Το #MyStyleRocksGR έκανε πρεμιέρα με τα καυστικά σχόλια του Κουδουνάρη!

 

Ο νέος κύκλος του My Style Rocks έκανε πρεμιέρα το απόγευμα της Δευτέρας (13-01) και τα 11 νέα κορίτσια είναι έτοιμα να εντυπωσιάσουν το κοινό αλλά και την κριτική επιτροπή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

H παρουσιάστρια του ριάλιτι Κατερίνα Στικούδη ήταν πιο λαμπερή από ποτέ.

«Το My Style Rocks είναι ελευθερία δημιουργία. Σε αυτή την πασαρέλα ετοιμαστείτε να τα δείτε όλα! Να δείτε τα νέα στυλ τις τελευταίες τάσεις μόδας αλλά και όλα αυτά τα υπέρλαμπρα και υπέροχα concept που θα ετοιμάσουν για εσάς οι διαγωνιζόμενες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Κατά την διάρκεια της εβδομάδας η κάθε κοπέλα καλείται να παρουσιάσει πέντε διαφορετικά outfits. Να τα παρουσιάσει στην κριτική επιτροπή αλλά και της συμπαίκτριές της» είπε στην πρεμιέρα η Κατερίνα Στικούδη.

 

Και φυσικά πρεμιέρα δίχως δάκρυα δεν γίνεται.

Τι συνέβη στην παίκτρια και δάκρυσε κάνοντας την Κατερίνα Στικούδη να την πάρει αγκαλιά;

Η Τόνια Κούμπα αφού έκανε την πασαρέλα της άκουσε την πιο ωραία κριτική από την Έλενα Χριστοπούλου.

Τα λόγια που άκουσε από την κριτή του σόου την έκαναν να συγκινηθεί! Τι της είπε;

 

Βεβαίως άρχισαν και τα... όργανα από την πρεμιέρα του σόου μόδας! Η κριτική επιτροπή ξεκίνησε με τα πιο αυστηρά σχόλια που έχουμε ακούσει ποτέ.

Την αρχή σε αυτά έκανε ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο οποίος με μια μόνο του ατάκα μας έκανε να πούμε «σαν να μην πέρασε μια μέρα»!

«Είσαι ντυμένη παρανοϊκά» ήταν η επική ατάκα του κριτή στην παίκτρια, Βασιλική Σουλάνη. 

 

H Ευρυδίκη Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χαϊδάρι. Πήγε σε τεχνικό λύκειο και σπούδασε μακιγιάζ και κομμωτική. Σε ηλικία 18 ετών έλαβε μέρος στα καλλιστεία ομορφιάς «Playmate». Ωστόσο, ο χώρος του μόντελινγκ δεν ταίριαζε καθόλου στο χαρακτήρα της και έτσι αποφάσισε να μην συνεχίσει.

Μία δεκαετία αργότερα, πέρασε μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της. Το γεγονός αυτό της έδωσε τεράστια δύναμη και αυτοπεποίθηση. Για το λόγο αυτό δήλωσε πως το ταξίδι της στο My Style Rocks θα είναι για εκείνη μια… πολύ εύκολη υπόθεση. Της αρέσει να κάνει πράγματα για τον εαυτό της και έχει δημιουργήσει τη δική της σειρά κοσμημάτων.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, όμως, στην πρώτη της εμφάνιση στο My Style Rocks εκνεύρισε τον Στέλιο Κουδουνάρη και δεν ξεκίνησε ιδανικά αυτό της το ταξίδι στο παιχνίδι.

«Δεν είμαι προβληματισμένος, είμαι εκνευρισμένος γιατί βλέπω ότι δεν σέβεσαι το παλτό σου. Εγώ δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο να πετάει το παλτό του στο πάτωμα έτσι, μόνο κάλτσες πολύ αργά το πρωί μετά από ένα ξενύχτι, υποθέτω. Οπότε, αφού δεν ασχολείσαι εσύ με αυτά που φοράς, δεν ξέρω αν θέλω κι εγώ να ασχοληθώ με αυτά που φοράς», είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

«Είσαι ηθοποιός; Θες να σπουδάσεις υποκριτική; Αυτό είναι ρόλος που βλέπουμε όλη αυτή την ώρα ή είναι κανονικό; Η συμπεριφορά και η αντίδρασή σου που δεν ξέρουμε γιατί τη βλέπουμε έτσι αυτή τη στιγμή, δεν αρμόζει στην εικόνα σου», της είπε η Έλενα

 

Η Αμίνα Χακίμ από τον Βόλο πήγε στο My Style Rocks και στόχος της είναι να δημιουργήσει τα πιο εκκεντρικά looks ώστε να καταφέρει να είναι η νικήτρια του show!

«Πάω για brunch. Είμαι μάνατζερ σε πρακτορείο μοντέλων και πάω να συναντήσω την Άννα Γουίντορ, την διευθύντρια της αμερικανικής Vogue», είπε η Αμίνα για την πρώτη της εμφάνιση στο My Style Rocks.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου της έβαλε 2, τονίζοντας πως «δεν πας με αυτή την τσάντα να συναντήσεις την διευθύντρια της Vogue».

«Εγώ που είμαι και… τσαντάς γιατί σχεδιάζω τσάντες, η τσάντα αυτή μου αρέσει πολύ. Κι έχουν κάνει λάθος οι συμπαίκτριές σου που δεν τους αρέσει η τσάντα», σχολίασε ο Λάκης Γαβαλάς και της έβαλε 3.

«Δεν μου αρέσουν αυτά τα σκουλαρίκια με αυτόν τον φιόγκο. Το πανωφόρι μου αρέσει πολύ, όπως επίσης και η τσάντα. Έχω αρχίσει και σχεδόν εκνευρίζομαι με τις ζώνες με αυτό το δέσιμο. Το βλέπω παντού και με έχει κουράσει», είπε η Έλενα Χριστοπούλου και της έβαλε 2.

 

Η Κιάρα Μαρκέζη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Η μητέρα της είναι φωτογράφος μοντέλων (Μαρία Μαρκέζη). Πατέρας της είναι ο Αλέξανδρος Τσοχατζόπουλος, γιος του Άκη. Οι γονείς της χώρισαν όταν εκείνη ήταν ενός έτους. Ο πατέρας της ξαναπαντρεύτηκε και έχει δημιουργήσει νέα οικογένεια.

Έχει κρατήσει το επώνυμο της μητέρας της γιατί δεν θέλει να την ταυτίζουν με τον παππού της, παρά τη μεγάλη αδυναμία που του έχει.

Ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ από 14 ετών. Λόγω των γνωριμιών της μητέρας της έχει συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς σχεδιαστές. Έχει συμμετάσχει σε πολλές επιδείξεις και φωτογραφήσεις.

Μετά το σχολείο ξεκίνησε να σπουδάσει υποκριτική, αλλά σταμάτησε γιατί κατάλαβε ότι δεν της ταιριάζει. Πλέον έχει καταλήξει ότι θέλει να σπουδάσει styling και να γίνει fashion blogger.

Η Κιάρα Μαρκέζη πήρε 2 από τον Λάκη Γαβαλά και 1 από Στέλιο Κουδουνάρη και Έλενα Χριστοπούλου.

 

Η αδερφή της νικήτριας του GNTM, της Ειρήνης Καζαριάν, Μαρία σπούδασε make up και ονυχοπλαστική, δεν ασχολήθηκε ωστόσο ποτέ. Τον τελευταίο χρόνο έχει δημιουργήσει δική της επιχείρηση, η οποία προμηθεύει εξοπλισμό αισθητικής σε ινστιτούτα.

Από μικρή λάτρευε τη μόδα. Θεωρεί το στυλ της classy, ενώ όνειρό της είναι να δημιουργήσει τη δική της κολεξιόν ρούχων. Υποσχέθηκε να κερδίσει το φετινό Μy Style Rocks, αφού, όπως είπε, η νίκη είναι στο DNA της οικογένειας Καζαριάν!

Στην πρώτη της εμφάνιση, ωστόσο, δεν εντυπωσίασε! Με βαθμολογία 2,2 από τις υπόλοιπες κοπέλες, στάθηκε μπροστά στους κριτές, τους οποίους όμως δεν εντυπωσίασε, με την Έλενα Χριστοπούλου να τονίζει πως «θα ήθελα να έχω μηδέν σήμερα στη βαθμολογία γιατί αυτό δεν είναι εικόνα! Σου βάζω 1 επειδή δεν υπάρχει 0».

Περιμένουμε, πλέον, να δούμε αν η Μαρία Καζαριάν θα ακολουθήσει τις συμβουλές των κριτών.

 

Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας! Μετά την ισοβαθμία δυο κοριτσιών με 10,3 η επιτροπή αποφάσισε ποια θα είναι η νικήτρια της πρεμιέρας! 

 
 
Δείτε το βίντεο με το backstage υλικό
 

 

Η πρεμιέρα του My style rocks δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από τους συντελεστές της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα.

Στην εκπομπή λοιπόν παίχτηκε απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του ριάλιτι μόδας και εκείνοι κλήθηκαν να το σχολιάσουν. Όταν έφτασε η ώρα να σχολιάσουν την αδερφή της Ειρήνης Καζαριάν, Μαρία, η Κατερίνα Γκαγκάκη έγινε έξαλλη.

Οι συνεργάτες της, ανέφεραν πως μάλλον κάτι δεν κατάλαβε καλά από το κόνσεπτ και αυτό ήταν αρκετό για να τα «πάρει» on air, επισημαίνοντας πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει καταλάβει το κόνσεπτ γιατί το έχουν δει όλες και το έχουν διαβάσει πολλές φορές, δεν είναι κάτι καινούργιο.

Δεν ήταν μόνο αυτό όμως που την ενόχλησε αφού κάποια πράγματα που άκουσε τα θεώρησε «εκτός πραγματικότητας» και δεν δίστασε να εκφράσει την άποψή της δημόσια στον αέρα της εκπομπής.

Δείτε τι ακριβώς ειπώθηκε στα βίντεο που ακολουθούν:

 

Το πρωινό σχολίασε την πρεμιέρα του Μy Style Rocks και όπως ήταν λογικό αναφέρθηκαν και στην παρουσιάστρια, Κατερίνα Στικούδη.

Η Φαίη Σκορδά ρώτησε την ομάδα της: «Πώς σας φάνηκε η Κατερίνα Στικούδη;

Ο Άρης Καβατζίκης τόνισε: «Είναι λίγο παγωμένη ακόμα η Κατερίνα»!

Και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος υπογράμμισε: «Είναι καλή… Κάνανε τα πειράματά τους με την Αραβανή, που είναι σίγουρα μία καλή παρουσιάστρια και την Σπυροπούλου και φάνηκε πόσο έχει δουλέψει η Κατερίνα!»!

Η Αφροδίτη Γραμμέλη τότε είπε: «Εμένα μου αρέσει περισσότερο στο Μy Style Rocks από ότι στη σειρά Αν ήμουν πλούσιος. Της πάει καλύτερα η παρουσίαση από την υποκριτική»! Ο Δημήτρης τότε αναφώνησε «Πωπωπω…»!

 

Η Ραμόνα Βλαντή είδε το My Style Rocks και πέρασε από κόσκινο όλους τους συντελεστές της εκπομπής, σε συνέντευξη που έδωσε στο Πρωινό και την Μαίρη Αρώνη. η Ραμόνα είχε πολύ καλά λόγια να πει για όλους, ωστόσο, είχε και κάποιες ενστάσεις:

“Η κυρία Χριστοπούλου δεν μπορεί να τεκμηριώσει την άποψή της. Δεν μπορεί γιατί ο ταφτάς δεν πάει με την δαντέλα, ας πούμε.
Η Κατερίνα Στικούδη πρέπει να αλλάξει στυλίστα οπωσδήποτε. Φορούσε ένα φουστανάκι με ένα διαφανές από μέσα… Πρέπει να ξέρεις ότι δεν ταιριάζει…

Εγώ θα κρατούσα την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη. Μην ξεχνάμε και δεν θέλω να φανεί υπερβολικό, αλλά εγώ με την Κατσαΐτη χτίσαμε το παιχνίδι.
Πέρυσι με την επιτροπή ήταν όλο λάθος. Η κα Μαγγίρα δεν έκανε γι’ αυτό.
Τι να μπει να κάνει η Δήμητρα Αλεξανδράκη, αυτά τα κορίτσια δεν έχουν καμία σχέση με τη μόδα. Πήγε στο Next Top Model, πήγε στο Nomads, εκθέτει τη ζωή της, εντάξει, έχει πράγματα να πουλάει.
Το στυλ της Καζαριάν είναι όλο λάθος. Τα ρούχα και τα παπούτσια της μυρίζουν Κίνα και πετρέλαιο”.

Όλα όσα είπε η Ραμόνα Βλαντή σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως στο Πρωινό. Έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της και τη σχέση της με την μόδα, Από το My Style Rocks την μάθαμε”, τόνισε η Αφροδίτη Γραμμέλη. Ο Άρης Καβατζίκης, από την πλευρά του, είχε μια απορία: “Επειδή την βλέπω παντού και βγαίνει πάρα πολύ έξω, τι δουλειά κάνει; Επειδή την βλέπω πολύ έξω, δεν έχω καταλάβει με τι ασχολείται επαγγελματικά”.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»