Καυστικός ο Κουδουνάρης, κακός ο Γαβαλάς στο χθεσινό #MyStyleRocksGR

 

Στο δεύτερο επεισόδιο του My Style Rocks οι κριτές είχαν πολλά να... πούν! Τα περισσότερα από αυτά όχι και τόσο καλά...! «Ποια είσαι; Τι ρόλο παίζεις εδώ;» 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο Στέλιος Κουδουνάρης θέλησε να κάνει μια ξεκάθαρη κουβέντα με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και να της εκφράσει τους προβληματισμούς του, λόγω της συμπεριφοράς της.

Και οι κριτές, βέβαια, στάθηκαν και στο απίστευτα υπέροχο κορμί της, με τον Στέλιο Κουδουνάρη να τονίζει χαρακτηριστικά πως όλο το συνεργείο στο πλατό κοντεύει να λιποθυμήσει.

«Περίμενα πώς και πως τη σημερινή μέρα για να διορθώσουμε λίγο τη σχέση μας που δεν ξεκίνησε καλά. Χθες σκεφτόμουν για σένα ότι άλλη “Ραμόνα μας βρήκε”. Σήμερα σκέφτομαι για σένα “η καινούργια Ιωάννα Τούνη”. Ποια είσαι, λοιπόν, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου; Ποια είσαι; Πήρες μια ευκαιρία να μας δείξεις το εκπληκτικό σου σώμα, θα το ζηλεύουν πάρα πολλές γυναίκες.

Το συνεργείο μας εδώ, οι οπερατέρ, έχουν σχεδόν λιποθυμήσει, είναι εκπληκτικό το σώμα σου. Θεωρώ ότι προς το παρόν παίζεις κάποιο ρόλο. Μπορεί να κάνω κάποιο λάθος. Εσύ θα μας το δείξεις τις επόμενες μέρες. Θεωρώ ότι ακόμα δεν έχουμε δει την Ευρυδίκη.

Ελπίζω να καταλάβουμε σύντομα ποια είναι η Ευρυδίκη, ακόμα εγώ δεν έχω καταλάβει. Έβλεπα χθες ένα κορίτσι επιθετικό που τα έβαζε με όλους, μοίραζε βαθμολογίες ότι να ‘ναι με σκεπτικό περίεργο. Σήμερα σε βλέπω γυμνή, όχι ολόγυμνη, καταλαβαίνεις τι θέλω να πω», είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

 

Σε color blocking party θα πήγαινε η Βασιλική Σουλάνη στο My Style Rocks. Η παίκτρια επέλεξε αυτό το κόνσεπτ και έριξε πάνω της ότι χρώμα υπήρχε. Η εμφάνισή της, όμως, δεν άρεσε καθόλου στον Λάκη Γαβαλά, ο οποίος τα βρήκε όλα λάθος.

«Τα σκουλαρίκια τα πετώ. Μετά βγάζω αυτή τη διαγώνια τσάντα και την πετώ. Η φούστα αυτή δεν έχει κανένα στυλ, το τοπ είναι απαράδεκτο σαν χρώμα, δεν σου χαρίζει τίποτα. Το πιο άσχημο πράγμα στο υπέροχο πρόσωπό σου είναι αυτό το μακιγιάζ. Το μακιγιάζ ή το κάνουμε έντονο ή δεν το βάζουμε.

Έκανες ένα μακιγιάζ που είναι μεταξύ του θα το τελειώσει, δεν το έχω τελειώσει ακόμα. Θεωρώ ότι άφησες πολύ γυμνό το επάνω. Όταν βγάλεις το πανωφόρι δεν θα έχει κάτι χαριτωμένο επάνω στο σώμα σου και θα είναι κρίμα. Αυτό το τιραντάκι σε αυτό τοπ το θεωρώ πολύ μίζερο.

Αυτή η τσάντα είναι άχρηστη. Είναι φτωχικό και δεν είναι εμπνευσμένο, δυστυχώς. Θα είμαι πάρα πολύ κακός άνθρωπος, αλλά θα σου βάλω 1», είπε ο Λάκης Γαβαλάς.

 

Η Μαρία Καζαριάν ήταν ιδιαίτερα αιχμηρή στην κριτική της στην συμπαίκτριά της Βασιλική Σουλάνη. «Δεν μου αρέσεις καθόλου! Ο συνδυασμός το πορτοκαλί, η κάλτσα, το παπούτσι, η τσάντα, το παλτό, η φούστα με το μπλουζάκι. Το έχεις παρακάνει!» είπε μεταξύ άλλων η παίκτρια του reality η οποία βαθμολόγησε με 1 την συμπαίκτριά της

 

«Βρίσκομαι στο Βερολίνο και πάω βόλτα στα μουσεία της πόλης», αυτό ήταν το σημερινό κόνσεπτ που επέλεξε η Κιάρα Μαρκέζη στο My Style Rocks. Τα ρούχα και τα αξεσουάρ, όμως, που επέλεξε, δεν άρεσαν καθόλου στην Έλενα Χριστοπούλου που της τα… είπε ένα χεράκι.

«Είσαι πιο όμορφη από χθες, πρόσεξες καλύτερα το μέικ απ σου, ελαφρώς με κοροϊδεύεις, ελαφρώς. Γιατί θεωρώ ότι έτσι σηκώθηκες το πρωί και θα πήγαινες για καφέ με μια φίλη σου.

Δεν θεωρώ ότι αυτό είναι κόνσεπτ, θεωρώ ότι μπορείς να κάνεις παραπάνω πράγματα. Δεν μπορώ να σου πω ότι μου αρέσει το παντελόνι, δεν μου αρέσει καθόλου που βλέπω μπροστά μου τα βρώμικα κορδόνια, δεν μου αρέσει το παλτό.

Δεν μου αρέσει τίποτα γιατί νιώθω ότι δεν έκανες τίποτα και αυτό σχεδόν με θυμώνει. Προς το παρόν 1», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

 

H Στέλλα Πάσσαρη που προσπάθησε να μετατρέψει ένα σακάκι σε φόρεμα και η αλήθεια είναι όχι με μεγάλη επιτυχία.
Αντί να ντυθεί σχεδόν γδύθηκε με αποτέλεσμα να «βγάλει από τα ρούχα του» το Στέλιο Κουδουνάρη ο οποίος μεταξύ άλλων σχολίασε:

«Αυτό το σακάκι ήταν της μάνας μου, είναι large δηλαδή αλλά το έκανα εγώ σαν φόρεμα»

Ο Στέλιος Κουδουνάρης ρώτησε την Στέλλα αν φοράει κάτι κάτω από το σακάκι και όταν είδε την πίσω όψη της παίκτριας της είπε: «Είσαι σα να είσαι γυμνή» και συνέχισε: «Το μήκος αυτό δεν θεωρείται φορέματος, θεωρείται έβαλα το σακάκι μου. Αυτό είναι ένα σακάκι που του λείπει το κάτω μέρος.»

Δείτε τι ακριβώς ειπώθηκε μεταξύ Στέλιου Κουδουνάρη και Στέλλας Πάσσαρη στο video που ακολουθεί:

 

Όταν ήρθε η σειράς της Έφης Γκούτα να κριθεί, η Έλενα Χριστοπούλου ήταν αρκετά αυστηρή μαζί της, καθώς εντόπισε ένα μεγάλο ατόπημα στο look της. Η 23χρονη Θεσσαλονικιά δεν είχε συνειδητοποιήσει πώς το λινό παντελόνι που φορούσε είχε σκιστεί, με αποτέλεσμα να φαίνεται ένα μέρος του σώματός της πολύ κοντά στην περιοχή του καβάλου της.

Η book μοντέλων της έβαλε μόνο 1 βαθμό και σχολίασε στη συνέχεια: «Να μας φέρεις ωραίες εικόνες, γιατί μπορείς. Και όχι άλλα σκισμένα παντελόνια…» .

Διάβασε τον διάλογο που εκτυλίχθηκε on air:

Έλενα: Πόσο καιρό έχεις το παντελόνι που φοράς;

Έφη: Πολύ καιρό!

Έλενα: Το ξέρεις ότι είναι σκισμένο;

Έφη: Που είναι;

Έλενα: Για κοίτα λίγο τα ποδαράκια σου ανάμεσα. Στο δεξί μπουτάκι σου το λινό μας άφησε χρόνους…

 

Νικήτρια για ακόμη μια ημέρα η Αμίνα Χακίμ, που πηγαίνει στο Μιλάνο να συναντήσει τον παράνομο δεσμό της!

 
 
Δείτε τι είπαν οι συντελεστές στα backstage της εκπομπής
 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες