Μαίρη Συνατσάκη: Επικοινωνιακή κωλοτούμπα η «συγγνώμη» Λιάγκα

 
Λιάγκας - Γκαγκάκη απολογήθηκαν για την αναπαράσταση της είδησης για την ασέλγεια του 20χρονου φοιτητή σε συμφοιτήτριά του Οι έντονες αντιδράσεις και η εξήγηση των συντελεστών της εκπομπής... 
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει ο σχολιασμός που έγινε στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, το μεσημέρι της Πέμπτης, για το πρωτοφανές περιστατικό που σημειώθηκε σε βιβλιοθήκη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με θύμα μια 20χρονη φοιτήτρια, πάνω στην οποία εκσπερμάτισε συμφοιτητής της την ώρα που εκείνη μελετούσε. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας, ακούστηκαν… περίεργες ατάκες, ενώ το πάνελ της εκπομπής ξεκαρδίστηκε στα γέλια.

Δείτε τι ακριβώς ειπώθηκε στον αέρα:

 

Μετά από όσα ακούστηκαν στην εκπομπή, ακολούθησε πανικός στα social media, ενώ, όπως μαθαίνουμε, υπάρχει έντονη ενόχληση στη διοίκηση του ΣΚΑΪ για τον χειρισμό του θέματος.

Στην εκπομπή της Πέμπτης, ο Γιώργος Λιάγκας επανήλθε στο θέμα απολογούμενος και ξεκαθάρισε πως η πράξη του φοιτητή είναι καταδικαστέα. Ο παρουσιαστής παραδέχτηκε ότι ο σχολιασμός ήταν υπερβολικός, ενώ την ίδια άποψη εξέφρασαν και οι συνεργάτες του.

Χωρίς αμφιβολία, ειδήσεις τέτοιου είδους απαιτούν εντελώς διαφορετικό χειρισμό…

 

Aπό τις πιο αξιόλογες και αξιοπρεπείς παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση η Κατερίνα Γκαγκάκη, ένιωσε χθες βράδυ την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη μέσα από το προφίλ της στο instagram! Και μπορεί η δημοτική σύμβουλος και παρουσιάστρια να μην ανέφερε το λόγο, αλλά όλοι κατάλαβαν ότι η συγνώμη ήταν για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε το πάνελ της εκπομπής «Μεσημέρι» την είδηση που μετέδωσε ο Φρίξος Δρακοντίδης και είχε να κάνει με τον 20χρονο φοιτητή ο οποίος… εκτονώθηκε σεξουαλικά στην πλάτη συμφοιτήτριάς του, στην βιβλιοθήκη του Α.Π.Θ.

Την ώρα που ο δημοσιογράφος μετέδιδε την είδηση το πάνελ της εκπομπής δεν κατάφερε να κρατηθεί και ξέσπασε σε γέλια δημιουργώντας σχόλια

 

«Οποιαδήποτε πράξη σε βάρος αλλού ανθρώπου που γίνεται χωρίς τη συναίνεσή του είναι καταδικαστέα και ο σχολιασμός του θέματος ήταν υπερβολικός», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας μετά τον ντόρο που προκλήθηκε στα social media

Το γεγονός ότι ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του δεν ζήτησαν ξεκάθαρα συγγνώμη για το συγκεκριμένο περιστατικό, φαίνεται πως δεν άρεσε στη Μαίρη Συνατσάκη, η οποία πέταξε τη δική της σπόντα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.




«Ωραία θα ήταν μια φορά κάποιος που έχει κάνει ξεκάθαρη μ@@@κία να σταθεί απέναντι της με την ίδια ανετίλα που την έκανε και να πει: Συγνώμη. Χωρίς κανένα μα μου σου ξου του. Χωρίς κανένα «αλλά». Σκέτο συγνώμη. Επίσης το «λυπάμαι πολύ άθελά μου» δεν είναι συγνώμη, αλλά επικοινωνιακή κωλοτούμπα που δεν πείθει κανέναν».

 
 
 

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»