Ο αυστηρός Θεοφάνους, τα γενέθλια του Μάστορα και η αποχώρηση στο #XFactorGR!

 

Ο Χρήστος Μάστορας είχε γενέθλια και στο X Factor του επεφύλασσαν μια έκπληξη που τον άφησε άναυδο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο Χρήστος Μάστορας έκλεισε χθες τα 33 του χρόνια, κι έτσι οι συνεργάτες του και οι παίκτες της ομάδας του φρόντισαν να του δώσουν τις ευχές τους, κάνοντάς του party έκπληξη!

Τα τρία αγόρια της ομάδας του, λοιπόν, βγήκαν απρόσμενα στο stage τραγουδώντας το γνωστό άσμα και κρατώντας μια τούρτα-υπερπαραγωγή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΤι φόρεσαν τα fashion icon στα τηλεοπτικά shows της εβδομάδας (10-15/11); Crash test: Μπόμπα, Μακρυπούλια, Φουρέιρα ή Βανδή με το νέο look στα μαλλιά... and the winner is....

Ο κριτής του talent show έμεινε έκπληκτος και η χαρά ήταν ολοφάνερη στο πρόσωπό του. Μάλιστα, έσβησε την ομολογουμένως εντυπωσιακή τούρτα του και έκανε και την ευχή του. Όλοι του έδωσαν τις θερμότερες ευχές τους, και φυσικά τον φίλησαν και τον αγκάλιασαν!

Δείτε την τούρτα του και όσα συνέβησαν στο πλατό του Χ Factor για τα γενέθλια του Χρήστου!

Δείτε το παρακάτω βίντεο με το Party για τα γενέθλιά του...

 

Για μια ακόμα φορά βρέθηκαν στη σκηνή του X Factor οι Liak and the Cover στο 5ο live το βράδυ της Πέμπτης. Το συγκρότημα του Γιώργου Θεοφάνους, ωστόσο, είχε μια μικρή λεκτική επίπληξη από τον μέντορα τους.

Συγκεκριμένα, στο εισαγωγικό τους απόσπασμα, οι Liak and the cover «τα άκουσαν» από τον δημοφιλή μουσικοσυνθέτη σχετικά με την όχι και τόσο θερμή διάθεση που έδειχναν στην πρόβα.

«Αν βαριέσαι να συμμετέχεις, Παναγιώτη, μπορείς να πας σπίτι σου άμα θές» ανέφερε εμφανώς εκνευρισμένος ο Γιώργος Θεοφάνους. «Και εσύ κοιμάσαι λίγο σήμερα. Ο μόνος ξύπνιος είναι ο Άγγελος από εκεί».

«Επειδή είναι τετραπλό το ρεφρέν στο τέλος θα πρέπει να το φουσκώσουμε αυτό το πράγμα. Είδα ο Άγγελος προσπαθούσε, πρέπει να το μεγαλώσουμε αυτό το πράγμα…» πρόσθεσε.

Με την εμφάνιση τους, βέβαια, οι Liak and the cover κατόρθωσαν να κερδίσουν κοινό και κριτές και να ακούσουν τα θερμά σχόλια του μέντορα τους. «Ήθελα αυτό το μέτρο. Χάρηκα πάρα πολύ που το είπατε και ελπίζω να πάτε καλά» σχολίασε.

Πως σας φάνηκε, αλήθεια, η εμφάνιση του συγκροτήματος;

 

To «Purple rain» ερμήνευσαν οι AC²

 

Το «Κι αν σε θέλω» από τους Άνω Κάτω άφησε ικανοποιήμενους του κριτές.

 

Η Ζωή Μισέλ Μπακίρη έδωσε τον καλύτερο της εαυτό για να μην βρεθεί ξανά προτεινόμενη.

 

Ο Γιάννης Τεργιάκης μέτρησε τα αστέρια και ενθουσίασε!

 

Το «Ποια νύχτα σ’ έκλεψε» από τον Γιάννη Γρόση άφησε για ακόμα μια φορά ενθουσιασμένους τους κριτές.

 

«Φίλα με» ερμήνευσε ο Κωνσταντίνος Στίνης.

 

Ο Δημήτρης Παπατσάκωνας «Όνειρο ήτανε»!

 

Μια διάθεση να ξεσηκώσει κοινό και κριτική επιτροπή, η Λίλα Τριάντη βρέθηκε ξανά στη σκηνή του X Factor στο 5o live show! Αυτή τη φορά, η όμορφη τραγουδίστρια επέλεξε μαζί με την μέντορα της, Μελίνα Ασλανίδου την επιτυχία »

Η Λίλα Τριάντη κέρδισε με ευκολία τα βλέμματα με την εντυπωσιακή της εμφάνιση στη χορογραφία του κομματιού. Τις εντυπώσεις όμως των κριτών τις κέρδισε;

«Με εσένα συμβαίνει το εξής περίεργο. Όταν τραγουδάς είσαι πιο σωστή, ρυθμική, κάνεις πιο καλό control πάνω στο λαιμό σου. Έχεις μια τσαχπνινιά που μαζί με την αυτοπεποίθηση, το κλέβεις. Και λάθος δηλαδή να ‘ναι δεν το καταλαβαίνει ο άλλος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Θεοφάνους στην όμορφη διαγωνιζόμενη του X Factor. «Για μένα το λάθος δεν είναι δικό σου» δήλωσε ο μουσικοσυνθέτης και απευθύνθηκε στην μέντορα της Λίλας Τριάντη, Μελίνα Ασλανίδου. «Είμαστε στο 5ο live. Εγώ πιστεύω ότι το κορίτσι αυτό έχει πολύ δυνατή φωνή. Σε αυτό που είδαμε την έχουμε ήδη δει. Δεν πρέπει να μας πείσετε ότι είναι μια σπουδαία τραγουδίστρια και πρέπει να παραμείνει».

Με τη σειρά της, η Μελίνα Ασλανίδου απάντησε πως «Σιγά σιγά θα τα δείτε όλα» για να προσθέσει λιτά ο Γιώργος Θεοφάνους, «μπορείνα μην υπάρχει η δυνατότητα αυτή την επόμενη φορά».

«Έχω τις αντιρρήσεις μου όσον αφορά τις διασκευές. Σ’ αρέσει το λατινογενές αλλά, με αγάπη θα προτείνω, την επόμενη φορά αν θέλει να παραμείνει εκεί γιατί δεν μας ρίχνεις ένα Conga της Gloria Stephen;» αναρωτήθηκε ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος στην κριτική του.

«Με το που κάνουμε αυτό το γνωστό κομμάτι latin αμέσως το αδυνατίζουμε. Όποιος και να το πει, έτσι νομίζω» συμπλήρωσε ο ραδιοφωνικός παραγωγός και κριτής του X Factor. «Μόνο η Λίλα μπορεί να το κάνει αυτό. Είναι μια όαση. Είναι η μόνη που κάνει σόου και το έχει πάρα πολύ, αισθάνομαι πολύ περήφανη» συμπλήρωσε η Μελίνα Ασλανίδου για την παίκτρια της ομάδας της.

 

Τελικά οι Άνω Κάτω και η Λίλα βρέθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση, με την Λίλα τελικά να αποχωρεί!

 

Ο ράπερ FY έβαλε πάντως φωτιά στη σκηνή του X Factor ξεσηκώνοντας τον κόσμο. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!