Η τραγική ιστορία, ο κούκλος, η εκδικήτρια και όσα είδαμε στο #MasterChefGR!

 

Ο Γιώργος Λασκαρίδης από την Κρήτη ήταν ο πρώτος παίκτης που είδαμε στις οντισιόν του MasterChef. Ο Γιώργος ζει και εργάζεται στην Ολλανδία και ήρθε στην Ελλάδα μόνο και μόνο για να εκπληρώσει το όνειρό του, να μπει στον διαγωνισμό μαγειρικής.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο Γιώργος ασχολείται και με την καλλισθενική γυμναστική! Μάλιστα, προβλήθηκαν και πλάνα στο MasterChef από προπόνησή του και σίγουρα οι τηλεθεάτριες δεν πήραν τα μάτια τους από την τηλεόραση, καθώς ο Γιώργος έχει ένα υπέροχο και γυμνασμένο κορμί.

Ο Γιώργος Λασκαρίδης ταξίδεψε από την Ολλανδία για να βρεθεί στο Masterchef και υποσχέθηκε ότι αν κερδίσει το διαγωνισμό θα ζητήσει σε γάμο την κοπέλα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ένας μεγάλος έρωτας θα γεννηθεί φέτος στο #MasterChefGR!

Ο Γιώργος έφτιαξε για τους κριτές ψητή σελενόριζα με σάλτσα τυριού,χαμομήλι και αμύγδαλα. O Λεωνίδας Κουτσόπουλος, χαρακτήρισε το πιάτο του όχι απλά νόστιμο αλλά και πρωτότυπο και είπε το μεγάλο ναι στον Γιώργο.

Ο Κρητικός κατάφερε να πάρει 3 μεγάλα ναι για τη δημιουργία του και έτσι ήταν ο πρώτος παίχτης που μπήκε στο Masterchef

Η Δήμητρα Γεωργίου κατάφερε με τρία “ναι” να περάσει στην επόμενη φάση του MasterChef. Η 34χρονη, μέσω της συμμετοχής της στον διαγωνισμό, θέλησε να περάσει σε όλο τον κόσμο και το δικό της μήνυμα κατά του ρατσισμού και της ομοφοβίας.

Η ίδια είναι παντρεμένη με γυναίκα και αυτό που θέλει είναι η κοινωνία να αποδεχτεί επιτέλους την διαφορετικότητα και όπως τόνισε χαρακτηριστικά «να μην συμβαίνουν όλα αυτά που συμβαίνουν».

«Σήμερα, εδώ μαζί μου, εκτός από τα αδέρφια μου και τους φίλους μου, είναι και η σύζυγός μου, η Άλκηστις που παρόλο τα δύσκολα που περνάει λόγω της επιλογής της να είμαστε παντρεμένες, παρ’ όλα αυτά είναι σήμερα εδώ και με στηρίζει και την ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό.

Το οικογενειακό μου κλίμα είναι αρκετά φορτισμένο, οπότε συγκινούμαι όταν δικοί μου άνθρωποι με στηρίζουν. Θέλω να δείξω προς τα έξω πώς είναι σήμερα να είσαι παντρεμένη με μια άλλη γυναίκα και επιτέλους η κοινωνία πρέπει να το βλέπει αυτό ξεκάθαρα ότι υπάρχει και να μην συμβαίνουν όλα αυτά που συμβαίνουν», είπε η Δήμητρα Γεωργίου.

Τελικά πήρε την ποδιά. 

Μπορεί η μαμά πριν από δυο χρόνια να «κόπηκε» από τον Λεωνίδα Κουτσοπούλο, όμως η πανέμορφη κόρη της πήρε απόψε (27-01) την εκδίκησή της.

Η παίκτρια μάλιστα μπαίνοντας στο πλατό να μαγειρέψει, υπενθύμισε στον κριτή – σεφ τον λόγο που δεν είχε περάσει τη μαμά της στην επόμενη φάση.

Η όμορφη Ηλιάνα Βλάχου, βέβαια τα έκανε όλα ολόσωστα και το πιάτο της με τα κεφτεδάκια από κιμά αγριογούρουνου μάγεψε τους τρεις κριτές.

Πήρε την πολυπόθητη ποδιά και έτσι μαζί με αυτή πήρε και την… «εκδίκησή» της.

Πώς; Μα φυσικά πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Ο Διονύσης Πρόιος γεννήθηκε από Έλληνες γονείς και μεγάλωσε στο Μπουένος Άιρες. Ο 54χρονος πήγε στο MasterChef και παρουσίασε στους κριτές την αγαπημένη συνταγή του γιου του, ο οποίος δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή. Το κλίμα έγινε αρκετά βαρύ, όταν ο Διονύσης αφηγήθηκε την τραγική αυτή ιστορία με το παιδί του και συγκίνησε τους πάντες στο πλατό.

«Θα σας φτιάξω το αγαπημένο φαγητό του γιου μου, λαζάνια με σπανάκι και σάλτσα. Ο γιος μου “έφυγε” από τη ζωή 20 χρονών σε δυστύχημα με μηχανή, πριν τέσσερα χρόνια, όπως πολλά παιδιά που δεν φοράνε κράνος. Όταν μαγειρεύω πάντα τον σκέφτομαι γιατί και αυτός σεφ ήταν, οπότε μαγειρεύαμε πολύ μαζί», είπε, μεταξύ άλλων, ο Διονύσης.

Η ιστορία του συγκίνησε τους κριτές, οι οποίοι εντυπωσιάστηκαν και από το πιάτο του. «Είναι ό,τι πιο νόστιμο έχω φάει σήμερα» του είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς που τον ευχαρίστησε γι’ αυτήν την εμπειρία και του έδωσε το πρώτο “ναι”. «Το πιάτο σου με ταξίδεψε στην Ιταλία. Είναι απίστευτο, μπράβο! Το δεύτερο “ναι” το παίρνεις από μένα», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

«Το πιάτο σου έχει μνήμη. Μέσα από αυτό το πιάτο είμαι σίγουρος ότι καταφέρνεις να θυμάσαι τα πράγματα που εσύ θέλεις», είπε, μεταξύ άλλων, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και του έδωσε το τρίτο “ναι”.

Ο Διονύσης δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στους κριτές.

Μια από τις πιο υπέροχες παρουσίες στο MasterChef είδαμε το βράδυ της πρεμιέρας τη Δευτέρα (27-01).

Δεν ήταν μόνο η καταπληκτική της αύρα, ούτε οι φοβερές μαγειρικές της ικανότητες… ούτε καν η προσωπική της συγκινητική ιστορία, ήταν η «τρέλα» της που έκανε τους κριτές να της δώσουν την ποδιά για την επόμενη φάση.

Είναι η Φώτη (από το Φωτεινή) και ναι, ήταν εκείνη η παίκτρια που έκανε τους τρεις κριτές να μιλήσουν δημόσια ακόμη και για την προσωπική τους ζωή.

Ο δε Λεωνίδας Κουτσόπουλος δε δίστασε να πει στον «αέρα» την πιο επική του ατάκα ever.

Δες το βίντεο και «κλάψε» από τα γέλια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: O Γιάννης πήγε από την Κύπρο στο #MasterChefGR όμως του έπεσε το...αρνί!

Ο Αλέξανδρος Κωνστάντης από την Κέρκυρα έχει πίσω του μια συγκινητική ιστορία, την οποία μοιράστηκε στο MasterChef με τους κριτές και τους τηλεθεατές.

«Όταν ανακοίνωσα στην οικογένειά μου και συγκεκριμένα στον μπαμπά μου ότι θέλω να ασχοληθώ με τη μαγειρική υπήρχε μεγάλη ένταση στο σπίτι, μου έφερε μεγάλη αντίρρηση, ώσπου οι καταστάσεις έγιναν δύσκολες. Είναι ευκαιρία για μένα να δείξω στον πατέρα μου πόσα πράγματα μπορώ να κάνω», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Κωνστάντης για την απόφασή του να πάει στο MasterChef.

«Ήρθα στην Αθήνα λόγω κάποιων οικογενειακών καταστάσεων και έχω βάλει κάποιους στόχους στη ζωή μου. Θα ήθελα να δείξω σε κάποιους ανθρώπους ότι μπορώ να τα καταφέρω. Οι άνθρωποι της οικογένειάς μου παίζει να με καταριούνται που είμαι εδώ γιατί πολλοί δεν πίστευαν σε μένα. Δεν μπορούσα άλλο αυτή την κατάσταση, πήρα το σκέιτ μου, μια βαλίτσα κι έφυγα. Και από τότε είμαι μόνος μου, το παλεύω μόνος μου», είπε στους κριτές του MasterChef.

Όσον αφορά την οντισιόν του στην κουζίνα του MasterChef, δεν τα πήγε πολύ καλά και με δύο “όχι” από Κουτσόπουλο και Κοντιζά έμεινε εκτός. Τα λάθη, μάλιστα, που έκανε στο πιάτο και τα όσα είπε στον Σωτήρη Κοντιζά, προκάλεσαν την αντίδραση του διακεκριμένου ο σεφ, ο οποίος του είπε: «Το μόνο που ακούω είναι “αναγνωρίζω το λάθος μου” και από αυτά που λες εγώ δεν καταλαβαίνω πολλά πράγματα και καίγομαι εγκεφαλικά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
#MasterChefGR: Ξέρουμε τον πρώτο διεκδικητή του Silver Award και των 20.000 ευρώ! Ποιος θα είναι μαζί του;
#SurvivorGR: Τέλος και ο Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη και τα... πυρά στον Φάνη