Ο Χάρης Βαρθακούρης και η Αντελίνα οι παρουσιαστές του #BigBrotherGR;

 

Ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε στην κάμερα του «Ευτυχείτε» για την εμπειρία στο #GlobetrottersGR, τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει μαζί με τη σύζυγο του, Αντελίνα ενώ πρόδωσε εάν θα τον δούμε στην παρουσίαση του #BigBrotherGR και έγινε έξαλλος με το δημοσιογράφο «Στο ορκίζομαι σταματάω τη συνέντευξη»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε στην κάμερα του “Ευτυχείτε” για την εμπειρία στο Globetrotters, τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει μαζί με τη σύζυγο του, Αντελίνα ενώ πρόδωσε εάν θα τον δούμε στην παρουσίαση του Big Brother.

“To 2019 ήταν η καλύτερη χρονιά της ζωής μου” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Χάρης Βαρθακούρης. “Χάρηκα που κόσμος, που δεν με ήξερε, με ανακάλυψε μέσα από το Globetrotters. Δεν έδειξα κάτι για το οποίο μετανιώνω ή ντρέπομαι. Μπορεί στην αρχή να είδα τον εαυτό μου να καυγαδίζει και λίγο να με αναστάτωσε αυτό αλλά ήταν θέμα 2 – 3 επεισοδίων να το συνηθίσω”.

Όσον αφορά στο κομμάτι της τηλεόρασης, παραδέχθηκε πως “υπάρχουν σαφώς τηλεοπτικές προτάσεις, δεν είναι μυστικό, δεν έχουμε αρνηθεί καμία. Ακόμα είναι όμως όλες υπό εξέταση”.

Όταν ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ντάφλος ρώτησε τον τραγουδιστή για τα σενάρια που τον θέλουν στο τιμόνι της παρουσίασης του “Big Brother”, ο Χάρης Βαρθακούρης σημείωσε πως “δεν μπορώ να πω ότι είναι επίσημη η πρόταση. Δηλαδή δεν ήρθε το κανάλι να μου πει, Χάρη σε θέλουμε”!

Σχετικά, δε, με το ενδεχόμενο να βρεθεί μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, ο τραγουδιστής δήλωσε πως “η παρτενέρ θα είχε νόημα να έχει την εμπειρία του ζωντανού, δεν ξέρω αν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει αυτή την εμπειρία. Ξέρω ότι ήταν κριτής στο GNTM, μια εκπομπή η οποία δεν απευθύνεται σε μένα”.

“Με την Αντελίνα θα έκανα το οτιδήποτε, οπότε γιατί όχι και το Big Brother. Της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και ξέρουμε τους ρυθμούς μας” κατέληξε ο Χάρης Βαρθακούρης

Έξαλλος έγινε ο Χάρης Βαρθακούρης κατά τη διάρκεια συνέντευξης με τον δημοσιογράφο της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, Κωνσταντίνο Ντάφλο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε τον καλλιτέχνη με ποιο τραγούδι του γίνεται χαμός κατά τη διάρκεια των live του. Ο Χάρης Βαρθακούρης απάντησε τα Βράδια Αξημέρωτα, με τον δημοσιογράφο να αναρωτιέται αν πρόκειται για το τραγούδι του Πέτρου Ιακωβίδη.

Στο άκουσμα αυτό, ο Χάρης Βαρθακούρης έγινε έξαλλος.

«Σταματάω τη συνέντευξη. Στο ορκίζομαι σταματάω τη συνέντευξη. Στο ορκίζομαι σταματάω τη συνέντευξη. Τι είπες τώρα; Είναι δικό μου τραγούδι 18 ετών… Ωωωω… Μούντζα που μου έδωσες. Αν ήξερες τι είπες τώρα. Μα τω Θεώ. Είναι ό,τι χειρότερο μπορούσες να μου πεις, στο ορκίζομαι. Έχει ανέβει η θερμοκρασία μου τώρα. Δε μπορώ να πιστέψω ότι είπα αυτό τον τίτλο και η απάντησή σου ήταν αυτή που ήταν. Αλήθεια δε μπορώ. Θεωρώ πως κάτι δεν πάει καλά. Όπως και να το μπαλώσεις τώρα δεν…» είπε, μεταξύ άλλων, εκνευρισμένος ο Χάρης Βαρθακούρης.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»
#MasterChefGR: Το μαγειρικό δίδυμο από την Κύπρο μπήκε στην 10άδα! Αποθέωση Χριστίνας & Μάριου!
#SurvivorGR: Aνατροπή στη νέα υποψηφιότητα: «Ζήτησα από όλη την ομάδα να με ψηφίσει»
Eίκοσι Έλληνες αυτοαποκαλούμενoι «influencers», στη λίστα για παραπλάνηση των καταναλωτών
Απασφάλισαν Χατζίδου, Γκουντάρας, Κωνσταντάρας & Τσιμτσιλή για την Super Κική