«Βλέποντας την πρώτη εκπομπή δεν κοιμήθηκα το βράδυ. Αναρωτιόμουν έκανα σωστά;»

Για την εκπομπή του "Casa de Mikel" μίλησε στο Tv Capuccino ο Μιχάλης Σοφοκλέους, αποκαλύπτωντας το παρασκήνιο πίσω από την πρόταση, τον λόγο που είπε το "ναι", αλλά και την σύγκριση με τον Λούη Πατσαλίδη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Πώς αποφάσισες να κάνεις αυτό το επαγγελματικό βήμα;

Δεν ήταν δική μου ιδέα, καθώς η πρόταση ήρθε από τον ΑΝΤ1 μέσω του Ντίνου Οδυσσέως και η αλήθεια είναι ότι με έπιασε λίγο εξ αποροόπτου. Τελειώνοντας από τη "Μουρμουρα" είχα πρόταση να συνεχίσω και από τον Alpha. Ωστόσο η συγκεκριμένη ιδέα για μια σατιρική εκπομπή μου κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον με αποτέλεσμα να θέλω να απαντήσω θετικά ότι και αν έφερνε μαζί της, είτε αυτό ήταν η επιτυχία, είτε η αποτυχία. Γενικότερα είμαι άνθρωπος που ρισκάρω και μου αρέσουν οι προκλήσεις, επομένως είπα ότι κάτω από συγκεκριμένους όρους θα αναλάβω το "Casa de Mikel".

Είσαι τώρα ένα μήνα "στον άερα". Είσαι ευχαριστημένος από τον Μιχάλη αλλά και από την ανταπόκριση του κοινού;

Νιώθω ότι εκπομπή με εκπομή το προϊόν μας βελτιώνεται. Δεν σου κρύβω ότι βλέποντας την πρώτη εκπομπή δεν μπόρεσα να κοιμηθώ το βράδυ. Αναρωτιόμουν αν έκανα τη σωστή κίνηση κι αν καλώς προχώρησα με το συγκεκριμένο πρότζεκτ. Κάναμε όμως κάποιες διορθωτικές αλλαγές όσον αφορά τη δομή, τη ροή της εκπομπής και το περιεχόμενο - ασχέτως ότι η εκπομπή έγραψε νούμερα - οι οποίες θεωρώ ότι σημαντικές και έπρεπε να γίνουν. 

Είσαι αυστηρός κριτής του εαυτού σου;

Πάρα πολύ. Επειδή απολαμβάνω κάθε δουλειά μου, φεύγοντας από το γύρισμα θέλω να φεύγω με την ικανοποίηση ότι έδωσα το 150% των δυνατοτήτων μου. Ότι κάναμε όλοι μια δουλειά στην οποία δώσαμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Σκοπός μου είναι στο τέλος της ημέρας να μου αρέσει προσωπικά αυτό που βλέπω, ανεξάρτητα από τα νούμερα. Αν με καλύψει το τελικό αποτέλεσμα σαν Μιχάλη, τότε είμαι ικανοποιημένος. Δεν μπορώ να φεύγω από το γύρισμα απογοητευμένος για κάτι που πήγε λάθος. Είμαι τελειομανής. 

Σε ενοχλεί καθόλου η σύγκριση με τον Λούη Πατσαλίδη;

Κατ' αρχάς να ξεκαθαρίσουμε ότι οι σχέσεις μας με τον Λούη είναι άψογες, φιλικές και συχνά πυκνά αστειευόμαστε με διάφορους τρόπους. Μιλήσαμε κιόλας μετά την εκπομπή και τον προσκάλεσα όποτε θέλει να έρθει σαν καλεσμένος στο πλατό. Μου ευχήθηκε κάθε επιτυχία και όπως μου είπε οποιαδήποτε στιγμή θέλω τη συμβουλή του να μην διστάσω να τον πάρω τηλέφωνο. Τώρα όσον αφορά τη σύγκριση από το κοινό, καταλαβαίνω απόλυτα τον κόσμο της Κύπρου και τον δικαιολογώ. Ήταν αναμενόμενη αυτή η σύγκριση, την περίμενα. Αν σκεφτείς ότι το κοινό βλέπει το συγκεκριμένο τηλεοπτικό προϊόν του Λούη εδώ και 7 χρόνια χωρίς να υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην τηλεόραση - πέρα από μία προσπάθεια του Κώστα Πρίγκιπα, τον οποίο έχω στη σεναριακή μου ομάδα- είναι πολύ λογικό να το συγκρίνει με οτιδήποτε καινούργιο. Οπότε, περιμέναμε ότι δύσκολα θα μας δεχόντουσαν οι τηλεθεατές, τουλάχιστον στην αρχή. Οφείλω να ομολογήσω ότι στις πρώτες δύο εκπομπές ήταν πιο έντονη αυτή η σύγκριση και την έβλεπα στα social media. Πλέον μπορώ να σου πω ότι ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι πάμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Εξάλλου, εγώ δεν είμαι stand up comedian. Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που σπούδασα και το θεωρώ πολύ δύσκολο. αφού το δοκίμασα πιο παλιά σε μπαράκια και δεν μου βγήκε. Είμαι ηθοποιός. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
Μπαράζ αναρτήσεων του Δημήτρη Παπανώτα μετά την διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ - Αυτοί είναι στο πλευρό του
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται