«Τα κορίτσια το βράδυ πριν φύγουν από το #GNTMgr ήταν μαζεμένες σε μια γωνιά και μου είπαν...»

 

Τα εγκαίνια του νέου ατελιέ του Άγγελου Μπράτη έγιναν την Πέμπτη (5/12) και φίλοι και συνεργάτες του έσπευσαν να βρεθούν κοντά του.

Δηλώσεις στις κάμερες έκαναν το βράδυ της Πέμπτης, Βίκυ Καγιά και Ζενεβιέβ Μαζαρί, με αποκαλύψεις για το #GNTMgr. Έξαλλη η Καινούργιου χωρίς λόγο...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η παρουσιάστρια και κριτής του ριάλιτι μόδας, προσπάθησε να προστατεύσει τις διαγωνιζόμενες, ενώ παράλληλα αποκάλυψε τι της είπαν τα επίδοξα μοντέλα το τελευταίο βράδυ πριν φύγουν από το σπίτι του GNTM.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Μην ξεσυνερίζεστε τα κορίτσια που είναι 5 μήνες μέσα στο σπίτι και έχουν τρελαθεί. Έχουν ξεχάσει κι αυτά που ξέρουν τα παιδιά. Πραγματικά, τώρα που είναι έξω, το βράδυ πριν φύγουν ήταν μαζεμένες σε μια γωνία και μου είπαν “δε ξέρω πως μπορώ τώρα να είμαι ξανά έξω μόνη μου χωρίς όλους εσάς να με προστατεύετε. Δε ξέρω πως μπορώ να πάω απέναντι από τον δρόμο”» είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά.

Δείτε τις δηλώσεις της στο παραπάνω βίντεο.

 

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Ευτυχείτε ξέσπασε με αφορμή ένα βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή της και άκουσε την Βίκυ Καγιά να λέει, να μην ξεσυνεριζόμαστε τα κορίτσια του GNTM γιατί είναι καιρό μέσα στο σπίτι και έχουν τρελαθεί.

«Παιδιά είστε με τα καλά σας; Κόσμος είναι 5 μήνες σε νοσοκομεία, κόσμος φεύγει 5 μήνες στο εξωτερικό για δουλειά χωρίς κανέναν δικό του χωρίς επικοινωνία, στα καράβια, εσώκλειστος και μιλάμε για το σπίτι του GNTM που έχουν τα πάντα;

100 μην πω, μην τις χαρακτηρίσω και δε θέλω. Που μπαίνετε με δικιά σας επιλογή και τρελαίνεστε. Τι να διαχειριστείτε; Το ψώνιο δεν μπορείτε να διαχειριστείτε!», είπε.

Δείτε το βίντεο

 

Η art director του ριάλιτι έκανε δηλώσεις στην κάμερα του “Πρω1νού” και για τον Άγγελο Μπράτη, δήλωσε: “Με τον Άγγελο είμαστε φίλοι πολύ πριν το GNTM. Λατρεύω τον τρόπο που σχεδιάζει”!

Ότα η δημοσιογράφος του “Πρω1νού”, Μαρία Κοκολάκη της είπε πως τελευταίως τη συναντούν σε πολλές εκδηλώσεις, με χιούμορ απάντησε πως νιώθει… μαϊντανός: “Έχω γίνει τύπου μαϊντανός κανονικός ξαφνικά”!

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί εξήγησε και τον λόγο που δύσκολα κάνει φιλίες: “Είμαι πάρα πολύ δύσκολη, έχω πολύ λίγους φίλους. Δεν ξέρω αν φταίει η δυσλεξία μου αλλά δεν έχω φίλτρο. Ο εγκέφαλος μου ήδη κουράζεται να μπει στη διαδικασία να μιλήσει”!

Mίλησε και για το ριάλιτι μόδας και απάντησε στις κοπέλες που είχαν ισχυριστεί πως δεν τις τάιζαν στα παρασκήνια.

«Είναι αστείο να λένε πως δεν τις ταΐζουμε. Το GNTM είναι μια παραγωγή 200 ανθρώπων. Είμαστε όλοι μαζί εκεί από το πρωί. Υπάρχουν κανονικά τα γεύματα. Η τροφή τους είναι ξεκάθαρη. Όλο το crew που μέσα σε αυτό είναι και τα κορίτσια, τρώει κανονικά. Επιπλέον στο σπίτι, επειδή έχω πάει τα ψυγεία είναι γεμάτα. Και είναι ενήλικες. Δεν θα πηγαίνουμε να τις ταΐζουμε εγώ και η Έλενα. Η δεκάδα αυτή που βλέπετε ακόμη στο σπίτι του GNTM είναι αυτή που πίστευα» είπε χαρακτηριστικά η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου…» - Το beef με τον Νότη Σφακιανάκη
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
Σπαράζει η Ελένη Βιτάλη στο «αντίο» για τον αδελφό της: «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου»
#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears