Ο Χάρης, τα ... boobs της Αντελίνας, η θεαματική βουτιά & η σπόντα για τρίτο παιδί στο #Globetrotters

 

Ο Χάρης και η Αντελίνα έτρεξαν σε αγώνα δρόμου με το σόι του Usain Bold! Η απίστευτη πλάκα του Μιχάηλ-Άγγελου στον πατέρα του! Ο Παντελής και ο Χρήστος έγιναν για λίγο αθλητές του σούμο!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Tο βράδυ της Τετάρτης, ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη ταξίδεψαν στην Τζαμάικα για χάρη των γυρισμάτων της ταξιδιωτικής εκπομπής Globetrotters.

Το αγαπημένο ζευγάρι κάθε εβδομάδα βρίσκεται σε ένα διαφορετικό μέρος του κόσμου και προσπαθεί να βγάλει εις πέρας κάποιες δοκιμασίες, προκειμένου να πετύχει το σκοπό του. Κατά τη διάρκεια των δοκιμασιών, το ερωτευμένο ζευγάρι εκφράζεται αυθόρμητα με τους τσακωμούς και τις εντάσεις να μην λείπουν από τις περιπέτειές τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Spoiler! Αυτοί οι δύο είναι οι νικητές του ταξιδιωτικού ριάλιτι #Globetrotters!

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο λοιπόν, η Αντελίνα Βαρθακούρη κλήθηκε να κάνει clif diving από ένα πολύ υψηλό σημείο με τον Χάρη Βραθακούρη να έχει τρομερή αγωνία και άγχος για την αγαπημένη του. Η αλήθεια είναι ότι το σημείο ήταν πολύ υψηλό, όμως η Αντελίνα Βαρθακούρη δεν έκανε πίσω ούτε στιγμή. Μάλιστα, προκειμένου ο γνωστός καλλιτέχνης να την πείσει να μην το κάνει της ανέφερε λίγο πριν βουτήξει ότι θέλουν να κάνουν και τρίτο παιδί.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη ξεπερνά κάθε φορά τα όρια της!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο...

 

Η δεύτερη αποστολή του ζευγαριού για το ζευγάρι ήταν να τρέξει σε αγώνα με τα μέλη της οικογένειας του παγκόσμιου πρωταθλητή από τη Τζαμάικα αλλά και να επιστρέψουν στην Ελλάδα με μία πέτρα από το χωριό όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Ο Χάρης και η Αντελίνα κατάφεραν να φτάσουν εκεί και να βρουν τη θεία του Γιουσέιν Μπολτ η οποία και οργάνωσε τον αγώνα με ανίψια και ξαδέλφια του.

Η αποστολή τούς ήθελε να τερματίζουν τέταρτοι στον αγώνα και τελικά τα κατάφερε ο Χάρης ενώ στην πέμπτη θέση τερμάτισε η Αντελίνα η οποία όμως είχε λόγο που δεν μπορούσε να τρέξει πιο γρήγορα τον ο οποίο και επεσήμανε ο σύζυγός της.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο...

 

Η Αντελίνα Βαρθακούρη μαζί με τον Χάρη Βαρθακούρη έχουν γίνει αγαπημένο ζευγάρι των τηλεθεατών που διασκεδάζουν με τα αθώα μα συνεχή καβγαδάκια τους στο Globetrotters.

Παρόλα αυτά, στο επεισόδιο στη Τζαμάικα το ζευγάρι ήταν μέσα στα μέλια και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τη Φαίη μας και την ομάδα της στο Πρω1νό.

«Η Τζαμάικα τους έκανε καλό! Τι παιχνιδάκια είχαν… τι «έρωτα μου», δεν μάλωσαν καθόλου. Εκτός αν από τα γυρίσματα, αυτό ήταν το πρώτο στη σειρά, οπότε δεν είχαν αισθανθεί ακόμα άνετα και ήταν πιο μετρημένοι. Και στις γλύκιες μας αρέσουν», ανέφερε συγκεκριμένα η Φαίη και λίγα λεπτά μετά έλαβε στο κινητό της ένα μήνυμα από την Αντελίνα Βαρθακούρη.

«Το κορίτσι το όμορφο λέει: «Δεν τσακωθήκαμε καθόλου. Ήταν το 6ο κατά σειρά μέρος. Είναι η Τζαμάικα που έχει ωραία ενέργεια. Όποιοι τσακώνονται να πάνε Τζαμάικα», είπε Φαίη μεταφέροντας στον αέρα της εκπομπής το μήνυμα της Αντελίνας.

 

Και ενώ όλοι οι παίκτες του ταξιδιωτικού παιχνιδιού βρίσκονται σε τελείως διαφορετικούς προορισμούς ανά τον κόσμο για να φέρουν σε πέρας τις αποστολές τους, ο Στέλιος Κρητικός με τον γιο του Μιχάηλ Άγγελο δείχνουν να το καταδιασκεδάζουν! 

Ο Στέλιος και ο Μιχαήλ - Άγγελος κατέφθασαν στο μυθικό Νεπάλ, όπου γνώρισαν μοναχούς, με τους οποίους προσπάθησαν να τραγουδήσουν με λαρυγγισμούς και να πάρουν μια τούφα από τα μαλλιά των Σαντού.

Αυτή ήταν η αποστολή που τους έδωσε ο Πέτρος Πολυχρονίδης. Στο μεταξύ, όμως, είπαν στον ελεύθερο χρόνο τους να χαλαρώσουν και να βρεθούν σε έναν χώρο για να κάνουν ηχοθεραπεία.

Αυτό που έκανε ο Μιχαήλ-Άγγελος, όμως στον πατέρα του ήταν πράγματι απίστευτο. Και το πιο απίστευτο ήταν ότι ο Στέλιος Κρητικός δεν το κατάλαβε αλλά χρειάστηκε να του το αποκαλύψει πολύ αργότερα ο ίδιος.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο.

 

Από τη μικρή και ήρεμη Ισλανδία, ο Παντελής και ο Χρήστος προσγειώθηκαν στη φασαρία και την πολυχρωμία του Τόκιο, των 14 εκατομμυρίων κατοίκων.

Εκεί, η αποστολή τους ήταν να παίξουν σούμο, κάτι που αρχικά τούς φάνηκε κάτι πολύ απλό όμως αργότερα, όταν μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, τα βρήκαν σκούρα!

Πρώτα στον αγωνιστικό χώρο μπήκε ο Χρήστος ο οποίος από τα πρώτα κιόλας λεπτά άρχισε να παραπονιέται για το πόδι του που είχε χτυπήσει σε προηγούμενη αποστολή.

Έτσι στη συνέχεια μπήκε ο Παντελής τον οποίο όμως ο αθλητής του σούμο έκανε με τα... κρεμμυδάκια!

Οι διάλογοι των δύο σεφ που γνωρίσαμε στο Master Chef φυσικά ήταν απολαυστικοί όπως βέβαια και η... περιβολή τους μετά την απόφασή τους να φορέσουν τις γνωστές... βράκες των αθλητών του Σούμο.
Δείτε απόσπασμα από τις προσπάθειες των δύο παικτών.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο.

 

Δείτε τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»