Μπλεξίματα με το ΕΣΡ του Λιάγκα για την αναπαράσταση της εκσπερμάτισης φοιτητή σε συμφοιτήτριά του

 

Με όσα ειπώθηκαν την προηγούμενη βδομάδα στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» σκοπεύει να ασχοληθεί το ΕΣΡ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Να θυμίσουμε ότι ο τρόπος με τον οποίο σχολιάστηκε στην εκπομπή το θέμα για σεξουαλική παρενόχληση φοιτήτριας από συμφοιτητή της στο ΑΠΘ προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια στα social media με αποτέλεσμα συντελεστές της εκπομπής να ζητήσουν δημοσίως συγγνώμη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Λιάγκας - Γκαγκάκη απολογήθηκαν για την αναπαράσταση της είδησης για την ασέλγεια του 20χρονου φοιτητή σε συμφοιτήτριά του! Οι έντονες αντιδράσεις και η εξήγηση των συντελεστών της εκπομπής... 

Φαίνεται όμως ότι μετά από πολλές καταγγελίες που δέχτηκε από τηλεθεατές η αρμόδια Αρχή, το ΕΣΡ, στην αυριανή του συνεδρίαση θα ασχοληθεί με τα όσα ειπώθηκαν στον αέρα της εκπομπής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Αγωγή «βόμβα» 2,5 εκατομμυρίων ευρώ στον Νίκο Μουτσινά από το Open!

Αν λοιπόν η Αρχή ασχοληθεί με το θέμα και δεν συνεχίσει να ασχολείται με καταγγελίες προ… χρόνων τότε εκτιμάται ότι πολύ σύντομα ο ΣΚΑΪ θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τη μεσημεριανή εκπομπή του…!

 

Η εξέλιξη αυτή έγινε γνωστή από την Ελένη Ανδριανού, η οποία είναι μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ. Η ίδια, με σχετική ανάρτησή της στο facebook, γνωστοποίησε πως το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό συνεδρίασε χθες για το ζήτημα και υπήρξε ομόφωνη απόφαση να ασκηθεί πειθαρχική δίωξη κατά του παρουσιαστή.

 

Μάλιστα, ο γνωστός παρουσιαστής το μεσημέρι της Τρίτης έκανε ένα νέο σχόλιο με αφορμή τις ευχές που έδωσε στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής του, Ελεάννας Τρυφίδου για τα γενέθλια της.

Όταν εκείνη του σχολίασε πως πάνω από όλα αξίζει να έχουμε υγεία ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Και μυαλό, συγκεντρωμένο».

Η Ελεάννα Τρυφίδου θέλησε να δικαιολογηθεί και να πει πως το μυαλό κάποιες φορές φεύγει, με τον ίδιο να συνεχίζει και να λέει: «...ανθρώπινο. Όπως και το "συγγνώμη" είναι ανθρώπινο και πρέπει να γίνεται δεκτό κάποιες φορές. Ειδικά άμα είναι ξεκάθαρο και ειλικρινές. Και το ξαναλέμε πάλι, δεν έχουμε πρόβλημα».

 

Σήμερα, με ανάρτησή του στο Facebook ο Παύλος Γερουλάνος, επικεφαλής της παράταξης «Αθήνα είσαι εσύ» καλεί τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη να αποπέμψει την δημοτική σύμβουλο Κατερίνα Γκαγκάκη λόγω των σχολίων που και η ίδια έκανε στην εν λόγω τηλεοπτική εκπομπή.

«Είχαμε την ελπίδα πως είτε η κα Γκαγκάκη, προέδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τεχνόπολης, είτε ο Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Μπακογιάννης, θα αντιλαμβάνονταν την ουσία αλλά και τον συμβολισμό που εμπεριέχει η επίσημη ενασχόληση με τον πολιτισμό της Αθήνας καθώς και τη σημασία του παραδείγματος στο χώρο του πολιτισμού και της πολιτικής, αναλαμβάνοντας με παρρησία και χωρίς τυμπανοκρουσίες τις ευθύνες τους. Τα πράγματα είναι απλά: Η κα Γκαγκάκη δεν μπορεί και δεν θα έπρεπε να παραμείνει στη θέση της, ως ένδειξη κατανόησης ότι συμπεριφορές όπως η δική της στην επίμαχη τηλεοπτική εκπομπή δεν έχουν θέση ούτε στον χώρο ευθύνης της, ούτε στην ελληνική κοινωνία».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε επικά
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#MasterchefGR: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό & δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο - Οι υποψήφιοι αποχώρησης
#DEFACTO: Πρεμιέρα Κυριακή 7 Απριλίου στις 21:10 με την δολοφονία του Γιαννάκη Στεφανίδη
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»