«Παράδοση κατ' οίκον»: Με καλεσμένη την αγαπημένη ηθοποιό Μαρία Ιωάννου

 
Η πιο σέξι μελαχρινή της κυπριακής τηλεόρασης, που συνδυάζει υποκριτική, συγγραφή και παρουσίαση, ακούει στο όνομα Μαρία Ιωάννου και έρχεται στη μουσική εκπομπή «ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ» του ALPHA Κύπρου. Μαζί της… εκρηκτικές γυναικείες παρουσίες που χαρίζουν ατάκες της χρονιάς!
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στις 21:15, η Βασιλική Χατζηαδάμου υποδέχεται τη γυναίκα-ανοικτό βιβλίο -όπως θα μαρτυρήσουν οι φίλες της- στο Σατιρικό Θέατρο Λευκωσίας. Αποκαλύπτει πώς συνδυάζει τη μητρότητα με το βαρυφορτωμένο της πρόγραμμα, πώς βλέπει το μέλλον της στο χώρο της υποκριτικής και της παρουσίασης και ποιος ή μάλλον ποια πρόσωπα μπορούν να την κάνουν να συγκινηθεί πιο πολύ…
 
Το στούντιο της εκπομπής γεμίζει κυριολεκτικά με γυναίκες από διαφορετικούς χώρους που ετοιμάζονται να μαρτυρήσουν πολλά. Με άλλα λόγια, θα γίνει ένας απολαυστικός χαμός, όπου οι εκπλήξεις θα έχουν την τιμητική τους και οι πλάκες θα δώσουν έναρξη στη βραδιά. Αν πιστεύετε ότι γνωρίζετε τα πάντα για τη Μαρία Ιωάννου, συντονιστείτε στην «ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ» για να μάθετε περισσότερα που θα σας εκπλήξουν.
 
Ποια είναι τα επόμενα της επαγγελματικά πλάνα και σε ποια τηλεοπτική στέγη θα την παρακολουθούμε από τη νέα τηλεοπτική σεζόν; Πόσα θα αποκαλύψει και πόσο καλά γνωρίζει την κυπριακή παράδοση; Για πρώτη φορά κάνει την εμφάνιση της on air μαζί με πέντε πολύ καλές της φίλες και δηλώνει πρόθυμη να συμμετάσχει σε όλα τα παιχνίδια παράδοσης.
 
Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου έρχεται πανέτοιμη να ξεδιπλώσει τα συναισθήματα και τις σκέψεις της, επιβεβαιώνοντας ξανά γιατί η μικρή οθόνη την αγαπά και οι τηλεθεατές τη λατρεύουν! Σε σκηνοθεσία Νάγιας Αντωνίου, όλα είναι έτοιμα για να αρχίσει η εκπομπή «ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ» που συνδυάζει ζωντανή ορχήστρα, ατάκες παρέας, μίνι συνεντεύξεις, παραδοσιακές μελωδίες και αξέχαστα τραγούδια. Υπεύθυνος Ανάπτυξης Παραγωγής: Κλείτος Κλείτου «ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ»: Κυριακή 26 Ιανουαρίου στις 21:15 στον ALPHA Κύπρου
 

Δειτε Επισης

Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision