Οι τηλεοπτικοί έρωτες που ξεκίνησαν σε ριάλιτι ή talent shows!

 

Έρωτες διασήμων που ξεκίνησαν σε ριάλιτι ή talent shows! Ο έρωτας δεν ξέρεις ποτέ που θα σε βρει και είναι πιθανό να σε βρει την στιγμή που το περιμένεις λιγότερο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Για παράδειγμα, δες αυτά τα ζευγάρια που μπήκαν σε ένα ριάλιτι ως παίκτες ή ακόμα και ως κριτές και αγαπήθηκαν. Κάποιοι αγαπήθηκαν όσο διήρκεσε το ριάλιτι. Κάποιοι αγαπήθηκαν και μετά το ριάλιτι και κάποιοι συνεχίζουν να είναι ακόμα ευτυχισμένοι μαζί.

Δες τους πιο γνωστούς έρωτες παρακάτω

Κώστας Καραφώτης και Μάρω Λύτρα. Εκείνος μπήκε στο Fame Story δεσμευμένος κι εκείνη παντρεμένη. Ο έρωτάς τους μεγάλος, η χημεία τους μεγαλύτερη αλλά δεν παραδέχτηκαν ποτέ τι ακριβώς συνέβη μεταξύ τους.

 

Πάνος Ζάρλας- Στέλλα Μιζεράκη: Γνωρίστηκαν στο Power of Love αλλά χώρισαν λίγο καιρό αφότου βγήκαν από το παιχνίδι. Εκείνος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή κι εκείνη έχει αποκαλύψει πως δεν σταμάτησε ποτέ να τον αγαπά.

 

Νάντια Ζαγκλή και Σελίμ Σαμπάχ: Γνωρίστηκαν στο ριάλιτι του Mega Survivor Ελλάδα Τουρκία και έζησαν μαζί και μετά το παιχνίδι. Ο γάμος τους κράτησε τέσσερα χρόνια.

 

Δώρος Παναγίδης- Αθηνά Χρυσαντίδου: Αγαπήθηκαν πολύ στο Power of Love, κλέφτηκαν και αποχώρησαν από το παιχνίδι και παρά τους χωρισμούς τους αγαπιούνται ακόμα.

 

Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος: Γνωρίστηκαν στο Survivor 1 στο ΣΚΑΙ, δεν μας αποκάλυψαν ποτέ αν ο δεσμός ξεκίνησε στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά είναι ακόμα ευτυχισμένοι μαζί.

 

Gwen Stefani και Blake Shelton: Οι δύο κριτές του Voice στις ΗΠΑ, αγαπήθηκαν παράφορα ενώ ήταν μαζί στις διπλανές καρέκλες του talent show. Γρήγορα έγιναν ζευγάρι και οδεύουν προς τον γάμο.

 

Γιώργος Καταινόπουλος και Δήμητρα Φραντζή: Γνωρίστηκαν στο ριάλιτι Nomads, δεν επιβεβαίωσαν ποτέ το φλερτ τους αλλά σίγουρα έχουν χωρίσει πια.

 

Heidi Montag και Spencer Pratt: Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο ριάλιτι Hills, έχουν μείνει μαζί πολλά χρόνια, παντρεύτηκαν ναι έχουν και ένα παιδί.

 
 
 

Δειτε Επισης

Απασφάλισαν Χατζίδου, Γκουντάρας, Κωνσταντάρας & Τσιμτσιλή για την Super Κική
H Ελένη Φουρέιρα έγραψε ιστορία με το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Γαρυφαλλιά Καληφώνη για Χρήστο Μάστορα: «Να ξεκαθαρίσω κάτι, δεν έγινε ποτέ μπλοκ και unfollow»
Νίκος Αποστολόπουλος: «Ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι σαν γεροντοκόρη από το χωριό που δεν παντρεύεται»
Θανάσης Ευθυμιάδης: «Οι κόρες μου συχνά δεν θέλουν να πάνε σχολείο, οριακά περνάνε τις τάξεις με τις απουσίες»
Αναβλήθηκε η εμφάνισή της Δέσποινας Βανδή στο Ντουμπάι - Η ανάρτηση της: «Ελπίζω να είστε ασφαλείς»
Eurovision 2024: Tεράστια ανατροπή για τη σειρά εμφάνισης των χωρών στον Τελικό ανακοίνωσε η #EBU
#MasterChefGR: Η «διαβολική» δοκιμασία, το ταρτάρ του κέρδισε τα 1000€ & το πιάτο… Βατερλώ
#SurvivorGR: Το δίλλημα του James μετά το ναυάγιο του πατέρα του, η μάχη για την ασυλία & ο 2ος μονομάχος