Ποια είναι η αμοιβή της Ρένιας Λουιζίδου στο «Καφέ της Χαράς»; Τι αποκάλυψε η ίδια στις κάμερες;

 

Η αγαπημένη σειρά επέστρεψε στον ΑΝΤ1 μετά από 15 χρόνια και σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης. Όλα αυτά στην ελληνική τηλεόραση, καθότι στον Αντ1 Κύπρου αποφάσισαν να προβάλουν την σειρά του χρόνου με την νέα τηλεοπτική σεζόν. Βέβαια μπορείτε να την παρακολουθήσετε διαδικτυακά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Οι ήρωες συναντήθηκαν ξανά 15 χρόνια μετά και φυσικά υπάρχουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή τους.

Το «Καφέ της Χαράς» δεν υπάρχει. Έχει καεί από εμπρησμό. Μετά από αυτό λόγω στενοχώριας η Χαρά, που είχε μεταναστεύσει στην Αυστραλία, είχε διακόψει επαφές με αγαπημένα της πρόσωπα, όπως η Σταυρούλα και η Τασία. Εχει εξαφανιστεί, κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεται. Η Χαρά ζει στην Αυστραλία με έναν νέο σύντροφο στη ζωή της. Η κόρη της, δικηγόρος πια, η Βάλια, αποφασίζει να εξιχνιάσει πώς έγινε ο εμπρησμός στο «Καφέ της Χαράς». Πηγαίνει στο Κολοκοτρωνίτσι και η Χαρά πηγαίνει και αυτή για να την πάρει να φύγουν. Η Βάλια αποφασίζει να μείνει στο χωριό και να ξανανοίξει το καφέ.

Ποια είναι η αμοιβή της για την συμμετοχή της στη σειρά, Το καφέ της Χαράς;

Η Ρένια Λουιζίδου τόνισε: «Δε θα είμαι σε όλα τα επεισόδια του Καφέ. Θα είμαι στα πέντε πρώτα και θα ξαναμπώ προς το Πάσχα. Οι χρηματικές απολαβές είναι μικρότερες τώρα. Δεν υπάρχει κανένας στην Ελλάδα που να παίρνει περισσότερα σήμερα. Οπότε πως θα παίρναμε εμείς; Στην τηλεόραση δουλεύετε. Ξέρετε»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από το Happy Day!

 

Ο Χάρης Ρώμας παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Φωλιά των Κου Κου και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο. Ο δημιουργός του “Καφέ της Χαράς” μίλησε για την επιτυχημένη επιστροφή του σίριαλ του ΑΝΤ1, την επιλογή της Ρένιας Λουιζίδου αλλά τον έρωτα!

“Μετά το τέλος του Καφέ της Χαράς, τα πρώτα πέντε χρόνια δεν ήθελα καν να ακούσω για τηλεόραση. Ήθελα να γράφω συνεχώς και να παίζω διαφορετικά είδη θεάτρου” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας. “Πέντε χρόνια πριν σκέφτηκα να γυρίσω και τότε ανακάλυψα ότι κανείς δεν με περίμενε με ανοιχτές αγκάλες διότι περνάει ο χρόνος. Πολύ εύκολα ξεχνιούνται οι πολύ μεγάλες επιτυχίες και τα εξώφυλλα τύπου, mister 50% και Μίδας της τηλεόρασης” συμπλήρωσε.

Όταν ο δημοσιογράφος του STAR αναφέρθηκε στην επιλογή της Ρένιας Λουιζίδου για τον ρόλο της Χαράς, ο Χάρης Ρώμας πρόδωσε πως “δεν θυμάμαι ποια ήταν η πρώτη επιλογή. Η Χατζησοφιά θα τα πει καλύτερα. Θυμάμαι ότι ήταν η τρίτη επιλογή η Ρένια. Όπως και στο Κωνσταντίνου και Ελένης, πρώτα ήταν η Δήμητρα Παπαδοπούλου στο μυαλό μας και αμέσως μετά η Ελένη Ράντου”.

Ποιο είναι, όμως, το πιο τρελό πράγμα που έχει κάνει από έρωτα ο Χάρης Ρώμας; “Το πιο τρελό είναι ότι συνεχίζω να είμαι ερωτευμένος μετά από 9 χρόνια σχέσης. Υπάρχει η αίσθηση του έρωτα, απλά έχω μια κόπωση και δεν μπορώ να αποδώσω όσο πρέπει” πρόδωσε ο αγαπημένος δημιουργός.

Ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε, μάλιστα, τον λόγο για τον οποίο δεν είδαμε ποτέ στις οθόνες μας μια νέα του σειρά. “Η Βαβέλ ήταν να γίνει πριν μερικά χρόνια και μπορώ να πω πως άδικα δεν έγινε. Ήταν πολύ ωραία ιδέα και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θα έκανε τον μικρό γιο”.

“Θεωρήθηκε τότε πως αυτό το προϊόν μπορούσε να περιμένει για να περάσει κάποιο άλλο προϊόν ενός γνωστού συναδέλφου και συνομίληκου μου, το οποίο όμως πάτωσε και κόπηκε πολύ γρήγορα” κατέληξε ο δημιουργός των επιτυχιών.

Ο Χάρης Ρώμας σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε μεταξύ άλλων, πως 15 χρόνια μετά έχει πάρει πλέον 10 κιλά.

«Ήθελα να ξανακάνω το Καφέ γιατί είναι κοντά στο τώρα, παρότι είναι 15 χρόνια πριν. Χωρίς να κρύψουμε ότι είμαστε 15 χρόνια μεγαλύτεροι και 10 κιλά πιο χοντροί» τόνισε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας.

Δείτε παραπάνω όλα όσα ειπώθηκαν.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες