Ο Βαρθακούρης παρουσιαστής του #BigBrotherGR! Ποια θα είναι η συμπαρουσιάστρια;

 

Η Αντελινα ή Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα είναι τελικά η συμπαρουσιάστρια στο #BigBrotherGR και τι θα γίνει με το #GNTMgr;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Πολλά έχουν γραφτεί τον τελευταίο καιρό για το τηλεοπτικό μέλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, καθώς το όνομα της έχει ακουστεί για την παρουσίαση του #BigBrotherGR μαζί με το Χάρη Βαρθακούρη, που θα ξεκινήσει στο Σκάι, με κάτι τέτοιο να σημαίνει πως θα βρεθεί εκτός #GNTMgr.

Το μοντέλο, σύμφωνα με όσα είπε ο Άρης Καβατζίκης σήμερα στην εκπομπή “Το Πρωινό”, πραγματοποίησε ένα πολύωρο ραντεβού πριν λίγες μέρες με το κανάλι του Φαλήρου και με την μάνατζερ της, Έλενα Χριστοπούλου, αλλά δεν κατέληξαν τελικά σε συμφωνία.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει ακόμα συμβόλαιο με τον τηλεοπτικό σταθμού του Star και παραμένει στο δυναμικό του στο για το επόμενο GNTM, χωρίς ωστόσο να έχει υπογράψει ακόμα.

Η δημοσιογράφος Αφροδίτη Γράμμελη τόνισε επίσης πως η απάντηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Σκάι, ήταν ότι και για την επόμενη χρονιά θα βρίσκεται στο Star.

Η Έλενα Χριστοπούλου την Πέμπτη βρέθηκε καλεσμένη στο «Καλό Μεσημέρακι» στον Νίκο Μουτσινά κι ενώ πλέον είναι κριτής του My style rocks, όλοι αναρωτιούνται, αν θα ξαναβρεθεί στο GNTM. Ο Νίκος Μουτσινάς την ρώτησε σχετικά και η Έλενα Χριστοπούλου απάντησε ως εξής:

«Δεν ξέρω. Δηλαδή τώρα είμαι στο My style rocks, ξέρω ότι μέχρι… δεν μπορώ να πω πότε, θα είμαι εδώ. Μέχρι να τελειώσει το My style rocks θα είμαι εδώ. Δεν ξέρω αν θα είμαι, εγώ έχω τη δουλειά μου, έχω τα μοντέλα μου, έχω τα ρούχα μου».

 

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ που είδαμε σήμερα στην εκπομπή “Μεσημέρι Yes” και επικαλείται πηγές από το εσωτερικό του καναλιού του Σκάι, ο Χάρης Βαρθακούρης είναι αυτός που θα παρουσιάσει το ριάλιτι, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που είχαν διαρρεύσει τον τελευταίο καιρό .

Μετά την επιτυχία του και τη νίκη του στο “Globetrotters”, το κανάλι του Φαλήρου επέλεξε τον τραγουδιστή και μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ φαίνεται πως ο Χάρης Βαρθακούρης θα υπογράψει σήμερα μάλιστα.

Να σημειωθεί πως ο Χάρης Βαρθακούρης θα έχει τον κεντρικό ρόλο και όχι κάποιον δεύτερο και μάλιστα δεν θα είναι μαζί με την σύζυγο του, Αντελίνα Βαρθακούρη, όπως έντονα ακουγόταν.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Απασφάλισαν Χατζίδου, Γκουντάρας, Κωνσταντάρας & Τσιμτσιλή για την Super Κική
H Ελένη Φουρέιρα έγραψε ιστορία με το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Γαρυφαλλιά Καληφώνη για Χρήστο Μάστορα: «Να ξεκαθαρίσω κάτι, δεν έγινε ποτέ μπλοκ και unfollow»
Νίκος Αποστολόπουλος: «Ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι σαν γεροντοκόρη από το χωριό που δεν παντρεύεται»
Θανάσης Ευθυμιάδης: «Οι κόρες μου συχνά δεν θέλουν να πάνε σχολείο, οριακά περνάνε τις τάξεις με τις απουσίες»
Αναβλήθηκε η εμφάνισή της Δέσποινας Βανδή στο Ντουμπάι - Η ανάρτηση της: «Ελπίζω να είστε ασφαλείς»
Eurovision 2024: Tεράστια ανατροπή για τη σειρά εμφάνισης των χωρών στον Τελικό ανακοίνωσε η #EBU
#MasterChefGR: Η «διαβολική» δοκιμασία, το ταρτάρ του κέρδισε τα 1000€ & το πιάτο… Βατερλώ
#SurvivorGR: Το δίλλημα του James μετά το ναυάγιο του πατέρα του, η μάχη για την ασυλία & ο 2ος μονομάχος