Γιατί δεν εμφανίστηκε ποτέ ο Λάκης Γαβαλάς στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα;

 

Ο Γιώργος Λιάγκας τον είχε προαναγγείλει. Εκείνος είχε φτάσει στο μακιγιάζ κι ετοιμαζόταν. Ξαφνικά, όμως, ο Λάκης Γαβαλάς έφυγε από τα στούντιο και δεν τον είδαμε ποτέ στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα”, το μεσημέρι της Πέμπτης. Τι ακριβώς συνέβη;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Σύμφωνα με πηγές του Zappit, ενώ ο Λάκης Γαβαλάς ήταν στο μακιγιάζ, αποχώρησε έξαλλος, παρά την προσπάθεια των συνεργατών της εκπομπής να τον μεταπείσουν. Είχε προηγηθεί εμφάνιση του Γιώργου Λιάγκα στον αέρα της εκπομπής, με περούκες αντίστοιχες με αυτές που χρησιμοποιεί ο κριτής του My Style Rocks.

Σε επικοινωνία που είχε το Zappt με τον Λάκη Γαβαλά, αρχικά δήλωσε: “Υπήρξε ένα τεχνικό πρόβλημα…”. Σε επόμενη ερώτηση αν ενοχλήθηκε από κάτι που έγινε στην εκπομπή και αποχώρησε, απάντησε ως εξής: “Σας παρακαλώ, με φέρνετε σε πολύ δύσκολη θέση… Ας το απαντήσει αυτό το κανάλι. Εγώ είμαι στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks”.

Καμιά από τις δύο πλευρές δεν θέλησε να δώσει περισσότερη έκταση στο θέμα, καθώς και τα δύο πρόσωπα ανήκουν στο δυναμικό του σταθμού. Οι φωνές, όμως, που ακούστηκαν έξω από τα στούντιο μετά το τέλος της εκπομπής, αναστάτωσαν εργαζόμενους και περαστικούς. Η μεγάλη ένταση που επικράτησε μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα -μαζί του ήταν και η Κατερίνα Γκαγκάκη- και συνεργατών του, δεν πέρασε απαρατήρητη και μαρτυρά πως κάτι συνέβη…

 

Όπως αποκάλυψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στη Φωλιά των Κου Κου ο Λάκης Γαβαλάς αποχώρησε εκνευρισμένος, όταν είδε πως ο Γιώργος Λιάγκας φόρεσε on air μία από τις περούκες του, χωρίς ο ίδιος να έχει ενημερωθεί.

«Ο Γιώργος Λιάγκας έβαλε τις περούκες του Λάκη Γαβαλά για να τον προλογίσει. Ο Λάκης Γαβαλάς ήταν στο μακιγιάζ και ετοιμαζόταν να βγει καλεσμένος. Είχε φέρει ο ίδιος τις περούκες που φοράει και ήθελε να κάνει έκπληξη στον αέρα. Τότε κάποιος πήρε μία από τις περούκες χωρίς να ρωτήσει τον Λάκη και την πήγε στον Λιάγκα. Το βλέπει αυτό ο Γαβαλάς και θεωρεί ότι του έχουν χαλάσει την έκπληξη. Τα πήρε στο κρανίο. Δεν πρόκειται ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος να κάνουν δηλώσεις για αυτό. Υπάρχει γραμμή από τον ΣΚΑΙ και προς τους δύο. Λιάγκας και Γαβαλάς τα έχουν βρει και θα βγει στην εκπομπή ο Λάκης την επόμενη εβδομάδα» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων