Αποχώρησε η Κύπρια του #GNTMgr! H Σπυρούλα έφυγε πικραμένη...

 

Μαζί με την ενδυματολόγο Jenny Sireac, η Ζενεβιέβ έχει οργανώσει μια δοκιμασία styling, προκειμένου να δώσει στα κορίτσια ένα μάθημα πάνω στις τρέχουσες τάσεις της μόδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Τα δίδυμα, που σχηματίζονται, καλούνται να ανταλλάξουν ντουλάπες και να συνεργαστούν, αφήνοντας πίσω διαπροσωπικές διαφορές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Νίνα μπορεί να έφυγε νωρίς από το #GNTMgr αλλά σάρωσε στις πασαρέλες του #AXDW

Άλλωστε η εμπειρία αυτή τις προετοιμάζει για τη δοκιμασία αποχώρησης, που ακολουθεί, κατά την οποία πρέπει να συνδυάσουν modelling και φαντασία.

Η 19χρονη Κωνσταντίνα όμως αρνήθηκε να πάρει μέρος στη δοκιμασία και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κάνει έξαλλη τη Ζενεβιέβ.

 

Όπως είδαμε όμως τα μέλη στις FF έγιναν και πάλι τέσσερα!

Τα υπόλοιπα κορίτσια ήταν σχεδόν σίγουρα πως η παίκτρια θα πήγαινε στις FF με τις ίδιες να κατηγορούν τα υπόλοιπα κορίτσια ότι εκείνα φταίνε που η Κωνσταντίνα μπήκε στην ομάδα.

«Τα κορίτσια πήγαν και κοιμήθηκαν όλα μαζί σε ένα δωμάτιο κι εγώ έμεινα μόνη. Μπορεί να τους φαίνεται παράξενο που εγώ μιλάω με τα κορίτσια αλλά δεν έπρεπε να υπάρχει λόγος. Το ίδιο μιλάω με όλες», είπε η Κωνσταντίνα στην κάμερα

 

Το “Style on a Rush” επέστρεψε στο φετινό GNTM, μόνο που αυτή τη φορά τα κορίτσια έπρεπε μέσα σε 15 λεπτά να μας μεταφέρουν με τις επιλογές τους σε πέντε διεθνείς προορισμούς ως fashion jetsetters.

Το διπλό αβαντάζ της Ίλντας και η πίεση της δοκιμασίας οδήγησε σε αποτελέσματα αμφίβολης αισθητικής, με τις υποψήφιες να χάνονται στη μετάφραση.

 

Αυτό ακριβώς διαπίστωσε και η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία μόλις τις είδε μπροστά της έμεινε με το στόμα ανοιχτό, όχι όμως από ενθουσιασμό αλλά από απογοήτευση!

«Αυτό κάνατε; Μπράβο», τους είπε ειρωνικά και συμπλήρωσε: «Εγώ αυτό δεν το δέχομαι. Ευτυχώς που δεν είμαι στην κριτική επιτροπή»

Οι κριτές στο πλατό περιμένουν να δουν influencers και να «ταξιδέψουν» με τις τελικές εικόνες, που φωτογράφησε η Αθηνά Λιάσκου.

 

Οι κριτές στο πλατό περίμεναν να δουν influencers και να «ταξιδέψουν» με τις τελικές εικόνες, που φωτογράφησε η Αθηνά Λιάσκου.

Στο φινάλε, οι τέσσερις κριτές, αποφάσισαν πως πρέπει να αποχωρήσει η Σπυρούλα Κάιζερ, η οποία όμως με δάκρυα στα μάτια έδειξε την απογοήτευση της λίγο νωρίτερα για την στάση των κριτών προς το άτομο της.

Η Ίλντα Κρόνι δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα…

 

Δείτε το βίντεο με τις πρώτες δηλώσεις της μετά την αποχώρησή της.

 

Μετά τη χτεσινή της αποχώρηση, το εκρηκτικό μοντέλο έκανε την πρώτη της ανάρτηση θέλοντας να ευχαριστήσει όλη την παραγωγή του ριάλιτι, τους κριτές αλλά και την Έλενα Χριστοπούλου με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί ενώ ξεκίνησε το μήνυμά της με μία σπόντα!

«Με διώξανε από το σαφάρι της Αφρικής και με στείλανε πίσω στο σαφάρι του Ντουμπάι. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την παραγωγή του Star και του GNTM και φυσικά την αγαπημένη μου coach Έλενα Χριστοπούλου, τη μία και μοναδική Ζενεβιέβ Μαζαρί και τους κριτές μας…

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που πιστέψατε σε μένα και που μου δώσατε την ευκαιρία να ζήσω όλες αυτές τις αξέχαστες στιγμές. Και το πιο μεγάλο ευχαριστώ το χρωστάω στον κόσμο όπου με στήριζε σε αυτό το όμορφο ταξίδι. Σας αγαπώ πολύ».

 

Tι θα δούμε απόψε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε επικά
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#DEFACTO: Πρεμιέρα Κυριακή 7 Απριλίου στις 21:10 με την δολοφονία του Γιαννάκη Στεφανίδη
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision