Έκπληξη στο #Eurogames! Ποιος πρώην παίκτης του #SurvivorGR έλαβε μέρος;

 

Μια ιδιαίτερη έκπληξη επιφύλασσε η πρεμιέρα του #Eurogames στους παρατηρητικούς και δη φανατικούς τηλεθεατές του #SurvivorGR. Η εντυπωσιακή είσοδος της Σπάρτης! Σε ποια θέση τερμάτισε;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα των Eurogames, της σύγχρονης μορφής των θρυλικών “Παιχνιδιών χωρίς σύνορα”, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ. Συνεπής στο ραντεβού, ακριβώς στις 21:00, ο Θέμης Γεωργαντάς καλησπέρισε τους τηλεθεατές από τα ιστορικά στούντιο της Τσινετσιτά στη Ρώμη.

6 χώρες, 5 πόλεις από κάθε χώρα και 12 παίκτες από κάθε πόλη παίρνουν μέρος στις πιο απρόβλεπτες και ευρηματικές δοκιμασίες σε μια τεράστια ανοιχτή αρένα, σε ένα τηλεοπτικό χωριό που στήθηκε ειδικά για τα Eurogames.

Πρώτη συμμετοχή για την Ελλάδα είναι εκείνη της ομάδας της Σπάρτης, η οποία με την καλύτερη διάθεση έκανε την είσοδο της στο παιχνίδι!

Σε ευφάνταστα και τρελά παιχνίδια, εμπνευσμένα από τις χώρες που συμμετέχουν.

Οι υπόλοιποι παίκτες, στο επεισόδιο αυτό της πρεμιέρας, έρχονται από το Σουντάντ Ροντρίγκο και την Ισπανία, από την Αγία Πετρούπολη και τη Ρωσία, από το Μπιαλιστόκ και την Πολωνία, από το Αμβούργο και τη Γερμανία καθώς και από τη Φολγκαρία και την Ιταλία.

 

Στην ομάδα της Σπάρτης που και έκανε “ποδαρικό” στις Ελληνικές συμμετοχές βρέθηκε ένας πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο λόγος για τον Σώζοντα Παλαίστρο Χάρος. Ο 40χρονος, σήμερα, Σώζων είχε βρεθεί στον δεύτερο κύκλο του Survivor και μάλιστα στην ίδια ομάδα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Εκείνη των Διασήμων.

Παρά το γεγονός πως ο γυμναστής και πρωταθλητής Ελλάδος στο χόκει επί χόρτου, δη 8 φορές, κατάγεται από τη Λήμνο ανήκει στην ομάδα της Σπάρτης και δοκίμασε τις δυνατότητες του σε αυτά τα διαφορετικής μορφής και ευφάνταστα παιχνίδια!

Ο παρουσιαστής των Eurogames, Θέμης Γεωργαντάς δεν θα μπορούσε να μην τον θυμηθεί και να του απευθύνει τον λόγο.

“Εδώ παίζω πιο ομαδικά και η ομάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση. Νιώθω πολύ χαρούμενος που έχω βάλει έστω ένα λιθαράκι σε όλο αυτό” σημείωσε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος.

Και αυτό δεν είναι το δεύτερο, μόνο, τηλεοπτικό πρόγραμμα που τον βλέπουμε…

 

Στο πρώτο επεισόδιο, οι παίκτες της Σπάρτης από την Ελλάδα βρέθηκαν απέναντι σε εκείνους του Σουντάντ Ροντρίγκο από την Ισπανία, της Αγίας Πετρούπολης από τη Ρωσία, του Μπιαλιστόκ από την Πολωνία, του Αμβούργου από τη Γερμανία και της Φολγκαρία από την Ιταλία.

Αν και η ελληνική ομάδα βρισκόταν για μεγάλο διάστημα μέσα στην πρώτη τριάδα, το τελευταίο παιχνίδι ήταν εκείνο που την έριξε κατά πολύ στον πίνακα της συνολικής κατάταξης. Έτσι, η Σπάρτη βρέθηκε στην 5η θέση στο κλείσιμο του επεισοδίου.

Τα παιχνίδια και οι δοκιμασίες, ωστόσο, συνεχίζονται…

 

 

Δειτε Επισης

Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου