Έξαλλη η Ευρυδίκη στο #MyStyleRocksGR! Ξέσπασε κατά των συμπαικτριών της!

 

Ο Στέλιος Κουδουνάρης και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήρθαν σε μεγάλη κόντρα χθες στο #MyStyleRocksGR «Καταλαβαίνω την αγωνία σου και την επιθυμία σου να γδύνεσαι Δεν ντύνεσαι, γδύνεσαι εδώ»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

«Καταλαβαίνω την αγωνία σου και την επιθυμία σου να γδύνεσαι σε αυτό το παιχνίδι, αλλά αφού θες να μιλήσουμε για στυλ, τουλάχιστον γδύσου σωστά. Να βάλεις σωστή ρόμπα, σωστό καλσόν, σωστό παπούτσι. Για να σοβαρευτούμε, θεωρώ ότι δεν υπάρχει κάποιο σκεπτικό ενδυματολογικό σε αυτό που έχεις κάνει σήμερα. Δεν ντύνεσαι, γδύνεσαι εδώ. Μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι λέω. Γδύσου αφού γουστάρεις, αλλά με τα σωστά. Τι κάνεις; Ντύνεσαι;», είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Ότι και να κάνω δεν σας αρέσει. Αυτό που φοράω δεν είναι υποδειγματικό; Δεν τον μπορώ τον συντηρητισμό σας, τον θεωρώ πολύ υποκριτικό. Καταλαβαίνω απόλυτα τι λέτε. Θεωρείτε εσείς ότι γδύνομαι σε αυτό το παιχνίδι; Σοβαρά; Ναι; Άποψή σας! Αν ήσασταν γυναίκα, θα μπορούσατε να γδύνεστε κι εσείς. Καλά κάνετε, προσωπικό σας πρόβλημα. Μπράβο! Έχω κάνει τόσα λουκ και είμαι ντυμένη. Αστείο;», είπε η Ευρυδίκη Παπαδόπουλου εμφανώς εκνευρισμένη.

 

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν άντεξε, στο χθεσινό επεισόδιο του My Style Rocks, και ξέσπασε κατά ορισμένων συμπαικτριών της, τονίζοντας πως έχουν δημιουργήσει κλίκες και βάζουν βαθμούς ακόμα και… ρατσιστικά, όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Όλα πλέον τα κρίνουμε βάσει του αν είμαστε πολύ κλειστά ντυμένες ή πολύ ανοικτά κρίνουμε και τον χαρακτήρα. Θεωρώ ότι οι συμπαίκτριές μου, εξαιρώ τα νέα κορίτσια, έχουν αρχίσει και κάνουν συμμαχίες ή ρατσιστικά βάζουν τους βαθμούς επειδή βλέπουν κάποια πράγματα που λείπουν από τις ίδιες και θα κάνω κι εγώ το ίδιο λοιπόν από αύριο.

Και χθες το έκαναν αυτό, το κάνουν καθημερινά τις τελευταίες μέρες, οπότε θα έχουν την ίδια ακριβώς αντιμετώπιση, είπε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Έχουν πει πράγματα στα παρασκήνια, έχουν κάνει συμμαχίες, έχουν το σκοπό τους… Λέω πράγματα, που μετά τα λένε και οι κριτές, αλλά οι συμπαίκτριές μου δεν τα βλέπουν και βάζουν 4. Ούτε τυφλή είμαι, ούτε χαζή. Δεν παίζουν καθαρά! Καλύτερα να τα λέμε εδώ on air. Αν θέλετε να το παίξουμε έτσι το παιχνίδι, ας το παίξουμε. Θεωρώ ότι με έχετε αδικήσει, όχι οι κριτές, εσείς», είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε επικά
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο