Μια που ήλθε στο Μιλάνο, μια που το είδε και μια που απήλθε οριστικά από το #GNTMgr

 

 

Ένα όνειρο έζησαν τα κορίτσια του #GNTMgr σε αυτό το ταξίδι που έκαναν στο Μιλάνο. Τα κλάματα και η αποχώρηση στην πηγή λίγο πριν το νερό...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Ζενεβιέβ πήγε στο σπίτι του GNTM και ειδοποίησε τα κορίτσια πως πρέπει να ετοιμάσουν γρήγορα τις βαλίτσες τους για να φύγουν για το Μιλάνο. Πρώτα, όμως, έπρεπε να ρυθμίσει και κάποιες εκκρεμότητες, όπως πώς θα κοιμηθούν τα πέντε κορίτσια στο ξενοδοχείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Στο Μιλάνο έχουμε για εσάς ένα δίκλινο κι ένα τρίκλινο. Θέλω όση ώρα φτιάχνετε τα πράγματά σας να το σκεφτείτε γιατί πρέπει να μου πείτε να κάνω check in ποιες μπαίνετε που», είπε η Ζενεβιέβ.

«Έχω μία πρόταση, τρεις και δύο», είπε η Μαρία Μιχαλοπούλου στη Ζενεβιέβ, εννοώντας ότι η ίδια θα μείνει στο ίδιο δωμάτιο με την Κάτια Ταραμπάνκο.

«Στην αποχώρηση της Άννας είπα ότι δεν πρόκειται να συγκατοικήσω με την Κάτια στο ίδιο δωμάτιο ποτέ. Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλα λόγια μη λες Μαρία. Δεν υπάρχει περίπτωση να χωριστούν Κέισι, Χαρά και Άννα Μαρία, ποιος έμεινε; Ο ηλίθιος, με τη σιχαμένη, ωραία», είπε η Μαρία Μιχαλοπούλου.

«Η Μαρία με μένα, δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό. Έχω ακουστικά, έχω μουσική, κοιμάμαι νωρίς, δεν ακούω τίποτα το βράδυ και είμαι και εύκολη σαν άνθρωπος όταν συγκατοικώ με ανθρώπους γενικά», είπε η Κάτια Ταραμπάνκο.

 

Πολλές εκπλήξεις περίμεναν τα κορίτσια του GNTM 2 σε αυτό το επεισόδιο (16/12).

Έζησαν πράγματα και καταστάσεις που οι περισσότερες ούτε που τα είχαν φανταστεί.
Βρέθηκαν λοιπόν στον χώρο της Φιορέλα, η οποία έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας παγκοσμίως.
Συνομιλώντας μαζί της, εκείνη, ανέφερε μερικά από τα μεγάλα ονόματα με τα οποία έχει συνεργαστεί από την αρχή της καριέρας της μέχρι και σήμερα.

Κάπου εκεί λοιπόν, είδαμε την Κάτια Ταραμπάνκο να ξεσπάσει σε κλάματα.
Όταν η Ζενεβιέβ Μαζαρί την ρώτησε για ποιο λόγο κλαίει, εκείνη απάντησε με δάκρυα στα μάτια της:

«Δεν είναι κάτι που συμβαίνει κάθε μέρα. Δεν είναι τώρα που άκουσα τα ονόματα (των σχεδιαστών). Γενικά όλη η μέρα έχει πάρα πολλά και αυτό είναι το πικ της μου φαίνεται».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Η χαρά και ο ενθουσιασμός των κοριτσιών στο Μιλάνο κόπηκαν απότομα. 

Αφού έκαναν τις βόλτες τους και πήραν μια γερή γεύση ιταλικής μόδας και αισθητικής, ήρθε η ανακοίνωση που τις απογοήτευσε.

Βρέθηκαν στο showroom του οίκου Βlumarine και άκουσαν κάτι που σίγουρα δεν ήθελαν.

Οι κριτές τους ανακοίνωσαν πως η 1η δοκιμασία αποχώρησης, επί ιταλικού εδάφους, θα πραγματοποιηθεί άμεσα και θα αποτελείται από δύο μέρη.

Στο Μιλάνο βρέθηκαν τα κορίτσια του GNTM, όπου τους περίμενε μια πολύ μεγάλη έκπληξη. Οι κριτές τους ανακοίνωσαν πως μία από τις πέντε θα φύγει σήμερα από τον διαγωνισμό, καθώς θα ακολουθούσε δοκιμασία αποχώρησης.

«Σοκ, εντάξει. Το GNTM δεν θα σταματήσει να με ξαφνιάζει. Κρύο στο Μιλάνο, αλλά παγώσαμε ακόμα περισσότερο με αυτά που ακούσαμε, για ένα κορίτσι το ταξίδι τελειώνει κυριολεκτικά και μεταφορικά, δεν θα ήθελα να είμαι εγώ», είπε η Χαρά Παππά.

«Ήρθαμε στο Μιλάνο για να αποχωρήσουμε, μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό και στην Αθήνα, δεν χρειαζόταν τέτοια κατραπακιά», είπε η Μαρία Μιχαλοπούλου.

«Προσωπικά δεν έχω σκοπό να αποχωρήσω, δεν φεύγω, δεν φεύγω σίγουρα πριν τον τελικό. Οπότε, θα είναι μια ωραία δοκιμασία και θα το απολαύσω», είπε η Κέισι Μίζιου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Μετά από μια περιήγηση στο χώρο και μια γνωριμία με τη φιλοσοφία του οίκου, τα κορίτσια του GNTM ξεκίνησαν fitting, καθώς η κάθε μία έπρεπε να κάνει πασαρέλα με τέσσερα διαφορετικά looks από τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020. Το άγχος και η αγωνία δεν έλειπαν ενώ οι λεπτομέρειες μπήκαν στο μικροσκόπιο.

Οι πρώτες που ξεκίνησαν να δοκιμάζουν τα ρούχα ήταν η Χαρά με την Κέισι.

Τα ρούχα του showroom ωστόσο ήταν σε μέγεθος δείγματος, στο μικρότερο, δηλαδή, μέγεθος και το φλοράλ εσώρουχο που φόρεσε αρχικά η Χαρά της ήταν μικρό. Η Βίκυ Καγιά τότε της είπε τότε ότι θα χρειαστεί να «στεγνώσει» στην «περιφέρεια».

«Θέλω να μου στεγνώσεις λίγο στην περιφέρεια, γιατί είναι κρίμα» είπε η κριτής στη Χαρά Παππά, η οποία ωστόσο δεν έδειξε να παρεξηγείται και τόνισε πως γνωρίζει ότι έχει περιθώριο να χάσει κάποια κιλά.

 

Στη φωτογράφιση, που ακολούθησε, οι τοπ 5 του GNTM προσπάθησαν να βγάλουν στον φακό το απόλυτο “Βlumarine girl”. Αυτό ήταν και το κλικ, που έφτασε στους κριτές για να ολοκληρώσουν την ετυμηγορία τους.

Η Άννα-Μαρία εκμεταλλεύτηκε τις παραπάνω λήψεις που είχε και πήρε για δεύτερη συνεχόμενη φορά την καλύτερη φωτογραφία!

 

Για μία όμως κοπέλα, αυτές ήταν και οι τελευταίες στιγμές της στο διαγωνισμό.
Για ποια δεν ξημέρωσε δεύτερη μέρα στην πρωτεύουσα της μόδας;

Οι τέσσερις κριτές αποφάσισαν πως πρέπει να αποχωρήσει από το GNTM η Χαρά Παππά.

 

Η 25χρονη Χαρά Παππά έπρεπε να φύγει από το Μιλάνο για την Ελλάδα και στις πρώτες δηλώσεις της τόνισε ότι νιώθει τυχερή που έφτασε και στην πεντάδα του GNTM!

«To ταξίδι του GNTM τελείωσε εδώ πέρα, αλλά παρόλα αυτά νιώθω πάρα πολύ τυχερή που το έζησα. Έχω ζήσει πάρα πολλά μέσα στο GNTM. Έχω νιώσει πάρα πολλά μέσα στο GNTM. Έχω μάθει. Αλλά για μένα αυτό ήταν μάλλον».

 

Δείτε τι θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Απασφάλισαν Χατζίδου, Γκουντάρας, Κωνσταντάρας & Τσιμτσιλή για την Super Κική
H Ελένη Φουρέιρα έγραψε ιστορία με το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Γαρυφαλλιά Καληφώνη για Χρήστο Μάστορα: «Να ξεκαθαρίσω κάτι, δεν έγινε ποτέ μπλοκ και unfollow»
Νίκος Αποστολόπουλος: «Ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι σαν γεροντοκόρη από το χωριό που δεν παντρεύεται»
Θανάσης Ευθυμιάδης: «Οι κόρες μου συχνά δεν θέλουν να πάνε σχολείο, οριακά περνάνε τις τάξεις με τις απουσίες»
Αναβλήθηκε η εμφάνισή της Δέσποινας Βανδή στο Ντουμπάι - Η ανάρτηση της: «Ελπίζω να είστε ασφαλείς»
Eurovision 2024: Tεράστια ανατροπή για τη σειρά εμφάνισης των χωρών στον Τελικό ανακοίνωσε η #EBU
#MasterChefGR: Η «διαβολική» δοκιμασία, το ταρτάρ του κέρδισε τα 1000€ & το πιάτο… Βατερλώ
#SurvivorGR: Το δίλλημα του James μετά το ναυάγιο του πατέρα του, η μάχη για την ασυλία & ο 2ος μονομάχος