Παρέμβαση μετά τον σάλο με τον Γεωργούλη που είναι ευρωβουλευτής και ταυτόχρονα κριτής στο #YFSFgr

 

"Δεν ασχολούμαι καθόλου με το εσωτερικό κομμάτι της παραγωγής..."

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Σε βραδινή της έξοδο συνέλαβε η κάμερα του Happy Day την Μαρία Μπεκατώρου. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 μίλησε, μέσα σε όλα, για το νέο κύκλο του “Your Face Sounds Familiar” που έρχεται στα μέσα του επόμενου μήνα αλλά και τα σχόλια που δέχθηκε ο Αλέξης Γεωργούλης για την επιλογή να είναι ξανά στην κριτική επιτροπή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

“Δυστυχώς η Μιμή Ντενίση δεν μπορεί να είναι γιατί το κανάλι αποφάσισε να παραμείνει ίδια μέρα εγγραφής, η Τετάρτη” σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπεκατώρου. “Με στεναχωρεί γιατί πέρασα φανταστικά μαζί της και γνώρισα έναν υπέροχο άνθρωπο”.

“Θα είναι μαζί μας η Μίρκα Παπακωνσταντίνου που την έχω γνωρίσει λίγο αλλά μου αρέσει πολύ” πρόσθεσε η παρουσιάστρια του Still Standing.

Όσον αφορά την απόφαση του ηθοποιού και ευρωβουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Γεωργούλη να βρεθεί εκ νέου στην κριτική επιτροπή του “Your Face Sounds Familiar”, η Μαρία Μπεκατώρου ήταν ευγενικά φειδωλή. “Δεν ασχολούμαι γενικά καθόλου με το εσωτερικό κομμάτι της παραγωγής,  εγώ κάνω αυτά που μου ανακοινώνουν να κάνω”.

“Τι να πω εγώ σε αυτό; Δεν θέλω να πω κάτι…” συμπλήρωσε λιτά η παρουσιάστρια.

 

Ο Κλέων Γρηγοριάδης βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Αξύριστα Πηγούνια” στο θέατρο Από Μηχανής και η κάμερα του Happy Day ήταν εκεί. Ο ηθοποιός και βουλευτής του Μέρα 25 σχολίασε, μεταξύ άλλων, την απόφαση του Αλέξη Γεωργούλη να βρεθεί εκ νέου στην κριτική επιτροπή του “Your Face Sounds Familiar”.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, αυτή τη σεζόν, ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι και πάλι ένας εκ των τεσσάρων κριτών στο σόου μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1!

“Ο κύριος Γεωργούλης, όπως εγώ και οποιοσδήποτε βουλευτής των 300 ή των υπολοίπων που είναι στο ευρωκοινοβούλιο, δικαιούται να κάνει μια εργασία. Είναι φως φανάρι και μόνο αφελής θα πίστευε ότι το κάνει για τα χρήματα” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κλέων Γρηγοριάδης.

“Είναι αστείος ο συσχετισμός δεδομένου ότι είναι προφανές πως κάποιος το κάνει κυρίως από καλλιτεχνικό άγχος. Να μη μείνει άπραγος καλλιτεχνικά και να μην αποκοπεί από τα πράγματα. Υπάρχει το άγχος να μην ξεχαστεί από το κοινό” πρόσθεσε, επίσης, ο ηθοποιός και βουλευτής με το κίνημα του Γιάνη Βαρουφάκη, Μέρα 25.

Σχετικά με την αμοιβή ενός ευρωβουλευτή και την αντίστοιχη ενός κριτή σε τάλεντ σόου, ο Κλέων Γρηγοριάδης σχολίασε με χαμόγελο πως “η αμοιβή ενός ευρωβουλευτή είναι πολύ μεγάλη για να ασχολείται με τα ψίχουλα που θα εισπράξει από το Your Face Sounds Familiar”.

Αξίζει να σημειωθεί πως από την εκλογή του και έπειτα, σαν βουλευτής, ο Κλέων Γρηγοριάδης επέλεξε να μην βρίσκεται στην θεατρική παράσταση την οποία και παρακολούθησε προκειμένου να ρίξει εξ ολοκλήρου το βάρος του στο νέο του ρόλο εντός του κοινοβουλίου.

Σίγουρα αναμένουμε με ενδιαφέρον και δηλώσεις του ίδιου του Αλέξη Γεωργούλη!

 

Το θέμα συζητήθηκε και στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα και οι τόνοι ανέβηκαν πολύ. Ο Δημήτρης Παπανώτας και η Κατερίνα Γκαγκάκη διαφώνησαν ιδιαίτερα έντονα.

Δ.Π.: Ο ίδιος μόνος του λέει στους χιλιάδες ψηφοφόρους του λέει ότι εμένα δεν με ενδιαφέρει η Ευρωβουλή, εμένα με ενδιαφέρει να είμαι εδώ και να κάνω… Και δεν με νοιάζει για τον ίδιο που τρώει τα βέλη. Με νοιάζει που μια ολόκληρη παράταξη διασύρεται γι’ αυτή της την επιλογή.

Κ.Γ.: Σοβαρολογείς τώρα; Σοβαρολογείς ότι διασύρεται μια παράταξη επειδή ένας άνθρωπος επέλεξε… Το θεωρώ αδιανόητο! Θεωρώ αδιανόητη όλη τη συζήτηση την οποία κάνουμε. Θεωρώ αδιανόητο ότι είμαστε όλοι έκπληκτοι που ο Αλέξης Γεωργούλης θα είναι στην επιτροπή του YFSF. Δεν θεωρώ ούτε για αστείο αυτό που λες για τα υπαρξιακά, το θεωρώ προσβλητικό να το πούμε για έναν άνθρωπο.

Δ.Π.: Να μην θεωρείς τίποτα Κατερίνα μου. Εγώ τον στηρίζω σε συγκεκριμένα δημοσιεύματα.

Κ.Γ.: Θα με αφήσεις να μιλήσω κι εγώ;

Δ.Π.: Όχι.

Κ.Γ.: Διαφωνούμε πάρα πολύ. Δεν καταλαβαίνω γιατί ένας άνθρωπος, ο οποίος ασχολείται με τα κοινά και θέλουμε να είναι ενεργός και θέλουμε να είναι παραγωγικός και θέλουμε να μην ζει μόνο από αυτό γιατί όταν ζει μόνο από αυτό μπορεί να σημαίνει άλλα εκατοντάδες χιλιάδες πράγματα, γιατί μας ενοχλεί όταν διατηρεί το επάγγελμά του. Γιατί όταν ένας ευρωβουλευτής είναι χειρούργος χειρουργεί και αυτό δεν μας ενοχλεί και μας ενοχλεί επειδή είναι θέαμα;

Ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκε για το θέμα ως εξής: “Έχουμε ψηφίσει εδώ στην Ελλάδα ανθρώπους που κι εμείς οι ίδιοι γελάμε με τις επιλογές μας. Δεν θέλω να πω ονόματα, ξέρουν όλοι πολύ καλά όμως σε ποιους αναφέρομαι. Δεν είναι ο Αλέξης Γεωργούλης ό,τι χειρότερο έχουμε στείλει στην ελληνική βουλή. Μην τον στήνουμε τώρα και τον πυροβολούμε”.

Οι χρήστες του Twitter όπως ήταν φυσικό έκανα «πάρτι» με τα σχόλιά τους να πέφτουν «βροχή» το ένα το άλλο.

Δείτε παρακάτω:

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
Μπαράζ αναρτήσεων του Δημήτρη Παπανώτα μετά την διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ - Αυτοί είναι στο πλευρό του