Ο... κακός λύκος έφαγε την Άννα στο #GNTMgr! Κατέρρευσε όταν έμαθε ότι αποχωρεί

 
Nα μεταμορφώνονται σε... κοκκινοσκουφίτσες προκειμένου να φωτογραφηθούν με τον κακό λύκο και να βγάλουν το κατάλληλο συναίσθημα παρακολουθήσαμε τα κορίτσια.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Κάτια Ταραμπάνκο ήταν εκείνη που είχε το avantage από προηγούμενη δοκιμασία και οι κριτές της ανακοίνωσαν πως έπρεπε εκείνη να μοιράσει στις συμπαίκτριές της το συναίσθημα με το οποίο έπρεπε να φωτογραφηθούν.

Κάτι που σήμαινε πως έπρεπε να σκεφτεί καλά σε ποια συμπαίκτριά της θα δώσει ποιο συναίσθημα. Όπως έδειξε με τις ανακοινώσεις της η Κάτια, μοίρασε σωστά τα συναισθήματα, ανάλογα βέβαια με το ποια παίκτρια ήθελε να δει εκτός παιχνιδιού και ποια ήθελε να προστατέψει.

Έτσι, στη φίλη της Άννα έδωσε το συναίσθημα του θυμού που ήταν σχετικά εύκολο για εκείνη αφού πολλές φορές κατά το παρελθόν έχουν κατηγορήσει την Άννα ότι βγάζει συνεχώς θυμό.

Στη Μαρία που θέλει σίγουρα η Κάτια να δει εκτός παιχνιδιού σύντομα, έδωσε το συναίσθημα της αγάπης σχολιάζοντας μάλιστα πως πιστεύει πως έχει σκληρό πρόσωπο για να καταφέρει να δώσει στην κάμερα αυτό το τόσο τρυφερό συναίσθημα.

Δείτε πώς μοίρασε τα υπόλοιπα συναισθήματα στις συμπαίκτριές της...

Η Κέισι έπρεπε να βγάλει χαρά κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης αλλά όσο προσπαθούσε, τόσο περισσότερο στο κενό έπεφτε κάθε προσπάθειά της.

Κάτι που την άγχωσε ιδιαίτερα. Μάλιστα, την ώρα που φωτογραφιζόταν, είπε ότι θέλει να τα παρατήσει και έφυγε από το σετ παρατώντας τη φωτογράφηση.

Όλες οι συμπαίκτριές της έμειναν με το στόμα ανοιχτό αλλά η Κέισι δεν άκουγε κανέναν. Μάλιστα, ακόμα και η Έλενα Χριστοπούλου που σηκώθηκε από τη θέση της για να βρεθεί κοντά της, δεν έδειχνε ικανή να πετύχει την επιστροφή της παίκτριας στο σετ.

Όταν όμως -κυριολεκτικά- την ταρακούνησε, λέγοντάς της πως δεν δέχεται να έχει στην ομάδα της άνθρωπο που τα παρατάει στα δύσκολα και μάλιστα λίγο πριν τον μεγάλο τελικό, η Κέισι σκούπισε τα δάκριά της, επέστρεψε στο σετ και αποφάσισε να συνεχίσει από εκεί που είχε σταματήσει.

Oι πολύ κακές σκέψεις που έφερε στο μυαλό της την ώρα της φωτογράφησης κατά την οποία έπρεπε να βγάλει στον φακό φόβο, έκαναν την Κάτια Ταραμπάνκο να βάλει τα κλάματα και να ταραχθεί πολύ. 

Η Κάτια λοιπόν, έπρεπε να βγάλει προς τα έξω την ώρα της φωτογράφησης της το συναίσθημα του φόβου, κάτι που η ίδια θεωρούσε πριν μπει στο σετ αρκετά εύκολη διαδικασία.

Και μπορεί τελικά να ήταν αφού η ίδια έφερε στο μυαλό της την ώρα της φωτογράφησης μία από τις χειρότερες στιγμές που έζησε στον παρελθόν και την έχει στιγματίσει προκειμένου να πετύχει τον στόχο της.

Η Κάτια μάλιστα, όταν ολοκλήρωσε τη φωτογράφησή της, βρέθηκε μπροστά στους κριτές και με κλάματα στα μάτια αποκάλυψε πως είχε ζήσει όλη τη διαδικασία.

«Είχα μία περίεργη σχέση στη ζωή μου η οποία τελείωσε… καλά, να το πω έτσι, χωρίς θύματα αλλά είχε περάσει περίεργα. Δεν φοβάμαι να προκαλώ τον εαυτό μου και να θυμηθώ τη χειρότερη στιγμή της ζωής μου για να βγάλω το επιθυμητό αποτέλεσμα» είπε η Κάτια on camera αποκαλύπτοντας μία σκοτεινή πλευρά της ζωής της.

Όταν οι διαγωνιζόμενες έφτασαν στο σετ, τις περίμενε μία έκπληξη από τους κριτές. Συγκεκριμένα τους ανακοίνωσαν πως οι τελευταίες πέντε κοπέλες που θα περνούσαν στην επόμενη φάση του παιχνιδιού θα έφευγαν για ένα υπέροχο ταξίδι.

Οι κοπέλες που άκουσαν τις καλύτερες κριτικές ήταν η Άννα Μαρία, η Μαρία, η Κάτια και η Χαρά. Όχι όμως και η Άννα η οποία δεν ευχαρίστησε και ιδιαίτερα τους κριτές με τη λήψη της.

Η Κέισι ήταν αυτή που έβαλε τα κλάματα μπροστά στους κριτές καθώς είχε πολύ άγχος καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Όμως, άκουσε και εκείνη τις καλύτερες κριτικές καθώς άρεσε στους κριτές η φωτογραφία της.

Η διαγωνιζόμενη που δεν κατόρθωσε να πάρει το εισιτήριο, για την τελική φάση του GNTM και το ταξίδι ήταν η Άννα Χατζή, η οποία και ξέσπασε σε κλάματα στην ανακοίνωση του αποτελέσματος από την Βίκυ Καγιά.

Το ριάλιτι μόδας του STAR είναι πια στην τελική ευθεία μιας και μόλις τρία επεισόδια απομένουν για να αναδειχθεί η μεγάλη νικήτρια, την ερχόμενη Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου!

Οι πρώτες δηλώσεις της Άννας μετά την αποχώρηση της.

Tι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας; 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»