Οι δύο νέες παίκτριες του #MyStyleRocksGR και η κόντρα που φουντώνει!

 

Η εβδομάδα ξεκίνησε και το απόγευμα της Δευτέρας (20/1) παρακολουθήσαμε άλλο ένα επεισόδιο του ριάλιτι μόδας My Style Rocks. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Λίγο πριν υποδεχτεί κριτές και διαγωνιζόμενες, η Κατερίνα Στικούδη, έκανε μια ανακοίνωση. Την προηγούμενη εβδομάδα, η Λένα Χαριζόπουλος αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, δύο νέες παίκτριες να μπουν στο My style rocks.

Οι νέες παίκτριες λοιπόν είναι η Άντζυ Ανδριτσοπούλου και η Ζάννα Σίριακ.

Άντζυ Ανδριτσοπούλου: Είναι 43 ετών και μένει στην Αθήνα. Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού. Μεγάλωσε με τη μητέρα, τη θεία και τη γιαγιά της. Μέσα από αυτές από μικρή αγάπησε τα ρούχα και τη μόδα. Έχει τελειώσει τεχνικό σχολείο με κατεύθυνση στο αρχιτεκτονικό σχέδιο. Στα 16 της ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ. Έχει κάνει φωτογραφίσεις για πολλά περιοδικά της Ελλάδας, καθώς και συνεργασίες με πολλούς διάσημους Έλληνες αλλά και ξένους σχεδιαστές (Oscar De La Renta, Anna Molinari). Έγινε ιδιαίτερα γνωστή από τη σχέση της με τον τραγουδιστή Βαλάντη. Ήταν μαζί 3 χρόνια και είχαν αρραβωνιαστεί. Εργάστηκε ως μοντέλο σε τηλεοπτική εκπομπή. Ξεκίνησε να φτιάχνει κοσμήματα ερασιτεχνικά. Πλέον έχει δικό της e-shop με κοσμήματα. Έχει δώσει πολλά κοσμήματα σε διάφορα επώνυμα πρόσωπα. Στο MSR ήρθε γιατί θέλει ο κόσμος να γνωρίσει τη δουλεία της ως σχεδιάστρια κοσμημάτων και όχι μόνο ως μοντέλο. Λατρεύει την μόδα και θεωρεί τον εαυτό της καλλιτεχνικό πνεύμα. Για την Άντζυ η μόδα είναι τέχνη.

Ζάννα Σίριακ: H Janna κατάγεται από τη Μολδαβία. Η μητέρα της ήρθε στην Ελλάδα για να αναζητήσει μια καλύτερη ζωή. Η Janna έμενε με τους παππούδες της πίσω στη Μολδαβία και ήρθε για να βρει τη μητέρα της σε ηλικία 7 ετών. Έχει σπουδάσει Σχέδιο Μόδας και styling. Έχει δουλέψει ως βοηθός ενδυματολόγου. Έχει συνεργαστεί με πολύ γνωστά ονόματα της show biz. Στο παρελθόν είχε δημιουργήσει τη δική της συλλογή με αθλητικά ρούχα. Όνειρό της να φτιάξει τη δική της collection με κοστούμια. Μέσω του Instagram της έχει συνεργαστεί με YSL, ARMANI, CALVIN KLEIN. Θέλει μέσω του «My Style Rocks» να παρουσιάσει μια φυσική γυναικεία εικόνα, καθώς θεωρεί ότι παντού επικρατεί το “στημένο”.

 

Η Κατερίνα Στικούδη υποδέχτηκε αμέσως μετά, φυσικά τους κριτές.

Ο Λάκης Γαβαλάς έκανε για άλλη μια φορά το θαύμα του και η εμφάνισή του αυτή θα συζητηθεί σίγουρα όσο καμία άλλη.

 

Η Κατερίνα Στικούδη, στην έναρξη του επεισοδίου, αφού υποδέχτηκε τους κριτές, τις παίκτριες αλλά και τις δύο νέες διαγωνιζόμενες, «ξεφούρνισε» τα νέα.

Όπως είπε η ίδια, αυτή δεν ήταν μια κοινή Δευτέρα καθώς οι κανόνες στο παιχνίδι άλλαξαν!

«Σήμερα δεν είναι μια κοινή απλή Δευτέρα. Σήμερα, θα σας ενημερώσω για πολλές αλλαγές. Το ξέρω με κοιτάτε λίγο αγχωμένες, αλλά ίσως είναι και για καλό κάποια πράγματα.

Αλλαγές θα έχουμε σε όλους τους κανόνες.Αυτό αφορά το πώς θα βγαίνει η νικήτρια της ημέρας και το πώς θα προκύπτει και η κοπέλα που θα κερδίσει στο τέλος της εβδομάδας τα 2.500 ευρώ.

Κάθε μέρα λοιπόν από σήμερα, οι δύο κοπέλες που θα συγκεντρώνουν την υψηλότερη βαθμολογία, θα έρχονται εδώ πέρα και οι υπόλοιπες θα ψηφίζουν.

Θα ψηφίζετε λοιπόν εσείς ποια κοπέλα είναι άξια να κερδίσει τον έναν επιπλέον βαθμό, ο οποίος θα είναι πάρα πολύ χρήσιμος στο βραδινό μας Gala κάθε Παρασκευή.

Όσον αφορά τη νικήτρια της εβδομάδας, η κοπέλα που θα καταφέρει να ξεχωρίσει και να συγκεντρώσει αθροιστικά, το τονίζω, αθροιστικά, να έχει την υψηλότερη βαθμολογία καθ΄όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, θα είναι και η νικήτρια που κερδίσει τα 2.500 ευρώ», είπε η παρουσιάστρια και ξεκίνησε το διαγωνιστικό μέρος.

 

Η Κορίνα Αδραμιτίδου δεν δέχτηκε πολύ θετικά σχόλια την προηγούμενη εβδομάδα και το ίδιο συνεχίστηκε και αυτή τη Δευτέρα (20/1).

Η παίκτρια, έκανε πασαρέλα και δέχτηκε την κριτική των συμπαικτριών της.
Λίγο μετά, στάθηκε απέναντι από τους κριτές και η Έλενα Χριστοπούλου έγινε έξαλλη μαζί της.

«Είσαι κουρασμένη; Βρήκες ένα σύνολο και είπες τώρα θα πάω στον διαιτολόγο που τον γουστάρω; Αλήθεια τώρα; Είναι σαν να βαριέσαι… Πρέπει να κάνεις κάτι γι’ αυτό. Δεν καταλαβαίνω το concept και τα ρούχα...

...Τι προτείνουμε τώρα; Κάνεις μια ξεπέτα concept. Πιστεύω ότι είναι πολλά παραπάνω τα πράγματα που έχεις να μας δείξεις εδώ. Δεν τα βλέπω και είναι η δεύτερη εβδομάδα. Θα ήθελα να τα δω από αύριο. Γιατί σε γουστάρω… Από μένα είναι 1 σήμερα», της είπε χαρακτηριστικά.

 

Από την προηγούμενη εβδομάδα, είδαμε πως η Μαρία Καζαριάν και η Αμίνα Χακίμ ούτε ταιριάζουν πολύ, ούτε θέλουν να έχουν καλές σχέσεις.

Η δεύτερη παρουσίασε το κόνσεπτ της και η πρώτη το δεν το σχολίασε καθόλου θετικά! Η Αμίνα Χακίμ μάλιστα, δεν δίστασε να πει πως είναι τιμή της που δεν άρεσε το ντύσιμό της στην Καζαριάν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκπληξη! Εκτός #MyStyleRocksGR, το μεγάλο φαβορί! Τι συνέβη;

Αφού άκουσε τα σχόλια από τις άλλες κοπέλες, στάθηκε απέναντι από τους κριτές για να ακούσει και τη δική τους κριτική.

Και κάπου εκεί ανέβηκε και πάλι η θερμοκρασία. Η Μαρία Καζαριάν δεν δίστασε να πει ανοιχτά πως η Αμίνα πετάει μπηχτές και σπόντες και ο διάλογος που συνεχίστηκε ήταν αρκετά έντονος, ενώ οι δύο κοπέλες διέκοψαν μέχρι και τους κριτές.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!