H «διάδοχος της Μενεγάκη», Αντελίνα Βαρθακούρη και επίσημα από σήμερα στον Alpha! Έτσι την καλωσόρισαν

 

Από το πρωί της Τετάρτης, η Αντελίνα Βαρθακούρη ανήκει και επίσημα πια στο δυναμικό του Alpha. Το κανάλι της Κάντζας καλωσορίζει την παρουσιάστρια, που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή στο #GlobetrottersGR, με μια λιτή μα πολύ ουσιαστική ανακοίνωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

“O Alpha ενισχύει το κομμάτι της ψυχαγωγίας καλωσορίζοντας την Αντελίνα Βαρθακούρη” σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

“Ο αυθορμητισμός και η φρεσκάδα της Αντελίνας, ταιριάζουν στο προφίλ του Alpha, που επιλέγει να εκπροσωπείται από πρόσωπα που μιλούν στην καρδιά του τηλεθεατή με αμεσότητα, οικειότητα και ειλικρίνεια. Της ευχόμαστε καλή αρχή και κάθε επιτυχία”.

 

Συγκεκριμένα, η Τίνα Μεσσαροπούλου είπε: «Επειδή άκουσα πολλά για Ελένη… Ο μόνος συσχετισμός της Αντελίνας με την Ελένη είναι να πάει μετά την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και να παρουσιάσει ένα νέο project…. Μην εκπλαγείτε αν δούμε άμεσα την εκπομπή της»!

“Ακούγαμε τόσο καιρό ότι η Αντελίνα Βαρθακούρη έρχεται στον Alpha. Εμείς δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε μέχρι αυτό να έχει έναν πιο επίσημο χαρακτήρα γιατί αφορά στο κανάλι μας και στο σπίτι μας” σημείωσε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day.

“Και ήρθε αυτή η επίσημη ανακοίνωση” πρόσθεσε με χαμόγελο η παρουσιάστρια.

 

Η Αντελίνα Βαρθακούρη ανήκει κι επισήμως στο δυναμικό του Alpha, η Ελένη Μενεγάκη πυκνώνει τα υπονοούμενα για την έξοδό της και η Φαίη Σκορδά πετάει τη “βόμβα” που αφορά και δύο ακόμα κυρίες, την Σταματίνα Τσιμτσιλή και την Ελεονώρα Μελέτη. Με αφορμή την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για την Αντελίνα, η Φαίη είπε στο αέρα της εκπομπής της τα εξής:

“Κάποιοι λένε ότι την ώρα της Ελένης Μενεγάκη θα την πάρει του χρόνου η Αντελίνα Βαρθακούρη. Η άλλη πλευρά λέει πως το κανάλι είχε κάνει παλιότερα συζητήσεις και με άλλες παρουσιάστριες και είναι μία σκέψη η Σταματίνα Τσιμτσιλή να πάει στη θέση της Ελένης Μενεγάκη και το πρωί να πάει η Ελεονώρα Μελέτη που θέλει να κάνει καθημερινό και πιο ενημερωτικό”.

Όλα αυτά είναι μέχρι στιγμής υποθέσεις. Ωστόσο, η ενδεχόμενη αποχώρηση της Ελένης από τον Alpha, είναι προφανές ότι θα προκαλέσει ντόμινο αλλαγών στο πρόγραμμα του καναλιού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Το Πρωινό”, η Αντελίνα Βαρθακούρη προς το παρόν θα αναλάβει μια καθημερινή εκπομπή που θα ξεκινήσει το Μάρτιο και θα παίζεται αμέσως μετά την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Το κόνσεπτ της εκπομπής πρόκείται να είναι ένα ριάλιτι δρόμου και θα χρησιμοποιηθεί ο αυθορμητισμός και η αμεσότητα της.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»