμης στην κοινωνία. «24 ΩΡΕΣ»: Σάββατο 1η Φεβρουαρίου στις 21:15 στον ALPHA Κύπρου
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας