21 χρόνια μετά, αποκαλύπτεται πώς είχαν επιλεγεί τα μέλη των ONE!

 
Πως και με ποιους έγινε η audition για την επιλογή των μελών των θρυλικών One;
Το πιο δημοφιλές ελληνικό boyband, οι ONE, με τις εμφανίσεις τους στο club Voodoo, έδωσε στο πολυπληθές ακροατήριο τους την χαρά της επανένωσης, έστω και για λίγο. Ο Αργύρης Ναστόπουλος, μέλος του συγκροτήματος, ανοίγει για πρώτη φορά την καρδιά του στο zappIT και μοιράζεται το πως έγινε η audition για την επιλογή των μελών των θρυλικών One!
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Πες μας για την εμπειρία σου στην audition για τους One.

H ανακοίνωση της δημιουργίας του πρώτο ελληνικού boyband προκάλεσε πανελλαδικό ενδιαφέρον. Η κάλυψη της κενής θέσης για το 4ο μέλος του συγκροτήματος ήταν πρόκληση για τους επίδοξους τραγουδιστές της εποχής και με αφορμή την χωρίς προηγούμενο επιτυχία των Take That ,Boyzone, Five, Backstreet Boys, N SYNC και τόσων άλλων ανδρικών συγκροτημάτων παγκοσμίως. Η audition πραγματοποιήθηκε στα τέλη Απριλίου 1999, ημέρα Κυριακή, στο Studio Sierra . Εκεί, λοιπόν, μαζεύτηκαν εκατοντάδες υποψήφιοι ηλικίας περίπου 20 ετών – εμφανίστηκε και ένας 40αρης ιεροψάλτης .Η κριτική επιτροπή ήταν η πλέον αρμόζουσα αφού την αποτελούσαν πασίγνωστα πρόσωπα της μουσικής βιομηχανίας της εποχής όπως, Θέμης Γεωργαντάς , Ναταλία Γερμανού,  Γιώργος Θεοφάνους, ο Ανδρέας Κουρής από το Mad, ο Θάνος Καραγρηγόρης της EMI ,η Wendy – χορογράφος της σχολής του Φωκά Ευαγγελινού και ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος που ήταν και ο παραγωγός του Group . Η audition αποτελείτο από 3 στάδια. Στο πρώτο, όλοι έπρεπε να χορέψουν. Επτά άτομα πέρασαν στην δεύτερη φάση που ήταν η προσωπική συνέντευξη με ερωτήσεις που αφορούσαν κυρίως την προσωπικότητα μας. Η τελική 7αδα υπό την καθοδήγηση της Wendy  και ύστερα από πρόβες μιας ώρας έμαθε μια χορογραφία, η οποία παρουσιάστηκε στην επιτροπή. Στο τέλος, απέμειναν 3 υποψήφιοι από τους οποίους ο ένας θα επιλεγόταν για να καλύψει την κενή θέση. Τελικά επέλεξαν 2 άτομα, εμένα και τον Πάνο, και έτσι το συγκρότημα των One συγκροτήθηκε μαζί με τους Κωνσταντίνο, Φίλιππο και Δημήτρη που ήταν και οι αρχικές επιλογές (χωρίς διαδικασία ακρόασης) του εμπνευστή του συγκροτήματος, Γιώργου Θεοφάνους. Λίγες μέρες αργότερα από εκείνη την ακρόαση, το συγκρότημα υπέγραψε με την MINOS – EMI και μπήκε αμέσως στο στούντιο για την ηχογράφηση του πρώτου τους δίσκου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Ήθελα να μείνω στους ONE, αλλά ο Γιώργος Θεοφάνους…»

Εργάζεσαι και ως DJ. Τι έχεις να μας πεις για αυτή σου την ιδιότητα;

Η δουλειά του DJ είναι καταρχήν εξαιρετικά υπεύθυνη και κοπιαστική εργασία και όχι όσο επιφανειακή δείχνει, τύπου βάζω τα ωραία μου ρούχα, πίνω ποτό και διαλέγω μουσικές. Ως DJ οφείλεις να είσαι διαρκώς ενημερωμένος για αυτά που συμβαίνουν στην ελληνική και ξένη δισκογραφία και καλείσαι να διασκεδάσεις τον κόσμο, «πιάνοντας» την επιθυμία της στιγμής και ανεξαιρέτως της δικής σου προσωπικής προτίμησης. Ο Dj καθορίζει το μουσικό ύφος και την αισθητική σε μια εκδήλωση και σε τεράστιο βαθμό η επιτυχή έκβαση της καθορίζεται από αυτόν.

Κάθε Πέμπτη και για όλο το χρόνο εμφανίζεστε ως One  σε γνωστό μαγαζί στην Αθήνα .Υπάρχει η ίδια χημεία μεταξύ σας όπως τότε;

Ναι φυσικά, είμαστε σας πληροφορώ και καλύτερα από τότε αφού ωριμάσαμε, αποστασιοποιηθήκαμε και περνάμε στην σκηνή εξαιρετικά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»