«Υπήρξε παίκτης που ήρθε λίγες ώρες μετά τον γάμο του...»

 

Συνέντευξη στο People έδωσε ο παρουσιαστής του Κυπριακού και του Ελληνικού "Αδύναμου κρίκου" Τάσος Τρύφωνος και αποκάλυψε την συμβουλή που του είχε δώσει στην αρχή η Έλενα Ακρίτα, αλλά και τα επεισόδια που έχουν χαραχτεί στην μνήμη του. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο Τάσος Τρύφωνος αποκάλυψε αρχικά την συμβουλή που του έδωσε η Έλενα Ακρίτα. «Μου είπε χαρακτηριστικά: “Μην αντιγράψεις εμένα ή την Αγγλίδα, κάν’ το δικό σου’’. Μου αρέσει που ομολογουμένως κέρδισα το στοίχημα. Ευχαριστώ την Έλενα Ακρίτα, διότι είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ βαθύτατα και έχουμε μια υπέροχη σχέση. Σκέψου πόσο βαρύ ήταν να αναβιώσεις ένα θρυλικό παιχνίδι γνώσεων σε φορμάτ του BBC που έχει προβληθεί σε 55 χώρες και με μια παρουσιάστρια στην Ελλάδα η οποία έχει γράψει ιστορία. Όταν το σκεφτόμουν η πίεση ήταν αφόρητη. Το πρώτο διάστημα που παρουσίαζα το παιχνίδι ένιωθα άρρωστος, προσπαθούσα να βρω την ισορροπία μου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Σήμερα, μετά από 500 και πλέον επεισόδια σε Ελλάδα και Κύπρο χαίρομαι για την αποδοχή του κόσμου και είναι σημαντικό πως οι νεότερες γενιές, που δεν είχαν προλάβει το παιχνίδι με την Έλενα, το αγάπησαν με μένα. Μου ταιριάζει αυτό το παιχνίδι. Από μικρός τρελαινόμουν στην κυριολεξία με τις γενικές γνώσεις. Εάν άκουγα κάτι που δεν ήξερα αμέσως έτρεχα να καλύψω το κενό, με εξαίρεση το ποδόσφαιρο! Άρα παρουσιάζω ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων αφενός γιατί κι εγώ ο ίδιος ως τηλεθεατής θα το έβλεπα και αφετέρου επειδή μου αρέσει να μαθαίνω» εξομολογείται.

Ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε τις στιγμές και τα επεισόδια που έχουν χαραχτεί στην μνήμη του: 

«Ένας παίκτης ήρθε λίγες ώρες μετά τον γάμο του και μάλιστα έφερε μαζί τη σύζυγό του, τους γονείς και τα πεθερικά του. Όταν τον ρώτησα στον αέρα εάν είναι παντρεμένος, μου αποκάλυψε ότι μόλις είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο και ήρθαν όλοι μαζί απευθείας μετά στο στούντιο για να παίξει. Μου φάνηκε απίστευτο» εξήγησε και συμπλήρωσε για το επεισόδιο που προβλήθηκε την Παραμονή Πρωτοχρονιάς απέναντί του είχε ως παίκτες μέλη της Κυπριακής Κυβέρνησης. 

«Με εντυπωσίασε το πόσο ακομπλεξάριστοι φάνηκαν οι Υπουργοί της κυβέρνησης και δέχτηκαν αμέσως να πάρουν μέρος στο παιχνίδι. Το BBC ενθουσιάστηκε μόλις πληροφορήθηκε ότι στην Κύπρο ήρθαν ως διαγωνιζόμενοι 8 μέλη της κυβέρνησης. Μάλιστα αυτό τον καιρό θα ξαναρχίσει το παιχνίδι στη Ρωσία και ήθελαν να συμπεριλάβουν το συγκεκριμένο επεισόδιο ώστε να δείξουν στον κόσμο πόση επίδραση μπορεί να έχει σε μια χώρα».

Πηγή: People

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Με τον παππού μου Αλέξη Μινωτή τα χαλάσαμε για τα κληρονομικά & τα συνδικαλιστικά»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»
#MasterChefGR: Το μαγειρικό δίδυμο από την Κύπρο μπήκε στην 10άδα! Αποθέωση Χριστίνας & Μάριου!