Αποκάλυψε αν θα συνεχιστούν οι «8 λέξεις» και την επόμενη σεζόν...

 

Ο Κούλλης Νικολάου διευκρίνισε αν του αρέσει περισσότερο ο ρόλος του παραγωγού ή του ηθοποιού.

Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε ο Κούλλης Νικολάου και ήταν άκρως αποκαλυπτικός.  Διευκρίνισε αν του αρέσει περισσότερο ο ρόλος του παραγωγού ή του ηθοποιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο ηθοποιός και παραγωγός μίλησε για όλους και για όλα.

Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει αν οι «8 λέξεις» θα συνεχιστούν και την επόμενη σεζόν.

Επίσης διευκρίνισε αν του αρέσει περισσότερο ο ρόλος του παραγωγού ή του ηθοποιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Κατ' αρχάς, ύστερα από τόσα χρόνια εμπειρίας και παραγωγής πολλών σειρών, ποια θέματα πιστεύεις κεντρίζουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών;

Θεωρώ ότι για κάθε είδος προγράμματος υπάρχουν τηλεθεατές. Από εκεί και πέρα, ο κάθε δημιουργός επιλέγει σε ποιο κοινό θα απευθυνθεί. Στην προκειμένη περίπτωση, εμείς απευθυνόμαστε στον καθημερινό άνθρωπο που του κεντρίζουν το ενδιαφέρον οι ιστορίες από την καθημερινότητα.

Σε τι βαθμό αισθάνεστε δικαιωμένοι από τη νέα αλλαγή τηλεοπτικής στέγης;

Οι αποφάσεις μας δεν στοχεύουν στη δικαίωση, αλλά στην καλή δουλειά. Γι' αυτόν τον λόγο ποτέ δεν είχαμε θέματα ούτε με τον ΑΝΤ1, όταν κάναμε το «Μπρούσκο», ούτε με τον ALPHA, όταν κάναμε «Το τατουάζ».

Μας αρέσει να αλλάζουμε τηλεοπτική στέγη, γιατί έτσι η εκάστοτε δουλειά μας παρουσιάζεται σε μεγαλύτερο φάσμα τηλεθεατών. Δεν είμαστε πεπεισμένοι 100% ότι οι αποφάσεις μας είναι πάντα σωστές, ευτυχώς όμως, μέχρι τώρα, σταθήκαμε τυχεροί.

Δουλέψαμε με τρεις σταθμούς που σεβάστηκαν τις δουλειές μας και εμείς αυτούς. Σήμερα δουλεύουμε με τον ΣΚΑΪ, και είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι, νιώθουμε ομάδα. Άλλωστε, αυτό είναι και το μότο της εταιρείας μας ή εμένα και του Αντρέα (σ.σ.: Γεωργίου), αν θες: να είμαστε ομάδα και σε αυτήν να εντάσσεται ο σταθμός που προβάλλει το προϊόν μας. Επομένως, άμα θες να σου πω ότι είμαστε δικαιωμένοι, θα σου απαντήσω ναι, γιατί ο στόχος επετεύχθη.

Και όσον αφορά την τηλεθέαση του ερωτικού πολιτικού θρίλερ «8 λέξεις»;

Ξεκινώντας σε έναν σταθμό που δεν είχε παράδοση στη μυθοπλασία, ξέραμε ότι θα καθυστερήσουμε να κερδίσουμε τον αγώνα. Τώρα, που έχουμε φτάσει στα μέσα της σεζόν, θεωρούμε ότι το προϊόν μας κερδίζει όλο και περισσότερους τηλεθεατές. Δεν είμαστε χαμηλά.

Υπάρχει προοπτική η σειρά να συνεχιστεί και για δεύτερη σεζόν;

Το θεωρώ δεδομένο. Άλλωστε, εξαρχής, το συγκεκριμένο προϊόν σχεδιάστηκε για δύο σεζόν, ενώ η τηλεθέαση που κάνουμε μας δίνει το πράσινο φως για να συνεχίσουμε. Αυτό που σου λέω, όμως, δεν είναι επίσημη ανακοίνωση. Οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν μέσα σε αυτόν τον μήνα ή στον επόμενο.

Αισθάνεσαι περισσότερο ηθοποιός ή παραγωγός;

Είναι σαν να με ρωτάς αν αγαπάω περισσότερο την κόρη ή τον γιο μου; (Γελάει.) Δεν μπορώ να τα διαχωρίσω. Αισθάνομαι τυχερός που πέτυχα να κάνω αυτό που θέλω στη ζωή μου και το κάνω με φοβερό πάθος και στις δύο ιδιότητες μου.

Στις «8 λέξεις» υποδύεσαι τον Μιλτιάδη Μαρόγλου, έναν πολιτικό με διπλή ζωή. Τι σε γοητεύει σε αυτόν τον ρόλο;

Πάντα γοητεύομαι από τους χαρακτήρες που έχουν πολυδιάστατες σχέσεις ζωής. Στην προκειμένη περίπτωση, η διπλή προσωπικότητα του Μιλτιάδη, ως ηθοποιός, μου δίνει τροφή για να παίξω.

Για πόσο καιρό θα αντέξει να έχει αυτή τη διπλή ζωή;

Κοίταξε, βρισκόμαστε στα χέρια της καλύτερης σεναριογράφου της Ελλάδας, της Βάνας Δημητρίου, η οποία ξέρει να δημιουργεί χαρακτήρες, ιστορίες και να οδηγεί το πλοίο σωστά.

Συγκεκριμένα, προσδιορίζει τα «θέλω» και τη δημιουργία της στα «θέλω» των ανθρώπων που μας παρακολουθούν. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω μέχρι πού μπορεί να φτάσει αυτός ο χαρακτήρας μέσα στα πολλά επεισόδια που έχουμε ακόμα μπροστά μας..., είπε στο My tv.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά