Η συγκλονιστική ιστορία παίκτη με μειωμένη όραση και όσα είδαμε στο #MasterChefGR

 

To τρίτο επεισόδιο των οντισιόν είχε παίκτες με συγκινητικές ιστορίες, είχε γέλιο, αλλά και στιγμές όπου παίκτες εκνεύρισαν τους κριτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

O Βασίλης Στεφανίδης από τη Θεσσαλονίκη είναι ένας άνθρωπος που δεν το βάζει κάτω και πήγε στο MasterChef για να αποδείξει σε όλους πως όταν θες να πετύχεις κάτι το πετυχαίνεις, ότι εμπόδια και αν συναντήσεις στη ζωή σου.

Ο Βασίλης αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα με την όρασή του και συγκεκριμένα βλέπει μόλις 5%. Όπως εξομολογήθηκε στους κριτές, έχασε την όρασή του από το ένα μάτι στα 12 του χρόνια και από το δεύτερο στα 24 του.

Με αφορμή τη συμμετοχή του Βασίλη στο MasterChef, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μίλησε για όλους αυτούς που δεν υπολογίζουν και βάζουν εμπόδια στα άτομα που αντιμετωπίζουν θέματα με την όρασή τους και εξομολογήθηκε για πρώτη φορά μια προσωπική του ιστορία.

«Συνήθως βλέπουμε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν ένα πρόβλημα και η πρώτη σκέψη είναι η παραίτηση. Θα σου πω μια προσωπική μου εμπειρία. Στο Λύκειο είχα σχέση με μια κοπέλα που ήταν κωφάλαλη. Θυμάμαι ότι το πιο σημαντικό πράγμα ήταν να μην την κάνω να νιώθει ότι έχει πρόβλημα, γιατί δεν είχε πρόβλημα, ήταν ένας πλήρως λειτουργικός άνθρωπος.

Και το πρόβλημα το έχουμε εμείς που συνήθως, επειδή είμαστε λίγο γαϊδούρια, στην καθημερινότητά μας βάζουμε εμπόδια σε αυτούς τους ανθρώπους με το να παρκάρουμε το μηχανάκι μας εκεί που δεν πρέπει μέχρι να βγάζουμε τραπεζάκια εκεί που δεν πρέπει για να απολαμβάνουν οι πολλοί τον καφέ τους και τους άλλους να τους βάζουμε στο περιθώριο», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εμφανώς συγκινημένος.

Με το πρώτο “ναι” από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο Βασίλης ξέσπασε σε κλάματα, ενώ τα δύο επόμενα “ναι” από Πάνο Ιωαννίδη και Σωτήρη Κοντιζά τον πέρασαν στην επόμενη φάση. Οι τρεις κριτές του φόρεσαν την ποδιά και τον αγκάλιασαν, τονίζοντάς του ότι “περιμένουμε να δούμε πράγματα από σένα και είμαι σίγουρος ότι θα τα δούμε”.

 

Ο Δημήτρης Γιοβανόπουλος από τη Βέροια πήγε στο MasterChef και είπε ότι θα παρουσιάσει στους κριτές σουφλέ σοκολάτας με φράουλες. Οι απόψεις του, βέβαια, για το σουφλέ και το τι θα δείξει στους κριτές, ήταν κάτι που μπέρδεψε τους διακεκριμένους σεφ, οι οποίοι ζήτησαν περισσότερες εξηγήσεις.

Από την αρχή υπήρχε μεγάλο πρόβλημα με τις παρασκευές του και το πιάτο του ήταν πραγματικά μια τραγωδία. “Καταστροφή”, τόνισε ο Πάνος Ιωαννίδης μόλις το είδε από κοντά.

«Δημήτρη, εσύ αυτό το πιάτο θα το πέρναγες στην επόμενη φάση; Θα του έδινες ποδιά;», ρώτησε ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο παίκτης απάντησε “όχι”.

Όπως ήταν φυσικό, ο Δημήτρης δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του MasterChef.

 

Ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος πήγε στο MasterChef και ετοίμασε στους κριτές ένα διαφορετικό προφιτερόλ και με αυτό το πιάτο διεκδίκησε την είσοδό του στην επόμενη φάση του διαγωνισμού. Ο παίκτης, μάλιστα, αναφέρθηκε και στην φιναλίστ του MasterChef 3, την Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον ρώτησε για τους περσινούς παίκτες.

«Γιάννη, ποιος ήταν ο αγαπημένος σου παίκτης από πέρυσι;», ρώτησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και στη συνέχεια ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Γ.Π.: Κάποιοι προσπαθούν να με παρομοιάσουν με την Σπυριδούλα στο αρσενικό.

Λ.Κ.: Να σε παρομοιάσουν εσένα; Γιατί; Ποια ήταν τα κοινά στοιχεία;

Γ.Π.: Ήταν λίγο γκρινιάρα, τους ανακάτευε λίγο όλους.

Λ.Κ.: Η Σπυριδούλα μας; Μην το ξαναπείς αυτό! Μην το ξαναπείς!

Γ.Π.: Όχι;

«Αυτή που με παρομοιάζει με τη Σπυριδούλα είναι η γυναίκα μου. Τους ανακάτευε λίγο όλους. Και γιατί να μην τους κάνω λίγο άνω κάτω; Θα έχει λίγο ενδιαφέρον παραπάνω», είπε μετά στην κάμερα ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος.

Με δύο “ναι” και ένα “όχι” ο Γιάννης πέρασε στην επόμενη φάση.

 

Τους «έβγαλε» το λάδι και κυριολεκτικά αλλά και μεταφορικά.

Και γιατί το λέμε αυτό γιατί η κυρία Γιώτα από τη Θεσσαλονίκη δεν παραδεχόταν με τίποτα ότι ο κολοκυθοκεφτές της είχε κρατήσει αρκετό λάδι.

Έξαλλο τον έκανε τον Πάνο Ιωαννίδη αφού προσπαθούσε να τον πείσει πως αυτό που είχε μαγειρέψει δεν είχε λάδι, ενώ εκείνος το έβλεπε ξεκάθαρα.

Όταν μάλιστα ήρθε η ώρα να της κάνει κριτική και να της πει το πολυπόθητο «ναι», της διευκρίνισε πως εκείνος εκτός από μαγειρική διδάσκει και συμπεριφορά στην κουζίνα!

 

O Ιωάννης έφτιαξε ένα μοσχαράκι το οποίο δεν έπεισε τους κριτές.

 

Ούτε η Κυριακή δεν τα κατάφερε αλλά δήλωσε ότι θα ξαναπάει. 

 

Όχι άκουσε από τους κριτές και η Ζωή.

 

Η Μαρία από την Πιερία ετοίμασε στους κριτές  του MasterChef χοίρο με κόλυβα.

Ο Πάνος Ιωαννίδης εξέτασε ενδελεχώς τον πάγκο της λέγοντας πως καταλαβαίνει κάποιος πολλά από το πώς είναι και πήγε προς το μέρος της για να δοκιμάσει.

Μάλιστα κάλεσε και τους υπόλοιπους να δουν την ωραία εμφάνιση του πιάτου, προτού φάει την πρώτη μπουκιά.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος παραξενεύτηκε από την πολλή “μαυρίλα” της παίκτριας στα ρούχα και με τα κόλυβα, ωστόσο του άρεσε πολύ το πιάτο της, δίνοντάς της το πρώτο “ναι”.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς της είπε ότι αισθάνεται πως θέλει να αποδείξει στην οικογένειά της πως δεν είναι το “μαύρο πρόβατο”.

Παρατήρησε κιόλας πως δεν είχε ψήσει καλά το λαιμό του χοιρινού… και της έκοψε τα φτερά με ένα “όχι”.

Ο Πάνος Ιωαννίδης της είπε να κάνει την υπέρβαση στη μαγειρική της και της έδωσε τη θετική απάντηση που την πέρασε στον επόμενο γύρο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της
#J2US: O Ηλίας Ψινάκης, η Λένα Ζευγαρά, το ζευγάρι που αποχώρησε και η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»