Οι πιο πολυσυζητημένες μουσικές σκηνές της σεζόν!

Red Live
Στην Παλιά Λευκωσία, η αγαπημένη μουσική σκηνή, πλήρως ανακαινισμένη και ενισχυμένη με δυνατά ονόματα του πενταγράμμου, είναι έτοιμη να καθηλώσει τους φανατικούς θαμώνες της. Στη νέα σεζόν, επανέρχεται δυναμικά με εντελώς ανανεωμένο χώρο, υπερσύγχρονη ηχητική κάλυψη και όπως πάντα πρωτοπόρο ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Οι εκρηκτικοί Prospectus εμφανίζονται κάθε Σάββατο, καθώς και στις φοιτητικές μπουάτ τις Τρίτες μαζί με τα Ξύδια Ατελείωτα. Το Red Live βέβαια μας έχει συνηθίσει τόσα χρόνια στις μεγάλες του συναυλίες με γνωστά ονόματα των μουσικών δρωμένων της Ελλάδας. Στις 13 Νοεμβρίου φιλοξενείται ο γνωστός τραγουδοποιός, Νίκος Πορτοκάλογλου. Η συνέχεια έπεται και αναμένεται ακόμη πιο ηχηρή…
Διεύθυνση: Διονύσου 15, Πλατεία Παλιού Δημαρχείου Λευκωσίας
Τηλ. 22767711
 

 

Down Town Live
To Down Town Live (πρώην Αυλαία) έχει γράψει τη δική του ιστορία στη νυχτερινή ζωή της πρωτεύουσας, φιλοξενώντας διαρκώς καινούρια και πρωτότυπα μουσικά σχήματα. Μία εβδομάδα στο Down Town ξεκινάει χαλαράααααα με φοιτητική μπουά την Τρίτη, συνεχίζει με τους Βreaking Band κάθε Τετάρτη, ανεβαίνει λίγο την Πέμπτη με τους Παπιγιόν που παίζουν all in the mix και κορυφώνεται Παρασκευή και Σάββατο. Κάθε Παρασκευή οι OnTour μας ξεναγούν στο έντεχνο ελληνικό και ξένο ροκ και κάθε Σάββατο οι γνωστοί μάς Minus One απογειώνουν τον ήχο με δυνατά pop rock ακούσματα. Στις 13 Νοεμβρίου η σκηνή φιλοξενεί τον Φοίβο Δεληβοριά με την παράστασή του ο «Ο Μπάσταρδος Γιος».
Διεύθυνση: Εμμανουήλ Ροΐδη 2, Λευκωσία
Τηλ. 99810011
 

 

Enallax Live
Η μουσική σκηνή Εναλλά ήταν ανέκαθεν ένας χώρος όπου φιλοξενούσε σημαντικούς καλλιτέχνες με άποψη και μουσικά προγράμματα με ποιότητα, ήθος και χαρακτήρα. Είναι φιλόξενος και ζεστός νυχτερινός χώρος όπου έμαθε να τοποθετεί ψηλά τον πήχη της διασκέδασης αλλά και της ψυχαγωγίας, έρχεται τη φετινή σεζόν με δυνατά σχήματα στο πρόγραμμά του. Κάθε Τρίτη οι Λουβάνα Δίσκοι ξεκινούν την βδομάδα με live sessions. Κάθε Πέμπτη οι CoinDrop με τον Ανδρέα Καπάταη παρτάρουν μέχρι πρωίας και κάθε Σάββατο οι The Big Band Theory κάνουν δικά τους μουσικά πειράγματα. Το πρόγραμμα συμπληρώνει η Stand Up Comedy What the Fat με τον Λούη Πατσαλίδη και την Χριστιάνα Αρτεμίου.
Διεύθυνση: Λεωφόρος Αθηνάς 16, Λευκωσία
Tηλ. 22430121, 96659665
 

 
Κύκλος Μουσική
Δεν συνηθίζω να κάνω κριτικές (πέραν του φιλικού τραπεζιού), όμως αντικειμενικά μπορώ να πω ότι τα παιδιά του Κύκλος Μουσική τα σπάνε. Και δεν το λέω μόνο εγώ. Ρωτήστε όσους είχαν την τύχη να τους ακούσουν από κοντά. Σε ένα σκοτεινό χώρο που σε «αναγκάζει» κυριολεκτικά να κοιτάς στην πολύφωτη σκηνή, οι μουσικοί του Κύκλου είναι διαλεκτοί και το δίδυμο Στέφανος Στεφάνου και Γιώργος Ιωάννου καθηλώνουν και διασκεδάζουν το κοινό με τις ερμηνείες τους, αλλά και με τη μοναδική τους χημεία πίσω από τα μικρόφωνα. Από την παρέα δεν λείπει βέβαια και μία φρέσκα γυναικεία φωνή, αυτή της Φώτιας Ανδρέου.
Πρόγραμμα: Κάθε Παρασκευή & Σάββατο στις 23:00, Παραμονές Αργιών
Κάθε Τετάρτη στις 21:00 η Κόντρα Μπάντα (εντεχνο – ρεμπέτικα)
Διεύθυνση: Ανδρέα Δρουσιώτη 17, Πλατεία Ηρώων, Λεμεσός
Τηλ. 25107230

 

 

Ravens Limassol Hall
Ένα δρόμο πιο κάτω από την πολυκοσμική πλατεία Σαριπόλου, το Ravens Limassol Hall αποτελεί ίσως την πιο πολυδιάστατη και εναλλακτική πρόταση της πόλης σε live μουσική. Οι μουσικές του προτάσεις γεμίζουν την εβδομάδα με διαφορετικά ονόματα και μπάντες που ο κόσμος έχει αγαπήσει με first και coolest τους Λωποδύτες, κάθε Παρασκευή. Επίσης, σταθερά κάθε Πέμπτη οι Σάββας Ισοβίτης και Στέλιος Στυλιανού. Δεν είναι τυχαίο που Έλληνες καλλιτέχνες όπως ο Παύλος Παυλίδης και Χρήστος Θηβαίος, ανάμεσα σε άλλους, επιστρέφουν σταθερά κάθε χρόνο στη σκηνή του Ravens. Κέφι, μπύρα, καλή παρέα, rock ‘n roll και… φύγαμε για Ravens!
Πρόγραμμα: Κάθε Τρίτη Φοιτητική Μπουάτ με τους Cashiers,
Κάθε Τετάρτη The Big Band Theory
Κάθε Πέμπτη Σάββας Ισοβίτης και Στέλιος Στυλιανού
Κάθε Παρασκευή Λωποδύτες
Κάθε Κυριακή Βύρωνας Πότσος και Σταύρος Σιαμτανης
Κάθε πρώτο Σάββατο του μήνα Stand up Comedy what the fat με τον Λούη Πατσαλίδη και την Χριστιάνα Αρτεμίου.
Κάθε τέταρτο Σάββατο The Tease!
Διεύθυνση: Σαριπόλου & Σωκράτους Γωνία 4, Λεμεσός
Τηλ. 99614100

 

 


Η Έντεχνη Ροκ Σκηνή Στο Πέραμα
Η Έντεχνη Ροκ Σκηνή στο Πέραμα δεν χρειάζεται συστάσεις, αφού μετρά πολλά χρόνια στη νυχτερινή ζωή της Λεμεσού και μάλιστα στην καρδιά της πόλης, στην ιστορική οδό Ζικ Ζακ. Χιλιάδες κόσμος έχει περάσει από δω και έχει ταξιδέψει με το πλούσιο μουσικό πρόγραμμα της σκηνής. Φέτος, ένας νέος περφόρμερ προστέθηκε στο δυναμικό του σχήματος, δίνοντας έτσι μία διαφορετική, ποιοτική νότα. Ο λόγος για τον Ανδρέα Πρωτοπαπά, ο οποίος μαζί με τoν Βύρωνα Πότσο, τον Γιώργο Γιωργαλλέτο και την ορχήστρα, δίνουν στον κόσμο ένα πρόγραμμα συγκινητικό αλλά και ανεβαστικό, ο καθένας με τα μοναδικά του χαρακτηριστικά.
Πρόγραμμα: Κάθε Παρασκευή & Σάββατο στις 23:00, Παραμονές Αργιών
Διεύθυνση: Ζικ Ζακ 12, Λεμεσός
Τηλ. 25373763

 

 

Πράξια Αρέστη

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων