Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Κόβονται στην Ελλάδα τα «Αστέρια στην άμμο». Συνεχίζουν κανονικά στην Κύπρο!

  27/11/2019 12:19
Κόβονται στην Ελλάδα τα «Αστέρια στην άμμο». Συνεχίζουν κανονικά στην Κύπρο!

Κόβονται στην Ελλάδα τα «Αστέρια στην άμμο». Συνεχίζουν κανονικά στην Κύπρο!

  27/11/2019 12:19
 
Μπορεί ο Alpha Ελλάδας να θέτει εκτός προγράμματος τη σειρά «Αστέρια στην άμμο», ωστόσο η μεγάλη επιτυχία που καταγράφει η σειρά στην Κύπρο σε ποσοστά τηλεθέασης, επιβάλλει τη συνέχισή της! Εξάλλου πρόκειται για Παραγωγή Alpha Κύπρου και όχι Alpha Ελλάδας. 
 
Η υψηλή τηλεθέαση που καταγράφει ο ALPHA Κύπρου στην σημαντική – και ιδιαίτερα ανταγωνιστική ζώνη πριν το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι αποτελεί την πρώτη επιλογή των τηλεθεατών σε Μυθοπλασία την ώρα μετάδοσής της, επιβεβαιώνει από μόνο του το γεγονός ότι η σειρά στην Κύπρο θα συνεχιστεί κανονικά.

Ενδεικτικά χθες Τρίτη 26 Νοεμβρίου η σειρά «ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ» έγραψε 15,2% σε Σύνολο Πληθυσμού, ποσοστό υψηλότερο από τον Μέσο Όρο του καναλιού.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της AGB Nielsen από την έναρξη της σειράς τον περασμένο Σεπτέμβριο μέχρι και σήμερα, ο Μέσος Όρος τηλεθέασης στα Δυναμικά Κοινά είναι: 16.52 %, ενώ στις Γυναίκες 25 – 54 το ποσοστό ξεπερνά το 20%.
Σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, η Διεύθυνση του ALPHA Κύπρου είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη για τις επιδόσεις της σειρά, αφού είναι η πρώτη φορά που το κανάλι καταγράφει υψηλά και σταθερά ποσοστά στην σημαντική ζώνη πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Τόσο η σεναριογράφος Ρένα Ρίγγα όσο και οι παραγωγοί Ανδρέας Γεωργίου και Κούλλης Νικολάου δηλώνουν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι και ενθουσιασμένοι με την πορεία της δραματικής σειράς.

Τα ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ συνεχίζονται κανονικά, με τη σεναριογράφο Ρένα Ρίγγα να αποκαλύπτει ότι νέοι ρόλοι και παράλληλες ιστορίες θα ανατρέψουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα.
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας