Πανικός στο #MyStyleRocksGR! Κουδουνάρης - Καζαριάν έγιναν μαλλιά κουβάρια!

 

Μπορεί να έχει κερδίσει την κριτική επιτροπή και να έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τις στιλιστικές της επιλογές της, όμως… όπως νωρίτερα σας αποκαλύψαμε η Αμίνα Χακίμ δεν εμφανίστηκε στο χθεσινό επεισόδιο του My Style Rocks επιβεβαιώνοντας τις φήμες για αποχώρηση της. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Μία ολόκληρη εβδομάδα μας εντυπωσίασε με το στυλ της, όμως τις τελευταίες μέρες η ψυχολογία της ήταν χάλια και οι ενδυματολογικές εμφανίσεις της είχαν εκπλήξει δυσάρεστα και τους κριτές, οι οποίοι είχαν αντιληφθεί πως η Αμίνα δεν ήταν καλά.

Η Κατερίνα Στικούδη αποκάλυψε ότι δεν θα την βλέπαμε στο επεισόδιο για δικούς της προσωπικούς λόγους. Ωστόσο όλοι γνωρίζουμε ότι θα επιστρέψει. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Αμίνα Χακίμ αποχωρεί από το #MyStyleRocksGR αλλά της επιτρέπουν να επιστρέψει πίσω... Το παρασκήνιο!

 

Δείτε την ανακοίνωση της Στικούδη:

 

Οι εμφανίσεις των υπόλοιπων κοριτσιών είχαν όπως πάντα ενδιαφέρον!

 

Πανικός ξέσπασε όμως λίγο αργότερα στο πλατό του ριάλιτι μόδας. Τι συνέβη και ο Στέλιος Κουδουνάρης έδιωξε την Μαρία Καζαριάν; Η ένταση ανάμεσα τους ξεκίνησε όταν ο κριτής θέλησε να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για το concept της παίκτριας.

Αφορμή από το κόνσεπτ που επέλεξε η Μαρία Καζαριάν πήρε, το απόγευμα της Πέμπτης, ο Στέλιος Κουδουνάρης προκειμένου να μιλήσει έξω από τα δόντια! Πιο συγκεκριμένα, ο κριτής του “My style rocks” επικεντρώθηκε στη μη γνώση της νεαρής παίκτριας για το brunch στο οποίο επέλεξε να παρευρεθεί με την αδελφή της.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  #MyStyleRocksGR Spoiler! Aυτή η παίκτρια αποχωρεί απόψε (24/O1) στο Gala!

“Σου κάνω κάποιες ερωτήσεις, σοβαρά τώρα, για να μου απαντήσεις… Για το κόνσεπτ σου μιλάω…” σημείωσε νόημα ο Στέλιος Κουδουνάρης προς τη Μαρία Καζαριάν. “Σε ρωτάω γιατί πας για brunch! Τι είναι το branch, δεν ξέρεις. Πας με την αδελφή σου, τι φοράει, δεν ξέρεις! Τι ώρα είναι, δεν ξέρεις! Ποιο μαγαζί είναι, δεν ξέρεις! Τι πας να κάνεις, δεν ξέρεις! Ε τι ξέρεις; Μούγγα στη στρούγγα” πρόσθεσε σε έντονο ύφος ο κριτής του “My Style Rocks”.

“Δεν απαντάω, εντάξει” αντέδρασε, με τη σειρά της, η Μαρία Καζαριάν συμπληρώνοντας πως “με έχετε βάλει στον τοίχο και με πυροβολείτε! Τι να πω; Μου φωνάζετε κατ’ αρχάς! Ηρεμήστε λίγο γιατί μου βγάζετε αρνητική ενέργεια! Δεν είναι ήρεμος ο τρόπος σας. Είναι ένα παιχνίδι και είστε ένας κριτής”.

Επίσης, η νεαρή διαγωνιζόμενη στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ σημείωσε, με νόημα, πως “υπάρχει και τρόπος, σας παρακαλώ. Δεν φωνάζουμε, είμαστε στην τηλεόραση νομίζω. Δεν το δέχομαι αυτό. Δεν δέχομαι να μου φωνάζουν”. Αμέσως, όμως, ο Στέλιος Κουδουνάρης δε δίστασε να δείξει την πόρτα της εξόδου στη Μαρία Καζαριάν!

Τότε, η Μαρία Καζαριάν αποχώρησε με την κριτική επιτροπή του “My Style Rocks” να σχολιάζει μαζί με τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες τη συγκεκριμένη αντίδραση.

 

Λίγα λεπτά αργότερα, η αδελφή της νικήτριας του GNTM, Ειρήνης Καζαριάν επέστρεψε στο πλατό αιφνιδιάζοντας τους πάντες! “Γεια σας και πάλι…” σημείωσε με χαμόγελο η Μαρία Καζαριάν ενώ δέχθηκε σιωπηλά όλες τις κριτικές και τα σχόλια τόσο από τον Στέλιο Κουδουνάρη όσο από την Έλενα Χριστοπούλου και τον Λάκη Γαβαλά.

Δεν μπόρεσε, όμως, να συγκρατήσει τα δάκρυα της για τη συναισθηματική αυτή φόρτιση…

 

Ποια ήταν η χθεσινή νικήτρια; 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά