Έκπληκτη η Σκορδά! «Αν δεν ήθελε η κ. Μενεγάκη να φύγουν πληροφορίες, δεν θα έφευγαν ποτέ»

 
 
To σοκ της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου μόλις μαθαίνει την αποχώρηση της Ελένης από τον Alpha «Η Ελένη έχει τον τρόπο να ελέγχει τα πράγματα που διοχετεύονται στον τύπο και την αφορούν». Η πρόβλεψη της Λίτσας Πατέρα για το τηλεοπτικό μέλλον της

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Ελένη Μενεγάκη και το τηλεοπτικό της μέλλον συζητιούνται τις τελευταίες μέρες σε όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές. Το θέμα έφτασε και στο Πρωινό, μετά από δημοσίευμα που ανέφερε ότι η Ελένη τελειώνει από τον Alpha και φεύγει ταξίδι στην Αμερική.  Η ίδια σκοπεύει μάλιστα να πραγματοποιήσει τον Οκτώβριο και ένα ταξίδι στην Αμερική με τον Μάκη Παντζόπουλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Σχολιάζοντας τις παραπάνω πληροφορίες τη Δευτέρα στο Πρωινό, η Αφροδίτη Γραμμέλη αποκάλυψε πως ο Alpha έμαθε για την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη μέσω επιστολής.

«Θέλω να πω το εξής. Εγώ γνωρίζω, από δικό μου ρεπορτάζ, ότι η ενημέρωση του καναλιού από την Ελένη Μενεγάκη έχει γίνει με επιστολή. Δεν έχει γίνει προφορικά. Υπάρχει μία επιστολή της Ελένης Μενεγάκη προς τη διοίκηση του καναλιού, που ενημερώνει πως με τη λήξη του συμβολαίου δε θα επιθυμούσε να συνεχιστεί η συνεργασία. Δε ξέρω πόσο θα διαρκέσει το ταξίδι της και τι σκοπεύει να κάνει. Ξέρω πως ο Alpha γνωρίζει πολύ καλά τις προθέσεις της και ότι μεταξύ κυρίων υπάρχει μια συμφωνία» ανέφερε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Ο Άρης Καβατζίκης, έκανε μια πολύ συγκεκριμένη τοποθέτηση, με την Φαίη Σκορδά να μένει έκπληκτη…

“Έχω την αμυδρά υποψία… Υπάρχει ένας άνθρωπος που όλα αυτά τα χρόνια είναι πολύ σημαντικός πυλώνας για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Ελένη Γελαλή. Θεωρώ, ότι επειδή η Ελένη Γελαλή έχει μια πολύ φιλική σχέση με την Ρομίνα, μπορεί να είναι και πληροφορίες που προέρχονται και από εκεί, άρα αυτό είναι σχεδόν σίγουρο και δεδομένο. Επίσης, μπορούμε όλοι μας να υπογράψουμε και να βάλουμε το κεφάλι μας επί πίνακι ότι εάν δεν ήθελε η κ. Μενεγάκη να φύγουν πληροφορίες αυτού του είδους, δεν θα έφευγαν ποτέ. Επειδή η Ελένη έχει τον τρόπο να ελέγχει τα πράγματα που διοχετεύονται στον τύπο και την αφορούν, θεωρώ ότι υπάρχει μια άτυπη έγκριση στη διοχέτευση πληροφοριών”, είπε ο δημοσιογράφος.

Ενδιαφέρουσες οι τοποθετήσεις των συντελεστών της εκπομπής και βέβαια.

 

Στην κάμερα του “Ευτυχείτε” μίλησε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου λίγες μόλις ώρες μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να αποχωρεί από τον Alpha και να… φεύγει ίσως από την Ελλάδα με τη νέα τηλεοπτική σεζόν!

“Όποτε υπάρχει χρόνος και μπορώ, βρίσκομαι στην εκπομπή τη φετινή χρονιά” σημείωσε χαρακτηριστικά η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. “Έχουμε μια πολύ ωραία σχέση. Φαίνεται άλλωστε” πρόσθεσε.

Όταν ο ρεπόρτερ του OPEN αναφέρθηκε στα τελευταία δημοσιεύματα, περί οριστικής αποχώρησης της Ελένης Μενεγάκη από τον Alpha, η γνωστή μαγείρισσα δεν έκρυψε την έκπληξη της! “Που είναι αυτά τα δημοσιεύματα; Πρώτη φορά το ακούω. Δεν έχω ιδέα και δεν προλαβαίνω, όχι να μάθω τα δημοσιεύματα, ούτε τα δικά μου πράγματα να κάνω. Δεν γνωρίζω κάτι”.

“Η Ελένη μία είναι… Δεύτερη Ελένη δεν θα υπάρξει… Όπου και να πάει, δεν ξέρω τι κάνει, η Ελένη είναι μία…” συμπλήρωσε με νόημα η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Θα ειπωθεί “κάτι” στον αέρα ανάμεσα στις δυο γυναίκες;

 

Το πρωί της Δευτέρας, μετά τις καθιερωμένες ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τη Λίτσα Πατέρα στο Πρω1νό, η Φαίη μας ρώτησε την αστρολόγο αν έχει η ίδια κάποια πρόβλεψη για το μέλλον της Ελένης Μενεγάκη.

«Η Ελένη είναι ένα από τα εξυπνότερα μυαλά, όχι μόνο της Ελλάδας. Κάθε κίνηση που κάνει πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ σωστή. Είναι και μια πάρα πολύ καλή μητέρα, το ότι τα παιδιά της μεγαλώνουν και πρέπει να ανοίξουν άλλους ορίζοντες, είναι σημαντικό. Είναι και ο Ουρανός εκεί, ο οποίος λέει εντάξει βαρέθηκα. Πιστεύω, όμως, κάθε κίνηση που κάνει είναι σωστά μελετημένη με γνώμονα την οικογένεια. Τα παιδιά της μεγαλώνουν, έχουν άλλες απαιτήσεις, είναι πολύ φυσιολογικό νομίζω αυτό που έκανε», είπε η Λίτσα Πατέρα και όλοι την άκουσαν με προσοχή.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

Η Ελένη Μενεγάκη φεύγει(;) από την τηλεόραση και ο Νίκος Μουτσινάς έχει αναστατωθεί πολύ. Το άγχος και τη στεναχώρια του τα μοιράστηκε με τους τηλεθεατές το μεσημέρι της Δευτέρας…

“Το άκουσα, το διάβασα, δεν το πίστεψα… και να μην ήθελα να το πιστέψω, κάτι μέσα μου έσπασε, κάτι λύγισε, κάτι έκανε ένα κρακ, έσκασε πρώτος… κι αυτό ξέρετε γιατί; Η Ελένη Μενεγάκη φεύγει από την τηλεόραση! Μοιάζει με ένα άνοστο αστείο, με κακόγουστη φάρσα! Το κορίτσι δεν μπορεί άλλο, θέλει να κάτσει λίγο σπίτι, ένα πρωί να καθίσει σπίτι του. 25 χρόνια ξυπνάει, θέλει και μια φορά να χουχουλιάσει.

Να πάει στη Νέα Υόρκη θέλει; Άμα είναι σταματάω κι εγώ. Φεύγει η Ελένη, η TV ψυχορραγεί, η γη την τρομάζει, κάποιος θρήνος, κάποιο κλάμα, ένα τέλος εποχής. Η τηλεόραση δεν θα είναι πια ίδια κι εγώ έχω αρχίσει πια να φοβάμαι τι θα ακολουθήσει. Ποιο θα είναι το επόμενο πλήγμα; Η Φαίη Σκορδά θα φύγει; Μήπως ο Σπύρος Παπαδόπουλος να σταματήσει να κάνει το Στην υγειά μας; Μήπως έρθει αυτό το πρωινό που δεν θα βγει ο Γιώργος Παπαδάκης; Είμαι σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, νιώθω να τρέμω, νιώθω να μην μπορώ να σταθώ στα πόδια μου, νιώθω να… παραλύω”, είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς και τραγούδησε το Παραλύω.

“Φεύγει η Μενεγάκη και αφήνει πίσω της τον Πούμπουρα, με τις υγείες μας, πάρα πολύ ωραία! Χειροκρότημα στο παιδί, αυτή είναι η τηλεόραση που αγαπάμε”, σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς στο φινάλε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - H epic Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#MasterchefGR: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό & δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο - Οι υποψήφιοι αποχώρησης
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»