Διπλή κακία, διπλό καλύτερο βίντεο και διπλή αποχώρηση στο #GNTMgr

 
 
Tο επεισόδιο ήταν για... γερά νεύρα αφού τα είχε όλα! Ένταση, νεύρα, τσακωμούς, θυμό και πολλές απογοητεύσεις! Τα δυο κορίτσια που έφυγαν από το #GNTMgr και ο ανελέητος σχολιασμός Κέισι, Μαρίας, Ποπης, 'Αννας Μαρίας εναντίον της Κάτιας
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Στη δοκιμασία αποχώρησης του GNTM τα κορίτσια έπρεπε να επιστρατεύσουν όλη τη γοητεία και να σαγηνεύσουν τις κάμερες ενώ προωθούσαν ένα πολυτελές λάδι σώματος.

 

Η Μαρία στο προηγούμενο επεισόδιο είχε κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία και έτσι αυτή τη φορά κλήθηκε να διαλέξει ποια συμπαίκτρια της θα είχε το μειονέκτημα! Η δοκιμασία ήθελε τα κορίτσια να ποζάρουν για διαφημιστικό σποτ η οποία αποδείχτηκε αρκετά δύσκολη αφού όλες οι διαγωνιζόμενες το έκαναν για πρώτη φορά.

Όπως είπε η Μαρία αυτή τη φορά ήλπιζε να κάνει σωστή επιλογή και σκόπευε να κινηθεί στρατηγικά.

Το ντισαβαντάζ που θα έδινε σε συμπαίκτρια της ήταν να κάνει μία και όχι δύο λήψεις όπως όλες οι υπόλοιπες κοπέλες και το έδωσε με περισσή χαρά στην Κωνσταντίνα, με την ατάκα «Φάε το αγγούρι σου!»

 

Η Άννα Χατζή, κατά τη διάρκεια που φωτογραφιζόταν, έκανε αρκετά λάθη, σύμφωνα με την Έλενα Χριστοπούλου, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Στην τελευταία της ευκαιρία, η Άννα Χατζή πήγε πίσω για να ξεκινήσει ξανά η φωτογράφιση. Όμως, έβαλε ξανά τα κλάματα, με την Ηλιάνα να σπεύδει δίπλα της και να την αγκαλιάζει, προκειμένου να της δώσει κουράγιο.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, η Έλενα Χριστοπούλου, βλέποντας όλο αυτό που συμβαίνει, εξερράγη: «Λοιπόν, Ηλιάνα έλα πίσω σε παρακαλώ. Άννα, θέλω να δω το μοντέλο που είναι μέσα στο σπίτι. Δες ποια είσαι».

«Καλώς ήρθατε στην καθημερινότητά μου», σχολίασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

 

 

Η Πόπη Γαλετσά δεν τα πήγε καλά στη δοκιμασία αποχώρησης του GNTM και όταν βρέθηκε στο πλατό τα… άκουσε για τα καλά από τους τέσσερις κριτές. Ειδικά ο Άγγελος Μπράτης ήταν πολύ σκληρός μαζί της.

«Για μένα έχεις πάει αλλού το κόνσεπτ, είναι κάτι άλλο. Δεν ξέρω πώς να στο πω ευγενικά, μοιάζει πολύ δεύτερο. Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι είναι. Η τελευταία σου έκφραση ειδικά πολύ λάθος, πολύ εκτός κόνσεπτ. Έχεις δει ποτέ μεγάλη καμπάνια αρώματος, κρέμας, μεγάλων οίκων; Έχεις δει ποτέ;

Μιλάμε για μια τεράστια αγορά, στην οποία είναι τόσο προσεγμένα όλα, κάθε λεπτομέρεια, κάθε μικρή κίνηση, τα πάντα. Αυτό δεν έχει καμία σχέση, αυτό είναι τηλεμάρκετινγκ», της είπε ο Άγγελος Μπράτης.

Η Πόπη δεν συμφωνούσε με αυτά που άκουγε και, μάλιστα, είχε εκνευριστεί.

 

Ένα από τα κορίτσια που έδειξε να δυσκολεύεται ήταν και η Χαρά Παππά. Το μοντέλο μετά από μια σειρά διορθώσεων και αρνητικών σχολίων έδειξε να επηρεάζεται αρκετά.

Όσο κι αν προσπάθησε να συγκρατήσει τα δάκρυά της μπροστά στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, την Έλενα Χριστοπούλου και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί τελικά δεν τα κατάφερε και δάκρυσε.

Μετά το σετ, πλησίασε τις φίλες της και ξέσπασε σε λυγμούς λέγοντας: «Δεν καταλαβαίνω τι έκανε λάθος».

 

Αποδείχτηκε πως δεν ήταν και πολύ καλή ιδέα τελικά για τα κορίτσια να παίξουν στο σπίτι του ριάλιτι μοντέλων το παιχνίδι Θάρρος ή αλήθεια. 

Και αυτό γιατί από την αρχή σχεδόν του παιχνιδιού, η Μαρία Μιχαλοπούλου, η οποία έχει αποκτήσει πολλές αντιπάθειες μέσα στο ριάλιτι, μπήκε στο στόχαστρο. Όλο εκείνη έβαζαν να απαντήσει σε θάρρος ή αλήθεια οι συμπαίκτριες της και έτσι κάπως άρχισε το παιχνίδι να... αγριεύει εις βάρος της.

ΔEITE ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η νεαρή αγρότισσα από την Κόρινθο δεχόταν συνεχώς πυρά με αποτέλεσμα να εκνευριστεί. Μάλιστα, κάποια στιγμή η Άννα έγινε έξαλλη μαζί της ενώ αργότερα σε ερώτηση για το παιχνίδι για το ποια θα ήθελε να διώξει από το GNTM είπε ευθαρσώς πως ήθελε να φύγει η Μαρία γιατί θέλει πάντα να τραβά την προσοχή.

Δεν ήταν όμως το μόνο που άκουσε η Μαρία η οποία ενοχλήθηκε και από τη συμπεριφορά της Χαράς Παππά απέναντί της. Μάλιστα, η Μαρία είπε ότι δεν περίμενε η Χαρά να της φερθεί έτσι παρ' όλο που τη συμπαθούσε πολύ.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι ακριβώς συνέβη ανάμεσα στις κοπέλες του GNTM.

 

Ενώ λίγο νωρίτερα είδαμε την 'Ιλντα και την Κωνσταντίνα να κάνουν ερωτική εξομολόγηση on air

 

Tο επεισόδιο ήταν για... γερά νεύρα αφού τα είχε όλα! Ένταση, νεύρα, τσακωμούς, θυμό και πολλές απογοητεύσεις! 

Η δοκιμασία ήταν πράγματι, όπως αποδείχτηκε, πολύ δύσκολη για τις εννέα φιναλίστ καθώς κλήθηκαν να κάνουν το πρώτο διαφημιστικό τους σποτ.

Αυτό σήμαινε ότι δεν θα πόζαραν για κάποιο φωτογραφικό φακό αλλά για κάμερα αφού επρόκειτο για βίντεο κατά το οποίο έπρεπε να αναδείξουν ένα λάδι σώματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πότε θα προβληθούν οι τελικοί των #XFactorGR, #TheVoiceGR, #GNTMgr & #GlobetrottersGR;

Πέραν μία ή δύο κοριτσιών, όλες οι υπόλοιπες κοπέλες έδειξαν να ζορίζονται ιδιαίτερα από την όλη δοκιμασία καθώς δεν άκουσαν τις οδηγίες της Ζενεβιέβ και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου αλλά και της Έλενας Χριστοπούλου που τις καθοδηγούσαν.

Τα αρνητικά τους σχόλια και οι συνεχείς υποδείξεις τους εκνεύρισαν κάποιες από τις κοπέλες που δεν κατάφεραν να δώσουν καλό υλικό.

Ανάμεσα στις κοπέλες που τα πήγαν υπέροχα ήταν η Κάτια και η Κέισι οι οποίες χάρισαν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, τόσο κοντινές όσο και μακρινές λήψεις για ένα ωραίο αποτέλεσμα.

 

Δείτε το αποτέλεσμα τους

 

Η Χαρά Παππά το... έσωσε, όπως της είπε η Βίκυ Καγιά την τελευταία στιγμή καθώς δεν ξεκίνησε καλά το teaser της όμως στη συνέχεια με τα κοντινά πλάνα της και τις αισθησιακές κινήσεις της κατάφερε να βγάλει ένα καλό αποτέλεσμα.

Την πιο σκληρή κριτική από την επιτροπή άκουσαν η Κωνσταντίνα η οποία μάλιστα σκόνταψε κατά τη διάρκεια των λήψεων και δεν είχε καθόλου καλό teaser αλλά και η Πόπη η οποία έχει μειονέκτημα σε σχέση με τα άλλα κορίτσια καθώς μπήκε πρόσφατα μέσα στο παιχνίδι και έτσι δεν πρόλαβε να μάθει όσα και οι άλλες.

Η μεγάλη ανατροπή ήρθε όταν η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε στις κοπέλες πως θα έφευγαν δύο και όχι μια κοπέλα, όπως συνηθίζεται.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο ποιες κοπέλες αποχώρησαν από το παιχνίδι.

 

Δείτε όσα είπε η Κωνσταντίνα φεύγοντας από το σπίτι και με ποια συμπαίκτρια της θα μοιραζόταν το χρηματικό έπαθλο;

 

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου και ποιο κορίτσι αποχωρεί ΕΔΩ: Αυτά είναι τα 4 κορίτσια που αποχωρούν (09-10-12/12) από το #GNTMgr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»