Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Οι τηλεοπτικοί έρωτες που ξεκίνησαν σε ριάλιτι ή talent shows!

  26/01/2020 06:42
Οι τηλεοπτικοί έρωτες που ξεκίνησαν σε ριάλιτι ή talent shows!

Οι τηλεοπτικοί έρωτες που ξεκίνησαν σε ριάλιτι ή talent shows!

  26/01/2020 06:42
 

Έρωτες διασήμων που ξεκίνησαν σε ριάλιτι ή talent shows! Ο έρωτας δεν ξέρεις ποτέ που θα σε βρει και είναι πιθανό να σε βρει την στιγμή που το περιμένεις λιγότερο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Για παράδειγμα, δες αυτά τα ζευγάρια που μπήκαν σε ένα ριάλιτι ως παίκτες ή ακόμα και ως κριτές και αγαπήθηκαν. Κάποιοι αγαπήθηκαν όσο διήρκεσε το ριάλιτι. Κάποιοι αγαπήθηκαν και μετά το ριάλιτι και κάποιοι συνεχίζουν να είναι ακόμα ευτυχισμένοι μαζί.

Δες τους πιο γνωστούς έρωτες παρακάτω

Κώστας Καραφώτης και Μάρω Λύτρα. Εκείνος μπήκε στο Fame Story δεσμευμένος κι εκείνη παντρεμένη. Ο έρωτάς τους μεγάλος, η χημεία τους μεγαλύτερη αλλά δεν παραδέχτηκαν ποτέ τι ακριβώς συνέβη μεταξύ τους.

Πάνος Ζάρλας- Στέλλα Μιζεράκη: Γνωρίστηκαν στο Power of Love αλλά χώρισαν λίγο καιρό αφότου βγήκαν από το παιχνίδι. Εκείνος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή κι εκείνη έχει αποκαλύψει πως δεν σταμάτησε ποτέ να τον αγαπά.

Νάντια Ζαγκλή και Σελίμ Σαμπάχ: Γνωρίστηκαν στο ριάλιτι του Mega Survivor Ελλάδα Τουρκία και έζησαν μαζί και μετά το παιχνίδι. Ο γάμος τους κράτησε τέσσερα χρόνια.

Δώρος Παναγίδης- Αθηνά Χρυσαντίδου: Αγαπήθηκαν πολύ στο Power of Love, κλέφτηκαν και αποχώρησαν από το παιχνίδι και παρά τους χωρισμούς τους αγαπιούνται ακόμα.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος: Γνωρίστηκαν στο Survivor 1 στο ΣΚΑΙ, δεν μας αποκάλυψαν ποτέ αν ο δεσμός ξεκίνησε στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά είναι ακόμα ευτυχισμένοι μαζί.

Gwen Stefani και Blake Shelton: Οι δύο κριτές του Voice στις ΗΠΑ, αγαπήθηκαν παράφορα ενώ ήταν μαζί στις διπλανές καρέκλες του talent show. Γρήγορα έγιναν ζευγάρι και οδεύουν προς τον γάμο.

Γιώργος Καταινόπουλος και Δήμητρα Φραντζή: Γνωρίστηκαν στο ριάλιτι Nomads, δεν επιβεβαίωσαν ποτέ το φλερτ τους αλλά σίγουρα έχουν χωρίσει πια.

Heidi Montag και Spencer Pratt: Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο ριάλιτι Hills, έχουν μείνει μαζί πολλά χρόνια, παντρεύτηκαν ναι έχουν και ένα παιδί.

 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας