«Αυτά που είδα να λέει η Μαρία δεν τα πίστευα. Μπροστά μου δεν έλεγε τίποτα...»

 

Στη χθεσινοβραδινή δοκιμασία αποχώρησης του #GNTMgr, το αγαπημένο παιδικό παραμύθι της Κοκκινοσκουφίτσας συνάντησε τη μόδα και τα κορίτσια κλήθηκαν να αποδώσουν τη σύγχρονη εκδοχή του, παρέα με τον… λύκο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Σε μια φωτογράφηση, που συνδύασε και στοιχεία υποκριτικής, η Κάτια Ταραμπάνκο είχε κομβικό αβαντάζ, καθώς έπρεπε να δώσει το συναίσθημα, που κάθε κοπέλα χρειαζόταν να εκφράσει στο σετ της.

Η Κάτια επέλεξε τον θυμό για την κολλητή της στο ριάλιτι μόδας, Άννα, η οποία ωστόσο δεν τα κατάφερε και αποχώρησε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Οι πρώτες δηλώσεις της Άννας μετά την αποχώρησή της από το GNTM

Η Άννα Χατζή βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Παρασκευής στη Φωλιά των Κου Κου και αποκάλυψε πως η ίδια ήταν αυτή που ζήτησε από την Κάτια Ταραμπάνκο να της δώσει το συναίσθημα του θυμού.

«Δεν θεωρώ πως η Κάτια με χαντάκωσε. Της το είχα ζητήσει κιόλας να μου δώσει τον θυμό. Γενικότερα έχω χαρακτηριστεί ως η πιο νευρική παίκτρια. Οπότε είπα στην Κάτια να μου τον δώσει γιατί το έχω ούτως ή άλλως έμφυτο μέσα μου. Αλλά τους φάνηκε υπερβολικό. Είναι πολύ λεπτές οι διαφορές. Της ζήτησα τον θυμό γιατί έχω πιο πολύ δυναμισμό μέσα μου, μπορώ πιο εύκολα να βγάλω τον θυμό. Είμαι σαν παιδί οξύθυμη» δήλωσε χαρακτηριστικά η Άννα Χατζή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

H 19χρονη, που δεν κατάφερε να μπει στην τελική πεντάδα του ριάλιτι μόδας, αναφέρθηκε στις σχέσεις της με τη Μαρία Μιχαλοπούλου, με την οποία είχε πολλές φορές κόντρα.

Τι δήλωσε η Άννα για τη Μαρία

«Οι σχέσεις μου με τη Μαρία ήταν τυπικές. Δεν είχαμε πολλά πάρε-δώσε. Από εκεί και πέρα υπήρξαν και εντάσεις. Ήμασταν εσώκλειστες 5 μήνες. Ήταν απολύτως λογικό να υπάρχουν τέτοια πράγματα. Τώρα επειδή στο τέλος ήμασταν και πολύ λίγες, ήταν φυσιολογικό να πούμε πέντε πράγματα παραπάνω.

Δε μετάνιωσα για αυτά που είπα στη Μαρία όταν παίζαμε θάρρος ή αλήθεια. Αυτά που λέω τα εννοώ. Ό,τι έχω πει δεν το έχω μετανιώσει. Της τα έχω πει και off camera. Αυτά που είδα να λέει η Μαρία off camera δεν τα πίστευα. Μπροστά μου δεν έλεγε τίποτα. Ήταν πολύ ήσυχη.

Εγώ τουλάχιστον τα έλεγα και off camera και on. Ποτέ δεν της κρύφτηκα. Από την αρχή δεν κάναμε παρέα. Δεν είναι κακό παιδί η Μαρία. Καμία μέσα στο σπίτι δεν είναι κακιά. Καθεμία έχουμε διαφορετικό χαρακτήρα» εξήγησε η Άννα Χατζή.

 
 
Νωρίτερα η  Άννα Χατζή πόσταρε στα instastories δυο απο τα υβριστικά μηνύματα που δέχτηκε και απάντησε : «Μεγάλωσα μέσα στην αγάπη. Δε θα αντιδράσω ποτέ στις επιθέσεις. Μόνο πιο δυνατή μπορεί να με κάνουν.

Αλλά θα φροντίσω ο κόσμος να μάθει ποιοι είστε όλοι εσείς που νομίζετε ότι τα λόγια σας θα μείνουν στο σκοτάδι των DM. To μόνο που χρειάζονται άνθρωποι σαν κι εσάς για να πάρουν δύναμη, είναι να ζήσουν στη σκιά και την ανωνυμία. Πάρτε λοιπόν λίγη από τη δημοσιότητά μου για να μάθουν όσοι σας σέβονται ποιοι πραγματικά είστε. Έπεσαν οι μάσκες».

Δείτε τα υβριστικά μηνύματα, την απάντησή της αλλά και τα πρώτα λόγια της μετά το τέλος του GNTM on camera!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου