Αυτοί είναι οι νικητές του δεύτερου ημιτελικού που πάνε τελικό του #TheVoiceGR!

 

O δεύτερος ημιτελικός του The Voice τα είχε όλα: αγωνία, συγκίνηση και εντυπωσιακές ερμηνείες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Στους ημιτελικούς μόνο το τηλεοπτικό κοινό είχε τη δυνατότητα να ψηφίσει τις καλύτερες φωνές. Οι τηλεθεατές αποφάσισαν με την ψήφο τους ποιοι θα έπαιρναν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Την Παρασκευή που πέρασε είδαμε τους εννέα πρώτους διαγωνιζόμενους που εντυπωσίασαν με τις ερμηνείες τους, και την Κυριακή απολαύσαμε τους υπόλοιπους εννέα διαγωνιζόμενους που και εκείνοι έβαλαν με τη σειρά τους τα δυνατά τους για να φτάσουν στον τελικό.

Μόλις τέσσερις όμως θα κατάφερναν να διεκδικήσουν στον τελικό τη μεγάλη νίκη και φυσικά τα έπαθλα του παιχνιδιού, ανάμεσά τους και ένα πολυτελές αυτοκίνητο.

Έδωσαν όμως όλοι τον καλύτερο τους εαυτό στις εμφανίσεις τους!

 

Ο Κωνσταντίνος Φραντζής βρέθηκε στη σκηνή του The Voice, για μια ακόμα φορά, το βράδυ της Κυριακής στον δεύτερο ημιτελικό. Ο νεαρός τραγουδιστής από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου θέλησε να κερδίσει ένα από τα τέσσερα πολυπόθητα επεισόδια για τον μεγάλο τελικό.

Έτσι, ο διαγωνιζόμενος του τάλεντ σόου ερμήνευσε το κομμάτι “Ένα τραγούδι ακόμα” με διάθεση να κερδίσει τόσο τους coaches όσο και το τηλεοπτικό κοινό. Με την εμφάνιση του αυτή, μάλιστα, δημιούργησε μια ενδιαφέρουσα λεκτική διαμάχη ανάμεσα στον Σάκη Ρουβά και την Έλενα Παπαρίζου.

Συγκεκριμένα, αμέσως μετά την εμφάνιση του Κωνσταντίνου Φραντζή, ο Σάκης Ρουβάς προχώρησε με χαμόγελο σε μια ξεχωριστή καταγγελία!

“Θέλω να κάνω επίσημα μια καταγγελία στο Voice. Έχει παίξει σκευωρία τρελή!” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Έλληνας σταρ και coach του The Voice. “Η Παπαρίζου το σαγήνευσε το παιδί, κάτι του έκανε. Η μόνη μέτρια εμφάνιση του Κωνσταντίνου ήταν εκείνη στο battle που τον έχασα” συμπλήρωσε.

“Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι ήταν προμελετημένο. Του είπε η Παπαρίζου, “άκου να δεις, δεν χρειάζεται να τα δώσεις όλα εδώ πέρα. Δεν πειράζει. Ας μην είσαι τόσο καλός, σε μένα θα έρθεις”. Δεν ξέρω τι έγινε εκεί πέρα. Κωνσταντίνε ήσουν πάρα πολύ καλός και σήμερα, έχω γίνει έξαλλος να ξέρεις” σημείωσε, επίσης, προς τον νεαρό διαγωνιζόμενο.

“Ομολόγησε το, ομολόγησε το, εντάξει… Σ’ αγαπώ, είσαι φίλη μου… Ομολόγησε το, όμως, να φύγει ένα βάρος από πάνω σου” πρόσθεσε ο Σάκης Ρουβάς απευθυνόμενος, αυτή τη φορά στην Έλενα Παπαρίζου.

Εσάς αλήθεια πως σας φάνηκε η εμφάνιση του Κωνσταντίνου Φραντζή;

 

Με την πιο ειλικρινή του διάθεση φαίνεται πως βρέθηκε στον ημιτελικό του The Voice ο Πάνος Μουζουράκης. Ειδικά κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της διαγωνιζόμενης από την ομάδα του, Κωνσταντίνας Υφαντή.

Η τραγουδίστρια θέλησε να κερδίσει τις εντυπώσεις των coaches και του τηλεοπτικού κοινού, ερμηνεύοντας το κομμάτι “Καίγομαι καίγομαι”, ώστε να κερδίσει το ένα από τα τέσσερα πολυπόθητα εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό του τάλεντ σόου την ερχόμενη Κυριακή 22 Δεκεμβρίου.

Και ενώ η Κωνσταντίνα Υφαντή κατόρθωσε να αποσπάσει θερμά σχόλια από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, την Έλενα Παπαρίζου και τον Σάκη Ρουβά, ο δικός της coach, ο Πάνος Μουζουράκης θέλησε να εκφράσει μια διαφορετική άποψη που ομολογουμένως μας ξάφνιασε!

 

Μετά από δυνατές συγκινήσεις που ζήσαμε καθώς η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Σάκης Ρουβάς ανέβηκαν στη σκηνή και ερμήνευσαν νέα και παλιότερα τραγούδια τους, ήρθε η στιγμή για την... ετυμηγορία.

 

Ποιοι ήταν οι νικητές του δεύτερου ημιτελικού;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αυτοί είναι οι πρώτοι τέσσερις φιναλίστ του τελικού στο #TheVoiceGR

Οι νέοι τέσσερις διαγωνιζόμενοι που κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο και να περάσουν στον τελικό είναι οι: Κώστας Χειλάς από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη, Κωνσταντίνα Παπαστεφανάκη από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, Ειρήνη Τσοκούνογλου από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, ο Δημήτρης Καραγιάννης από την ομάδα του Σάκη Ρουβά.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
#SurvivorGR: Τέλος και ο Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη και τα... πυρά στον Φάνη
Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»