Η κόντρα των κριτών, το άδειασμα παίκτη και όσα είδαμε στο #MasterChefGR

Ο Σωτήρης Κοντιζάς τα έψαλλε σε παίκτη για την εμφάνισή του και το «άδειασμά» του από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο πρώτος παίχτης του δευτέρου επεισοδίου του Masterchef, ο Σταύρος, ξεκίνησε με την «κατσάδα» του Σωτήρη Κοντιζά.

Ο Σταύρος μπήκε στην κουζίνα και φορούσε γυαλιά ηλίου με τον Σωτήρη Κοντιζά να του ζητάει να τα βγάλει.

Αφού τελείωσε την μαγειρική ο παίχτης ο Σωτήρης Κοντιζάς του είπε: «Έχεις έρθει με ένα στυλ που για μένα δεν δείχνει ώριμο. Δεν κάνουμε πασαρελίτσα και επειδή είναι διαγωνισμός μαγειρικής και οι ποδιές δεν είναι πολλές, πρέπει να προσέχουμε που τις δίνουμε. Σε πλησίασα και είδα ένα κοντομάνικο που κρέμεται και το σχεδόν ξυρισμένο στήθος σου με ένα πουκάμισο που πέφτει πάνω από τις σάλτσες. Δεν καταλαβαίνω τι πουλάς. Από εμένα έχασες από τη συμπεριφορά. Από μένα είναι όχι!»

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στην τοποθέτησή του ουσιαστικά άδειασε τον Σωτήρη Κοντιζά: « Εγώ δεν συμφωνώ με τον Σωτήρη. Εμένα με ενδιαφέρει περισσότερο τι δοκιμάζω στο τέλος. Δηλαδή και στη ροή του παιχνιδιού αυτό πάμε και κρίνουμε! Δε νομίζω ότι έχουμε μια ακραία περίπτωση απέναντί μας. Δε νοιώθω ότι μας προσβάλλει κάτι ή ότι ήρθε εδώ να μας κοροϊδέψει » είπε μεταξύ άλλων ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τον Πάνο Ιωαννίδη να τον διακόπτει και να παίρνει ουσιαστικά τη θέση του Σωτήρη Κοντιζά.

Δείτε τι ακριβώς ειπώθηκε στο video που ακολουθεί:

Ο Παναγιώτης πήγε να μαγειρέψει όμως η συζήτηση άρχισε από την... ενδυμασία του. 

Τελικά κατάφερε να περάσει;

Ο 31χρονος Τζον από τις Φιλιππίνες πήγε στο MasterChef και παρουσίασε στους κριτές έναν μουσακά, αλλά με ορισμένες “πινελιές” από την πατρίδα του.

Το πιάτο που ετοίμασε ήταν πεντανόστιμο και μάλιστα οι κριτές το κράτησαν και το έφαγαν όλο στο τέλος.

Ο Τζον, όπως ήταν φυσικό, πήρε τρία “ναι” και πέρασε πανηγυρικά στην επόμενη φάση του MasterChef.

Βγαίνοντας από την αίθουσα, ο Τζον πήρε τηλέφωνο τη μητέρα του και συγκινημένος της ανακοίνωσε ότι τα κατάφερε στην οντισιόν του MasterChef.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο Ευαγόρας από την Κύπρο παραβίασε κανονισμό και κόπηκε στο #MasterChefGR!

Η Κατερίνα Ελένη ζει τα τελευταία χρόνια στη Γερμανία και δουλεύει σε κομμωτήριο. Αγαπάει πολύ τη μαγειρική και ταξίδεψε μέχρι την Αθήνα για το MasterChef. Η 36χρονη μαγείρεψε μια βελουτέ κολοκύθας με γαρίδες για τους κριτές, οι οποίοι βρήκαν το πιάτο εξαιρετικό και την πέρασαν στην επόμενη φάση με τρία “ναι”.

Η Κατερίνα, βέβαια, έχει και μια τραγική ιστορία ζωής από πίσω, καθώς στα 14 της αποφάσισε κι έφυγε από το σπίτι της γιατί δεν υπήρχαν οι σωστές συνθήκες που θα έπρεπε να υπάρχουν για να μεγαλώσει ένα παιδί.

«Έφυγα στα 14 από το σπίτι μου και τότε ξεκίνησα την κομμωτική. Μικρή ήμουν καλή μαθήτρια και όνειρό μου ήταν να σπουδάσω νομική. Επειδή οι συνθήκες δεν ήταν οι ιδανικές, χρειάστηκε να φύγω από το σπίτι και αποφάσισα να ακολουθήσω την κομμωτική όχι από επιλογή, αλλά αναγκαστικά γιατί έπρεπε να κάνω κάτι που θα μου φέρει γρήγορα άμεσο κέρδος, να μπορέσω να ορθοποδήσω μόνη μου. Πήγα σε σχολή στα 14 μου κι έκανα τρεις δουλειές ταυτόχρονα.

Οι γονείς μου χώρισαν σε πολύ μικρή ηλικία. Με τον πατέρα μου δεν είχα ποτέ ιδιαίτερες σχέσεις. Και από τη στιγμή που δεν είχαμε σχέσεις με τον πατέρα μου, έπρεπε η μητέρα μου να δουλεύει όλη μέρα. Κάπου μέσα στα χρόνια της εφηβείας χάθηκε λίγο η μπάλα και υπήρξαν άλλες καταστάσεις. Δεν υπήρξαν αυτές οι συνθήκες που θα έπρεπε να υπάρχουν για να μεγαλώνει ένα παιδί σωστά. Κι έτσι αποφάσισα στα 14 να φύγω από το σπίτι.

Από επιλογή έφυγα στα 14 από το σπίτι. Από επιλογή είμαι μόνη μου. Από επιλογή δεν παντρεύτηκα έναν μαλ…α που θα με ταϊζει και θα με ποτίζει. Από επιλογή τα έχω κάνει όλα αυτά.

Αυτή την ποδιά την αφιερώνω στους φίλους μου και στη συγχωρεμένη τη γιαγιά μου που με έμαθε να μαγειρεύω. Έχω μία αδελφή, η οποία επειδή μοιάζει πάρα πολύ στον πατέρα μου και έχει στοιχεία του χαρακτήρα του που εμένα δεν μου ταιριάζουν, με την αδερφή μου δεν έχω επαφές. Τα κορίτσια με συνόδευσαν από τη Γερμανία εδώ, για μένα αυτές είναι οι αδερφές μου», είπε η Κατερίνα Ελένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο Σταύρος Γεωργίου από την Κύπρο πήγε με φόρα και τα κατάφερε στο #MasterChefGR

Άνετα θα μπορούσε να είχε περάσει και μια βόλτα από το GNTM!

Είναι η Μαρλέν Λουντάκη, είναι από την Κρήτη και είναι plus size μοντέλο!

Είναι ένα κορίτσι πολυτάλαντο και όπως θα δεις και στο βίντεο που ακολουθεί οι επαγγελματικές της φωτογραφήσεις είναι υπέροχες.

«Στα 25 μου αποφάσισα να πάω στο Λονδίνο, λάτρευα τη μόδα κι έτσι γράφτηκα σε ένα πρακτορείο μοντέλων. Αποφάσισα λοιπόν να ασχοληθώ με αυτό στα ρεπό μου κι έγινε plus size model. Στο Λονδίνο απελευθερώθηκα κάτι που δεν μπορούσα να κάνω στην Κρήτη», είπε η ίδια μεταξύ άλλων.

Tελικά πήρε την ποδιά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της