Η παίκτρια που λιποθύμησε για τον Ρουβά στην σκηνή του #TheVoiceGR

 

Πήγε δίπλα της και την έκανε να λιποθυμήσει! Έγειρε στον ώμο του «Ο Σάκης με έχει κάνει ήδη μια φορά να λιποθυμήσω…»  Η καλλονή μπαρμπέρισα «πάγωσε» τους coaches «Θα ‘πεφτα στα πατώματα» Ο Πάνος χαρακτήρισε «σεμεδάκι» καλλίφωνη διαγωνιζόμενη! Δεν θα πιστεύεις ποια τραγουδίστρια βρέθηκε στη σκηνή... Γύρισαν; Ο Μουζουράκης την «είπε» στον Ρουβά: «Κλείσε τα αυτά σου» Τι συνέβη; Τους τρέλανε! Ανέβηκε στη σκηνή με «καυτό» τζιν σορτς και με ηλεκτρικό λαούτο!  Η ιστορία του Πέτρου Σαρακάση από τον Πόντο που συγκίνησε.Όλα όσα έγιναν στο #TheVoiceGR

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Στη σκηνή του The Voice ανέβηκε η Εβίτα Βαλέρη με στόχο να κερδίσει τους coaches και να τους κάνει να γυρίσουν τις καρέκλες τους. Μοναδικό της όπλο; Οι φωνητικές της δυνατότητες.

Η νεαρή διαγωνιζόμενη επέλεξε να τραγουδήσει την επιτυχία «Άδωνις» που όλοι γνωρίσαμε και απολαύσαμε με την φωνή της Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Σε πολύ λίγο χρόνο, από την έναρξη του τραγουδιού, ο Σάκης Ρουβάς ήταν ο πρώτος που πάτησε το κουμπί για να δείξει πως «θέλει» την Εβίτα στην ομάδα του. Λίγο μετά, όμως, στο παιχνίδι της διεκδίκησης μπήκε και η Έλενα Παπαρίζου γυρνώντας επίσης την καρέκλα της.

Η αδυναμία ωστόσο της νεαρής διαγωνιζόμενης του The Voice στον Έλληνα σταρ ήταν κάτι περισσότερο από εμφανής με αποτέλεσμα να μοιραστεί με τους τηλεθεατές την πρώτη τους «συνάντηση» στην οποία και… λιποθύμησε!

«Ο Σάκης με έχει κάνει ήδη μια φορά να λιποθυμήσω» πρόδωσε προς του coaches η Εβίτα, συμπληρώνοντας πως «θα μπορούσε να το κάνει και σήμερα».

«Το σκηνικό συνέβη το 1997 στην γιορτή των αγγέλων στη Θεσσαλονίκη, είχες κατέβει σαν άγγελος από ένα ελικόπτερο και είχε γίνει χαμός. Ήμασταν πιτσιρίκια κάτω και έτρεχα την μάνα μου, Ρουβίτσα η μάνα Ρουβίτσα και η κόρη, να με ανεβάσει στη σκηνή. Τραγουδάει ο Σάκης «τώρα που με έχεις μες στην αγκαλιά σου»…» σημείωσε η Εβίτα για να την διακόψει ο Σάκης Ρουβάς ανεβαίνοντας στη σκηνή και τραγουδώντας μαζί της την ίδια επιτυχία.

Αξίζει, όμως, να σημειωθεί πως η Εβίτα την… τελευταία στιγμή «την έφερε» στον Σάκη επιλέγοντας την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου και προδίδοντας στο backstage room πως θα ήθελε ιδανικά να πάει στην ομάδα της Ελεονώρας Ζουγανέλη!

 

Μια ξεχωριστή διαγωνιζόμενη κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν στο The Voice οι τέσσερις coaches στο επεισόδιο της Παρασκευής. Το όνομα αυτής, Λένα Ριζοπούλου και το επάγγελμα της όχι κομμώτρια, όπως η ίδια δήλωσε, μα μπαρμπέρισα.

«Ζω με την οικογένεια μου, έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στον μπαμπά μου και είμαστε σαν φίλοι. Πλέον δουλεύουμε και μαζί» σημείωσε η ωραία Λένα, προσθέτοντας. «Θεωρώ ότι έμμεσα με έχει επηρεάσει σε πολλές αποφάσεις στη ζωή μου, μία από αυτές είναι και το επάγγελμα που ακολουθώ τώρα. Σαν κομμώτρια και συγκεκριμένα σαν μπαρμπέρισα».

«Πολλές φορές στη δουλειά με πειράζει και υπάρχει μια κόντρα μεταξύ μας προκειμένου να γίνω καλύτερη» πρόσθεσε η νεαρή διαγωνιζόμενη του The Voice.

«Μέχρι τώρα επαγγελματικά δεν έχω κάνει όσα πράγματα θα ήθελα να έχω κάνει πάνω στη μουσική και αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισα να δηλώσω συμμετοχή στo The Voice» δήλωσε στο εισαγωγικό της απόσπασμα η Λένα Ριζοπούλου που επέλεξε να ερμηνεύσει τον «Προσκυνητή» του Αλκίνοου Ιωαννίδη.

 

Με την ερμηνεία της, η Λένα Ριζοπούλου κατάφερε να γυρίσει μόνο την καρέκλα του Σάκη Ρουβά ο οποίος και την «έκλεψε» στην ομάδα του κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή!

Μόλις, βέβαια, η όμορφη διαγωνιζόμενη αποκάλυψε την επαγγελματική της ιδιότητα στους coaches δεν μπορούσε παρά να τους αιφνιδιάσει και να τους προκαλέσει πλήθος αποριών!

«Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ η ευαισθησία στο τραγούδισμα. Δεν συνάδει η εικόνα που είχα πριν γυρίσω με αυτό το υπέροχο, νεανικό, φρέσκο πλάσμα που βλέπω» ανέφερε ο Πάνος Μουζουράκης κατά την κριτική του για να συμπληρώσει, «Αν και ακουγόταν μια νεανικότητα στη φωνή σας, η οποία μου αρέσει και ήταν πολύ γοητευτική. Δεν υπήρχαν λάθη τα οποία να με αποτρέψουν από το να γυρίσω αλλά, επειδή είμαστε σε αυτή τη φάση, θέλω τα παιδιά στα οποία θα γυρνάω να είναι κάποιος για τον οποίο θα πέσω στα πατώματα και θα τον διεκδικήσω. Τώρα που σε είδα, βέβαια, θα έπεφτα στα πατώματα».

«Και ήταν υπέροχο το τραγούδι που επέλεξες» κατέληξε ο Πάνος Μουζουράκης.

 

Τις υπέροχες φωνητικές της δυνατότητες θέλησε να απλώσει στη σκηνή του The Voice η Άννα Σαϊνη με στόχο να κατορθώσει να γυρίσει τις καρέκλες των coaches και να περάσει στην επόμενη φάση.

Η 27χρονη επέλεξε να διαγωνιστεί με το, διαφορετικό ομολογουμένως για το The Voice, κομμάτι «Libiamo ne’ lieti galici» με αποτέλεσμα ο Πάνος Μουζουράκης να τα χάσει!

Συγκεκριμένα, ο εκκεντρικός καλλιτέχνης και coach του The Voice δεν σταμάτησε να απολαμβάνει με τον δικό του ιδιόρρυθμο τρόπο το κομμάτι καθ’ όλη τη διάρκεια.

 

Αμέσως μετά το τέλος του τραγουδιού, ωστόσο, ο Πάνος Μουζουράκης πάτησε ταχύτατα το κόκκινο κουμπί προκειμένου να πάρει την Άννα Σαϊνη στην ομάδα του.

«Μπορούμε να κάνουμε ντουέτο. Και… Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε… Έτσι, όπως είμαστε ντυμένοι να πάμε κάπου, να σε βάλω δίπλα στην τηλεόραση και να κρατάς ένα παλιό VHS. Αυτό με την κασέτα που έπαιρνε και με το σεμεδάκι το υπέροχο…» ανέφερε χαρακτηριστικά χαμογελώντας ο coach του The Voice.

Η αντίδραση, ωστόσο, τόσο της υπόλοιπης κριτικής επιτροπής όσο και του κοινού στο στούντιο ήταν ιδιαιτέρως μουδιασμένη για το συγκεκριμένο χιούμορ. «Συγνώμη, δεν…» συμπλήρωσε ο Πάνος Μουζουράκης και έσπευσε να αγκαλιάσει τη νεαρή διαγωνιζόμενη.

«Είναι υπέροχο αυτό που φοράς. Πολύ μου άρεσαν οι εποχές εκείνες που θυμάμαι να κράζουμε τις μανάδες μας» πρόσθεσε ο Πάνος.

Εσάς πως σας φάνηκε η εμφάνιση της διαγωνιζόμενης και το χιούμορ του coach του The Voice;

 

Βλέποντας την δεν καταλάβαμε από την πρώτη ματιά ποια είναι ώστε να την αναγνωρίσουμε, ωστόσο όταν ακούσαμε το όνομα της, θυμηθήκαμε. 

Είναι η Χριστίνα Γεράνη κι έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του μουσικού πενταγράμμου, όπως με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Η Χριστίνα ερμήνευσε μοναδικά και ο Σάκης ήταν ο πρώτος που γύρισε, ακολούθησαν και πιο υπόλοιποι με τον ίδιο να προσπαθεί να πείσει και την Ελεονώρα Ζουγανέλη να πατήσει το κουμπί της.

Η διεκδίκηση ήταν σκληρή.

 

Δεν το περιμέναμε κι όμως το ακούσαμε και αυτό!

Η Εβελίνα Αναστασίου ανέβηκε στη σκηνή του μουσικού σόου αλλά με την ερμηνεία της δεν κατάφερε να γυρίσει καμία καρέκλα.

Ο Πάνος Μουζουράκης όμως ζήτησε από την παίκτρια να τραγούδησε ένα ακόμη ρεφραίν για να μπορέσει να καταλάβει το «βάθος», όπως ο ίδιος είπε.

Εκείνη τη στιγμή ο Σάκης Ρούβας αντέδρασε λέγοντας: «Εγώ δεν θα ήθελα να ακούσω κάτι άλλο γιατί μπορεί να μου αρέσει και μετά να το μετανιώσω», είπε.

Ο Πάνος επέμενε με τον ίδιο να του λέει: «Κλείσε τα αυτιά σου».

Πώς αντέδρασε ο Σάκης;

 

Είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια αλλά και μια πολύ όμορφη γυναίκα! Ο λόγος για την Χριστίνα Παπαδοπούλου.

Ανέβηκε στη σκηνή του The Voice με «καυτό» τζιν σορτς αλλά και με ένα ηλεκτρικό λαούτο, ερμήνευσε το «Θα σπάσω κούπες» με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο και τους εξέπληξε!

Συνδύασε τον παραδοσιακό με τον ποπ ήχο και το αποτέλεσμα ήταν μαγικό.

Τις καρέκλες τους γύρισαν η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Σάκης Ρουβάς.

Ο δε Σάκης έπαθε πλάκα όταν είδε το μουσικό όργανο, κάτι που όπως ο ίδιος είπε δεν είχε ξαναδεί.

Ο Πάνος από την άλλη «έμεινε» με την εξωτερική της εμφάνιση.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

 
 

Με εφόδια την φωνή και το πάθος για την ποντιακή μουσική ανέβηκε στη σκηνή του The Voice, στο επεισόδιο της Παρασκευής, ο Πέτρος Σαρακάσης. «Μένω στην πόλη Γκελετζίκ της Ρωσίας και είμαι τραγουδιστής».

«Είμαι Πόντιος, η οικογένεια μου είναι από τον Πόντο και από το πρωί μέχρι το βράδυ στο σπίτι έπαιζε ποντιακή μουσική. Ήταν λογικό να αγαπήσω το τραγούδι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο διαγωνιζόμενος του The Voice.

«Γεννήθηκα στον Πόντο της Μαύρης Θάλασσας, από την πόλη Γκελετζίκ της Ρωσίας, το 1991 ήμουν δύο χρονών και ήταν δύσκολα τα πράγματα. Όλοι σκέφτονταν για τα παιδιά τους, το μέλλον τους. Έτσι πήραμε τον δρόμο για την Ελλαδάρα μας, ήρθαμε στη Δράμα» σημείωσε ο Πέτρος Καρακάσης, προσθέτοντας. «Ο πατέρας μου ασχολιόταν με την μουσική και έπαιζε σε διάφορες εκδηλώσεις, πανηγύρια, γάμους. Έτσι και γω ήρθα πιο κοντά στη μουσική».

Επίσης, ο διαγωνιζόμενος δήλωσε στο απόσπασμα της εισαγωγής του: «Η αγάπη μου για την ποντιακή μουσική με οδήγησε να φτιάξω μια μπάντα με τα αδέλφια μου που παίζουν διάφορα μουσικά όργανα και εγώ τραγουδάω».

«Με την ποντιακή αυτή μπάντα έχουμε εμφανιστεί και στην Ελλάδα και στην Γερμανία και στην Ρωσία. Έχω κάνει μεγάλες εμφανίσεις σε διάφορα μαγαζιά και έχω τραγουδήσει σε πολύ κόσμο. Ο λόγος που ήρθα στο The Voice είναι να προβάλλω την ποντιακή μουσική» πρόσθεσε ο Πέτρος Σαρακάσης.

 

Εκείνη που γύρισε την καρέκλα της καθώς άκουσε τον ξεχωριστό ήχο του διαγωνιζόμενου ήταν η Έλενα Παπαρίζου.

Έτσι, με σύντομες και συνοπτικές διαδικασίες, η γνωστή ερμηνεύτρια και coach του The Voice καλωσόρισε τον Πέτρο Σαρακάση στην ομάδα της δηλώντας πάρα πολύ χαρούμενη

​​​​​​​

 

Δείτε και τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου…» - Το beef με τον Νότη Σφακιανάκη
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
Σπαράζει η Ελένη Βιτάλη στο «αντίο» για τον αδελφό της: «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου»
#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears