Η έκπληξη του Ρουβά στη παίκτρια του #TheVoiceGR με το πρόβλημα στις χορδές

 

Τα battles του μουσικού σόου συνεχίζονται και πλέον οι coaches είναι σε δύσκολη θέση καθώς η επιλογή τους κρίνεται στη λεπτομέρεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Δεύτερη ημέρα των battles και οι coaches έπρεπε να επιλέξουν έναν από τους δυο παίκτες, εκείνον που κατά την άποψη τους ερμήνευσε καλύτερα το τραγούδι στο ντουέτο.

Κι ενώ ο Σάκης Ρουβάς στις πρόβες έδειχνε ικανοποιημένος από τους δυο παίκτες του, όταν τους άκουσε στη σκηνή… απογοητεύτηκε.

Είναι ίσως η πρώτη φορά που βλέπουμε κάτι τέτοιο αφού συνήθως οι κριτές δυσκολεύονται να πάρουν την απόφαση τους.

Σε αυτή τη περίπτωση όμως τα πράγματα ήταν αλλιώς.

«Πρέπει να ομολογήσω πως δεν είμαι τόσο χαρούμενος όσο θα ήθελα να είμαι, στις πρόβες τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα. Σήμερα…», είπε και εξήγησε τον λόγο που δεν έμεινε ικανοποιημένος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί

 

Ουδείς περίμενε πως η Έλενα Παπαρίζου θα ερχόταν σε δύσκολη θέση ή ακόμη και σε ταραχή αφού μετά το ντουέτο που άκουσε από τους παίκτες της, η επιλογή ήταν δύσκολη.

Ήρθε σε δύσκολη θέση αφού το εισιτήριο για την επόμενη φάση ήταν μόνο ένα.

«Έχουν ιδρώσει τα χέρια μου», είπε πριν ανακοινώσει την απόφαση της ενώ έδειχνε ταραγμένη όταν άκουσε να την αποκαλούν "κυρία Έλενα"

 

Την Έλενα Παπαρίζου την έχουμε δει πολλές φορές να το κάνει αφού είναι ένα κορίτσι με ρυθμό και ζωντάνια αλλά τον Πάνο Μουζουράκη;

Ούτε καν που είχε περάσει από το μυαλό μας πως θα τον βλέπαμε να ρίχνει το ζεϊμπέκικό του. Κι όμως το έκανε, όταν δυο παίκτριες από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου ερμήνευσαν το «Επιτέλους».

Όχι, δεν σηκώθηκε στη σκηνή αλλά τα πλάνα να χορεύει στο ρυθμό του τραγουδιού ήταν απίθανα.

 

Ο Σάκης Ρουβάς αφού άκουσε και πάλι τη Βάλια να δίνει τον καλύτερο της εαυτό πάνω στη σκηνή σε αυτό το battle, έκανε μια ανακοίνωση που μας για μια ακόμη φορά μας έδειξε το μεγαλείο της ψυχής του.

«Ευελπιστώ του χρόνου να κάνω τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα. Θέλω να προχωρήσω και κατά τη διάρκεια αυτή που κάνω τις οικονομίες μου λόγω του προβλήματος υγείας που έχω με τις φωνητικές μου χορδές, να συνεχίσω», είχε πει η Βάλια στο τελευταίο knockout του μουσικού σόου.

Αυτή τη φορά η Βάλια ερμήνευσε υπέροχα το τραγούδι της με τον Σάκη να της λέει:

«Νομίζω πως πρέπει να αντιμετωπίσεις το θέμα της φωνής σου. Πονάει η καρδούλα μου να σε ακούω έτσι να τραγουδάς. Θέλω να βρούμε ένα τρόπο να γίνεις καλά και μετά να έρθεις να τραγουδήσεις μαζί μου. Μου αρέσεις πολύ. Τακτοποίησε το θέμα της φωνής σου», της είπε με την ίδια να απαντά: «Ναι, όταν έρθει η ώρα θα το κάνω» κι εκεί ακούσαμε την συγκινητική ανακοίνωση του Σάκη που έκανε την παίκτρια να βουρκώσει.

“Θέλω να βρούμε έναν τρόπο να γίνεις καλά και μετά θέλω να έρθεις να τραγουδήσεις μαζί μου. Είσαι τόσο καλή τραγουδίστρια και θέλω να καταλάβεις πόσο πολύ μου αρέσεις” σημείωσε ο Σάκης Ρουβάς αιφνιδιάζοντας την Βάλια Δήμου. “Έχοντας πει όλα αυτά νομίζω πως πρέπει να αντιμετωπίσεις το θέμα με την φωνή σου” πρόσθεσε.

Σ.Ρ.: Αν σου έλεγα ότι αυτό θα το φροντίσω εγώ τι θα έκανες;

Β.Δ.: Δεν ξέρω τι να πω… Πραγματικά… Δεν θα μπορούσα ποτέ να πιστέψω ότι θα μου προτείνατε κάτι τέτοιο, μου ακούγεται σαν όνειρο ειλικρινά και θα ήταν υπέροχο. Δεν έχω λόγια. Από την πρώτη, όμως, μέρα που παρατηρήσατε το πρόβλημα στις πρόβες θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που μου δώσατε τέτοια προσοχή. Διαρκώς ήσασταν υπερπροστατευτικός απέναντι μου

Σ.Ρ.: Θέλω να καταλάβεις ότι όλα αυτά που λέω τα εννοώ και αν το θες και συ την Δευτέρα θα σου κλείσω ραντεβού με τον Δημήτρη Λουλούδη που είναι ο γιατρός μου, ωτορινολαρυγγολόγος.

 

Στη φάση των Cross Battles προκρίθηκαν από την ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη οι Ελπίδα Γαδ, Κωνσταντίνα Κορδούλη, Θοδωρής Βερλής, Αναστάσιος Τσολακίδης (steal από την Έλενα Παπαρίζου).

Με την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη προχωρούν οι Ανδρομάχη Κοσκερίδου (steal από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη), Τζόρτζια Τζελάτη, Ταμάρ Μπαρσαμιάν, Μαριαλένα Τζιβανάκη.

Με την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου συνεχίζουν οι Μάκης Μέρας, Κωνσταντίνα Παπαστεφανάκη, Μαρίνα Δρεσίου (steal από τον Πάνο Μουζουράκη), Κωνσταντίνος Φραντζής, Αποστόλης Διαμαντόπουλος.

Από την ομάδα του Σάκη Ρουβά πήραν το εισιτήριο οι Αριστοτέλης Πολονύφης, Μαρίνα Μεμουσάι, Άννα Καπόνε – Πάπας (steal από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη), Σόνια Ηλιάδη, Ειρήνη Τσοκούνογλου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες