Αυτοί πήραν το εισιτήριο των #CrossBattles του #TheVoiceGR

 

Γιατί άλλαξε ρούχα κατά τη διάρκεια του liveο  Μουζουράκης; Το απλήρωτο τηλέφωνο και η επανακαταμέτρηση... Για κάποιους το ταξίδι ολοκληρώθηκε...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το δεύτερο live του The Voice, το βράδυ της Κυριακής, για τη φάση των Cross Battles. Δυναμικές μονομαχίες ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους έφεραν σε δύσκολη θέση τους coaches αλλά κυρίως το τηλεοπτικό κοινό.

Δύο υποψήφιοι από διαφορετική ομάδα βρέθηκαν κάθε φορά πάνω στην σκηνή με στόχο να εντυπωσιάσουν και να πάρουν εκείνοι το εισιτήριο για την επόμενη φάση!

Κάθε διαγωνιζόμενος ερμήνευσε το δικό του τραγούδι και το κοινό ήταν εκείνο που πήρε στα χέρια του την πρόκριση ή όχι στο The Voice.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου, και ο Σάκης Ρουβάς ήθελαν να δουν τους παίκτες της ομάδας τους στους ημιτελικούς αλλά κάποιοι έπρεπε αναγκαστικά να αποχωρήσουν καθώς… έχασαν από τον αντίπαλο τραγουδιστή στη μονομαχία τους.

Οι διαγωνιζόμενοι, όμως, που προχωρούν είναι οι:

Ομάδα Ελεωνόρας Ζουγανέλη: Αναστάσιος Τσολακίδης, Κωνσταντίνα Κορδούλη, Γιώργος Ευθυμιάδης

Ομάδα Πάνου Μουζουράκη: Νάσος

Ομάδα Σάκη Ρουβά: Ειρήνη Τσοκάνογλου, Άννα Καπόνε Πάπας

Ομάδα Έλενας Παπαρίζου: Κωνσταντίνος Φραντζής, Έλλη Πλατάνου

Και οι ερμηνευτικές μάχες συνεχίζονται στο The Voice…

 

Ο Πάνος Μουζουράκης μας είχε «τρελάνει» με αυτά που έκανε στα μαγνητοσκοπημένα επεισόδια του The Voice of Greece.

Και μπορεί πλέον τα επεισόδια να μην είναι μαγνητοσκοπημένα αλλά live, εκείνος συνεχίζει να μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό.

Στην έναρξη του επεισοδίου τον είδαμε με ένα outfit που τον έκανε να... λάμπει.

Μετά από ένα διαφημιστικό διάλειμμα όμως, τον είδαμε με άλλα ρούχα.

«Τι έγινε ακριβώς Πάνο; Έχεις αλλάξει ρούχα, γιατί;», τον ρώτησε ο Γιώργος Λιανός και η απάντησή του ήταν απίστευτη!

«Ήθελα να τονίσω ότι είναι μαγνητοσκοπημένα τα επεισόδια και ότι είναι στημένο όλο το The Voice», είπε μεταξύ άλλων κάνοντας τους πάντες να ξεσπάσουν σε γέλια.

 

Τι έπαθε η Ελεονώρα Ζουγανέλη στο δεύτερο live του The Voice of Greece;

Ήδη αρκετοί παίκτες από την ομάδα της έχουν καταφέρει να πάρουν την πρόκριση και εκείνη δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της.

Και είναι λογικό μιας και είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται εκεί και δεν έχει την εμπειρία των υπολοίπων.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως κάποιος από την ομάδα της θα διαγωνιζόταν και πάλι.

Τότε η coach είπε σηκώνοντας τα χέρια ψηλά:

«Πάλι; Θα πεθάνω ρε φίλε, απανωτά τα χτυπήματα τα πας. Κάτσε να πάρω μια ανάσα, να πάει το στομάχι στη θέση του.

Έχω πεθάνει, κλάταρα από το τεστ κοπώσεως. Ευτυχώς που είμαι μικρή και θα αντέξω».

 

Σε μια δύσκολη θέση βρέθηκε, στο live Cross Battle του The Voice, ο Πάνος Μουζουράκης στο επεισόδιο της Κυριακής. Ο λόγος; Η αποχώρηση της διαγωνιζόμενης από την ομάδα του, Ταμάρ Μπαρσαμιάν.

Η νεαρή τραγουδίστρια ανέβηκε και πάλι στη σκηνή του τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ ερμηνεύοντας το “Παράπονο / Η ξενιτιά” σε στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου με το οποίο και κατόρθωσε να συγκινήσει τους τέσσερις coaches.

 

Απέναντι της βρέθηκε η Άννα Καπόνε Πάπας από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, η οποία και πήρε τελικά το πολυπόθητο εισιτήριο για την επόμενη φάση!

 

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της μονομαχίας από τον παρουσιαστή του The Voice, Γιώργο Λιανό, ο Πάνος Μουζουράκης δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια του εκφράζοντας με χιούμορ τη διάθεση για… επανακαταμέτρηση των ψήφων που συγκέντρωσε η νεαρή παίκτρια της ομάδας του.

Γιώργος Λιανός: Όρθιος ο Πάνος Μουζουράκης! Έξαλλος, αλλά…

Πάνος Μουζουράκης: Όχι, όχι ρε φίλε. Να σου πω κάτι; Δεν μέτρησε ποτέ το μήνυμα που έστειλα εγώ.

“Έχεις πληρώσει το κινητό; Έχει έρθει και το νερό μέσα από το καμαρίνι σου” σημείωσε με χαμόγελο ο Γιώργος Λιανός προς τον coach του The Voice. “Γιώργο ήταν τόσο καλά και τα δύο κορίτσια και το λέει και το αποτέλεσμα” πρόσθεσε, με τη σειρά του, ο Σάκης Ρουβάς.

“Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον Πάνο Μουζουράκη και όλη την παραγωγή. Ήταν μια εμπειρία φανταστική, δεν θα την άλλαζα ποτέ για καμία άλλη εμπειρία” σχολίασε η Ταμάρ Μπαρσαμιάν.

Αγκαλιάζοντας τη νεαρή τραγουδίστρια, κατά την αποχώρηση της, ο Πάνος Μουζουράκης ανέφερε χαρακτηριστικά: “Αγάπη μου! Μανάρι μου! Υπέροχο πλάσμα μου με την υπέροχη φωνή σου! Σκέψου… 49% – 51% και αυτό δεν το πιστεύω εγώ. Θα ζητήσω ξανά να καταμετρηθούν οι ψήφοι. Αλλά εσύ γύρισες μια καρέκλα που σημαίνει πιο νικήτρια ήσουν”!

 

Για μια ακόμα φορά βρέθηκε στη σκηνή του The Voice η κούκλα διαγωνιζόμενη από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, Ειρήνη Τσοκούνογλου στο επεισόδιο της Κυριακής. Στη φάση των live Cross Battles η τραγουδίστρια επέλεξε μαζί με τον coach της να ερμηνεύσει την “Μισιρλού” με στόχο να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και να κατορθώσει να βρεθεί στην επόμενη φάση του τάλεντ σόου.

 

Στη μονομαχία σαν αντίπαλο είχε τον διαγωνιζόμενο από την ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, Μάνο Μακρόπουλο αλλά η Ειρήνη Τσοκούνογλου έδωσε τον καλύτερο της εαυτό κερδίζοντας τον coach της, Σάκη Ρουβά που της εξέφρασε τα θερμά του σχόλια αμέσως μετά την εμφάνιση της.

 

Ήταν όμως αρκετή η εμφάνιση της τραγουδίστριας για να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο;

Όπως ενημέρωσε και ο παρουσιαστής του The Voice, Γιώργος Λιανός και οι δυο διαγωνιζόμενοι παρουσίασαν εξαιρετικές ερμηνείες με αποτέλεσμα να δυσκολέψουν ιδιαίτερα – όπως φάνηκε στη συνέχεια – το τηλεοπτικό κοινό στην απόφαση του.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των live αποτελεσμάτων, παρακολουθήσαμε το μεγαλύτερο θρίλερ μέχρι σήμερα μιας και τόσο η Ειρήνη Τσοκούνογλου όσο και ο Μάνος Μακρόπουλος ανέβαιναν ποσοστό με το ποσοστό. Μάλιστα οι δυο τραγουδιστές έφτασαν στο 45% – 45% όπου και η αγωνία τους εύλογα χτύπησε κόκκινο!

Με ποσοστό, όμως, 51% η Ειρήνη Τσοκούνογλου κατόρθωσε να μείνει στο The Voice και να είναι εκείνη που θα διεκδικήσει ακόμα και τη μεγάλη νίκη για την ομάδα του Σάκη Ρουβά!

 

Με εντυπωσιακό τρόπο κατόρθωσε να περάσει στην επόμενη φάση του The Voice ο διαγωνιζόμενος από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη. Ο λόγος για τον Νάσο που βρέθηκε και πάλι στη σκηνή, αυτή τη φορά στη φάση των live Cross Battles.

Ο λαϊκός τραγουδιστής επέλεξε μαζί με τον coach του να ερμηνεύσει το κομμάτι “Ποια νύχτα σ’ έκλεψε” σε στίχους Λευτέρη Παπαδόπουλου και μουσική Μίμη Πλέσσα.

 

Και σε αυτή την εμφάνιση, ο Νάσος κατόρθωσε να αποσπάσει θερμά σχόλια από την κριτική επιτροπή ενώ εισέπραξε και τον έντονο ενθουσιασμό του κοινού που βρισκόταν στο στούντιο του τάλεντ σόου.

Έτσι, παρά την δυναμική εμφάνιση της αντιπάλου του από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, Σάρα Χάιντερ ο τραγουδιστής κατόρθωσε να περάσει στην επόμενη φάση.

Και δη με περισσή άνεση μιας και συγκέντρωσε ποσοστό 70% των θετικών ψήφων του τηλεοπτικού κοινού!

Πως σας φάνηκε αλήθεια η εμφάνιση του διαγωνιζόμενου;

 

Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο The Voice of Greece είχε καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις.

Η Έλλη Πλατάνου, η γυμνάστρια που κανείς δεν πίστευε πως είναι γυμνάστρια, είχε φοβερή ενέργεια σε κάθε της εμφάνιση και το ίδιο έκανε και στο δεύτερο live.

Ανέβηκε στη σκηνή για να διεκδικήσει την παραμονή της στο παιχνίδι και τους ξεσήκωσε όλους.

Κοινό, κριτές ακόμα και τους τηλεθεατές.

Οι coaches είχαν σηκωθεί από τις καρέκλες τους και χόρευαν ενώ εκείνη δεν δίστασε να προτρέψει και τους τηλεθεατές να κάνουν το ίδιο στα σπίτια τους.

Η Έλλη κατάφερε για άλλη μια φορά να στήσει πάρτι στο πλατό.

 

Δείτε και τις υπόλοιπες εμφανίσεις:

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»